PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با گذاشتن کد وبگذر و پرشیت استت

Siam@k
03-16-2012, 03:26 PM
سلام دوستان

من میخوام کد وبگذر یا پرشین استت رو در سایت قرا بدم ولی کد رو خراب میکنه و به این صورت نشون میده
persianstat(10161215, 0);

راههایی که من رفتم این بوده :
اول ویرایشگر رو به کدنگار تغییر دادم و ماژول رو از نوع اچ تی ام ال سفارشی ساختم و سپس کد رو قرار دادم و ذخیره کردم اما در سایت یا چیزی نشون نمیده یا یه سری کد خراب نشون میده و در همون ماژول هم که برمیگردم میبینم کد خراب شده .

دوم اینکه من jumi رو نصب کردم و در ماژول اون هم کد رو گذاشتم ولی باز هم بهم ریخته نشون میده .
کلا جوملا من کد رو خراب میکنه . دلیلش چی میتونه باشه ؟

ممنون از شما دوستان عزیزم

Mostafa3D
03-16-2012, 03:42 PM
ویرایشگر رو روی " ویرایشگر - ساده " بزار و کد رو در ماژول ذخیره کن .

Siam@k
03-16-2012, 03:57 PM
ویرایشگر رو روی " ویرایشگر - ساده " بزار و کد رو در ماژول ذخیره کن .

سلام دوست من

این کار رو الان انجام دادم ولی باز هم کد رو بهم میریزه . نمیدونم چرا اینجوری میشه

Mostafa3D
03-16-2012, 04:06 PM
هر دو کد رو با هم قرار میدی ؟
یک بار جدا جدا بزار ببین چطور میشه

Siam@k
03-16-2012, 04:17 PM
هر دو کد رو با هم قرار میدی ؟
یک بار جدا جدا بزار ببین چطور میشه

نه جدا جدا گذاشتم .

الان با روش شما کد وبگذز رو گذاشتم و پس از ذخیره دویاره برگشتم دیدم کد رو اینجوری بهم ریخته .

<noscript><a href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" target="_blank">آمار</a></noscript>

poonoodi
03-16-2012, 04:47 PM
سلام

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %DA%A9%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C_HTML_%D8%AF%D8%B1_% D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_1.6

Siam@k
03-16-2012, 09:31 PM
سلام

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>وارد_کردن_کدهای_HTML_در_جوملا_ 1.6

دوست عزیزم جوملا من 2.5.1 هست و این گزینه ها وجود نداره

Siam@k
03-17-2012, 01:08 PM
دوستان عزیزم کسی نیست راهنمایی کنه خیلی ضروری تیاز به کمکتون دارم

parsnest
03-17-2012, 01:22 PM
سلام دوستان

من میخوام کد وبگذر یا پرشین استت رو در سایت قرا بدم ولی کد رو خراب میکنه و به این صورت نشون میده
persianstat(10161215, 0);

راههایی که من رفتم این بوده :
اول ویرایشگر رو به کدنگار تغییر دادم و ماژول رو از نوع اچ تی ام ال سفارشی ساختم و سپس کد رو قرار دادم و ذخیره کردم اما در سایت یا چیزی نشون نمیده یا یه سری کد خراب نشون میده و در همون ماژول هم که برمیگردم میبینم کد خراب شده .

دوم اینکه من jumi رو نصب کردم و در ماژول اون هم کد رو گذاشتم ولی باز هم بهم ریخته نشون میده .
کلا جوملا من کد رو خراب میکنه . دلیلش چی میتونه باشه ؟

ممنون از شما دوستان عزیزم

دوست عزیزم به پوشه template برید و کد مربوط به آمارگیرتون رو در قایل index.php قالبتون قرار بدید و اگر قالبتون از ساختارهای جدیدی استفاده میکنه باید به پوشه layout مراجعه کنید و کد مربوطه رو در یکی از فایل های header و یا footer قرار بدید

reza41
03-17-2012, 08:35 PM
سلام من کد پرشین استت رو توی سایتم گذاشتم. با جوملا 2.5.3
یه ماژول html دستی بساز و ویرایشگر رو از پایین صفحه تغییر بده و کد رو توش قرار بده. توجه کن برای اینکه اشتباه رخ نده کد رو اول توی یه نرم افزار دیگه مثل NOTPAD++ کپی کن و از اونجا کد رو بردار.
من اولش مشکل تو رو داشتم ولی با در نظر گرفتن این نکته ها مشکلم حل شد.