توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فید برنر
saghy_110
03-14-2012, 09:22 PM
سلام به همه دوستان گل جوملایی
من توی فیدبرنر گوگل ثبت نام کردم. لینکش رو گرفتم که اینه:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حالا اصل هدف من این بود که کسانیکه توی سایت می آیند اینجا ایمیلشون رو وارد کنند تا بعدش ما خبرها رو به ایمیلشون ارسال کنیم. در واقع: ارسال خبرنامه به ایمیل کاربران
کمک بفرمایید دعاگویتان خواهم بود.
یا علی
P30Yaran
03-14-2012, 10:42 PM
کمک بفرمایید دعاگویتان خواهم بود.
سلام
کار خوبی میکنی !
فکر کنم مشکلتون با این افزونه ها حل بشه
افزونه های زیادی هست
لیست کلشون :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بهترین هاش :
و...
موفق باشید
jalal_iranian
03-15-2012, 06:06 AM
با سلام
وقتی کسی ایمیل خود را در فید برنر گوگل وارد کند به صورت خودکار و بر اساس زمانبندی که شما مشخص میکنید مطالب سایت شما برای اون فرد ارسال می شود و نیازی نیست شما کاری کنید.
این آدرسی هم که ذکر کردید آدرس ار اس اس خود سایتون است و آدرس فید گوگل با این آدرس تفاوت دارد که البته شما میتونید دامنه خودتون رو هم جایگزین کنید(گوگل این امکان رو قرار داده)
الیته شما می توانید ایمیل های ثبت شده را از طریق مدیریت فید برنر گوگل بدست آورید.
این افزونه هایی که دوستمون قرار دادن خبرنامه هستند که در صورت تمایل برای ارسال اخبار به کاربران میتونید از اینها استفاده کنید و ربطی به فید برنر گوگل پیدا نمیکنند.
یا علی
P30Yaran
03-15-2012, 12:04 PM
این افزونه هایی که دوستمون قرار دادن خبرنامه هستند که در صورت تمایل برای ارسال اخبار به کاربران میتونید از اینها استفاده کنید و ربطی به فید برنر گوگل پیدا نمیکنند.
یا علی
سلام
با تشکر فراوان بابت توضیحات کامل شما !
من این افزونه ها رو به دلیل زیر براشون فرستادم
حالا اصل هدف من این بود که کسانیکه توی سایت می آیند اینجا ایمیلشون رو وارد کنند تا بعدش ما خبرها رو به ایمیلشون ارسال کنیم.
در واقع: ارسال خبرنامه به ایمیل کاربران
بازم ممنون
jalal_iranian
03-15-2012, 01:58 PM
بله. افزونه هایی که شما معرفی کردید دقیقا کاری که ایشون میخوان رو انجام میدن. من فقط خواستم تفاوت کاری که ایشون میخوان انجام بدن رو با فید برنر خدمتشون توضیح بدم.
saghy_110
03-15-2012, 03:35 PM
سلام
ممنون از شما دو بزرگوار
عرضم به خدمتتون دوتا نکته می مونه:
۱. آیا فیدبرنر مزیت خاصی نسبت به این خبرنامه ها داره یا نه؟ چون از این دوتایی که دوستمون معرفی فرمودند من Acymailing رو تست کرده بودم
۲. مشکل دیگه من اینه که وقتی با خبرنامه جوملا ارسال می کنم به بعضی از کاربران اصلا خبر نمی رسه یا اسپم میشه . شرکت پشتیبان هم میگه که حتی الامکان در ساعت به بیش از ۵۰ کاربر خبر نفرست چون سایت هایی مثل یاهو و جی میل اسپمش می کنند
با توجه به این دو مشکل نظر شما چیه؟ استفاده از فیدبرنر یا خبرنامه؟ و در صورت پاسخ به هر کدام راه حل هر کدام رو هم بفرمایید
یا علی
P30Yaran
03-15-2012, 04:11 PM
سلام
فکر کنم توتنظیمات زمان بین هر ارسال وجود داره
دقیق تنظیماتش رو یادم نیست واسه فید هم من اطلاعات زیادی ندارم صبرکنید یابچه های انجمن بیان و توضیح بدن یا دوست خوبم آقا جلال بیاد توضیحات تکمیلی رو بهتون بدن
موفق باشی
saghy_110
03-15-2012, 07:07 PM
سلام
فکر کنم توتنظیمات زمان بین هر ارسال وجود داره
دقیق تنظیماتش رو یادم نیست واسه فید هم من اطلاعات زیادی ندارم صبرکنید یابچه های انجمن بیان و توضیح بدن یا دوست خوبم آقا جلال بیاد توضیحات تکمیلی رو بهتون بدن
موفق باشی
خیلی محبت کردید ممنون از لطفتون
منتظر پاسخ دوستان می مونم
jalal_iranian
03-15-2012, 08:18 PM
در فید برنر گوگل شما زمانی رو مشخص میکنید و در اون زمان تمام مطالب جدید سایت شما برای کاربران ارسال میشود. من خودم برای امتحان چندین ایمیل را درج کردم که در هیچ کدام ایمیل ها اسپم نشد.
با توجه به درخواستی که مطرح کردید به نظرم شما باید از همون خبرنامه ها استفاده کنید. من خودم چند کامپوننت خبرنامه را قبلا تست کردم و به نظرم Acymailing خیلی عالیه.
saghy_110
03-16-2012, 09:47 AM
ممنون از صبوری و پاسخ های مفید شما:
شما می فرمایید acymailing خیلی عالیه و بنده هم امتحان کردم و همینطوره و از طرفی، آقای فیروزمندان عزیز هم می فرمایند: «ما در مامبولرن با 16000 عضو از همین خبر نامه پیشفرض اس ام اف استفاده میکنیم» (چون در انجمن هم نیاز به خبرنامه دارم، این جمله را آوردم). پس به نظر شما مشکل از سرور منه که امکان ارسال سالم خبرنامه به حدود ۶۰۰ عضو من را نمیده؟؟ چون به برخی اصلا نمی رسه و در برخی هم به هرزنامه شان میره.
saghy_110
03-30-2012, 02:27 AM
دوستان بزرگوار، همچنان منتظر پاسختون هستم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.