ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افلاین محض

azizkhani
01-17-2007, 01:51 PM
سایت من الکی الکی افلاین شده حتی تو ادمینیستراتور هم نمی ره و صفحه افلاین می اد بنظر شما مشکل کجاست ممنون می شم راهنمای کنید

firoozmandan
01-17-2007, 01:54 PM
سلام

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
عتلش توي تاپيك بالا نوشته شده و در انجمن بارها بحث شده .

البته الان سايت شما هيچ مشكلي نداره و به راحتي لود ميشه .

يا علي

azizkhani
01-17-2007, 02:01 PM
این سایتم نیست اون یکی سایته!!
یعنی می فرمایید به علت مشکل دیتا بیسه ؟ اما چرا یک در میان این مشکل به وجود میاد و بعد از مدتی خود به خود درست می شه؟

firoozmandan
01-17-2007, 02:03 PM
سلام ;)

چند حالت داره

يا به علت فشار زياد به ديتابيس سرور مشكل پيدا ميكنه
يا سرور در حال ارتقا ديتابيس هست و اون رو غير فعال ميكنه و دوباره فعال ...

يا علي

azizkhani
01-17-2007, 02:04 PM
اگه ممکنه یه نگاه به این سایت بندازید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این سایت رو می گم

نوید
01-17-2007, 02:17 PM
سایت داره درست کار میکنه

azizkhani
01-17-2007, 02:23 PM
ممکنه تو شهر ما این شکلی باشه چون با چندتا سیستم مختلف و ای اس پی ها مختلف هم چک کردم همشون می گه افلاین است

abtin
01-17-2007, 02:24 PM
علت در تاپیکی که آقای فیروز مندان گفتند هست : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

راهنمای فارسی رو هم می تونین با سرچ کردن عبارت This site is temporarily unavailable در انجمن پیدا کنید .

azizkhani
01-17-2007, 02:30 PM
شما که گفتید سایت کار می کنه ؟ در ضمن در حد تیم ملی کپی رایت مامبو رو رعایت کردیم ما به کپی رایت دست نزدیم

abtin
01-17-2007, 02:50 PM
سلام ;)

چند حالت داره

يا به علت فشار زياد به ديتابيس سرور مشكل پيدا ميكنه
يا سرور در حال ارتقا ديتابيس هست و اون رو غير فعال ميكنه و دوباره فعال ...

يا علي

الان مشکلی نیست ولی ممکنه دوباره پیش بیاد .. اگه این مشکل زیاد پیش میآد بهتره به فکر یک هاست مناسب تر باشی!

نوید
01-17-2007, 03:23 PM
شما که گفتید سایت کار می کنه ؟ در ضمن در حد تیم ملی کپی رایت مامبو رو رعایت کردیم ما به کپی رایت دست نزدیم

این به نظر شما کپی رایته مامبو هستش :
Copyright © 2004-2006 Abhar All rights reserved
Developed &amp; Support by Abhar Blog

azizkhani
01-17-2007, 07:29 PM
در مورد کپی رایت به جان خودم اقای نوری گفت که هر می خواهد دل تنگت بگو حتی میخواست اسم خودش رو هم نزنه ولی خوب مسلما مشکل از اونجا نبود مشکل از دیتا بیس بود که درست شد اما اگه به نظر شما مشکل دارد روی دو چشمانمان عوضش می کنیم

نوید
01-17-2007, 08:44 PM
شما می تونید حال کنید و کپی رایتو حذف کنید - این یک امر شخصی هستش حتی من هم برای اشخاصی که سایت می زنم کپی رایت خودمو می زنم.
ولی انسانیت حکم میکنه که کپی رایت حفظ بشه
شوخی کردم که ایراد از اونجاست
موفق باشی