توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیغام خطا "انتقال ناموفق فایل!" هنگام نصب هر افزونه
sohrabseresht
03-11-2012, 08:12 AM
سلام دوستان به تازگی من هر افزونه ای که نصب میکنم این خطا رو میده
حتی افزونه هایی که قبلا به درستی نصب شده بودند رو پاک کردم و خواستم دوباره نصب کنم این خطا رو داد
مشکل از کجاست و باید چه کار کنم؟:(
هشدار: انتقال ناموفق فایل!
JFolder::create: نمی توانید پوشه ایجاد نمایید
Unable to create destination
P30Yaran
03-11-2012, 09:02 AM
سلام
دوست عزیز در این مورد در انجمن زیاد بحث شده و به نتیجه رسیده
لطفا قبل از ایجاد تاپیک در انجمن جستجو کنید
لایه ftp شما فعال هست؟ باید تنظیمات ftp رو تنظیم کنید
فیلم آموزشی تنظیم لایه ftp در انجمن وجود داره
موفق باشید
محمد محسنی
03-11-2012, 09:08 AM
دوست عزیز سلام
به انجمن جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) خوش آمدید
مقاله زیر را مطالعه بفرمایید.
خطاهای موجود FTP Layers (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%AC%D9%88%D8%AF_FTP_Layers)
یا حق.
sohrabseresht
03-12-2012, 10:19 AM
سلام
مطالعه کردم و لایه ftp رو تنظیم کردم ولی تو کنترل پنل هاست هرچی پرمیشن رو تغییر میدم باز هم همون پرمیشن قبلی هست. درضمن 2تا پوشه temp داره و پوشه logنداره بلکه به صورت فایل هست!!!!!!!!!!!!!!
حالا چیکار کنم؟
mersad
03-12-2012, 11:15 AM
دروود
از چه پنل هاستینگ استفاده میکنید ؟!
هاستینگ رایگان استفاده میکنید ؟!
شاد و سلامت در پناه ایزد
sohrabseresht
03-12-2012, 11:22 AM
راستش نمیدونم. چون هاست رو خودم تهیه نکردم فقط برای نصب جوملا در ابتدا نام کاربری و پسورد پنل هاست رو بهم دادند تا سایت رو بالا بیارم. الان بعد سرو کله زدن زیاد پرمیشن ها رو عوض کردم(دوتا پوشه temp و فایلlog) و تنظیمات ftp رو هم بر طبق مقاله انجام دادم و پیغام تنظیم با موفقیت انجام شد هم دیدم
ولی هنوز هنگام نصب افزونه همون پیغام قبل رو میده:cry:
mersad
03-12-2012, 12:30 PM
افزونه رو درون پوشه temp بارگذاری کنید . و از گزینه دوم نصب برای نصب افزونه اقدام کنید ببینید مشکل شما حل خواهد شد یا خیر ؟!
شاد و سلامت در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.