PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارتقا از نسخه 2.5.2 به 2.5.3 چطوریه؟

rainboy
03-16-2012, 04:00 PM
با سلام

سوالی از دوستان دارم میخواستم بدونم که ارتقا از نسخه 2.5.2 به 2.5.3 چطوریه؟مثه ارتقا از 1.7 به 2.5 هستش؟

و اینکه فایل ارتقا همین 38 کیلوبایته فقط؟

Mostafa3D
03-16-2012, 04:08 PM
از قسمت : " افزونه ها > مدیریت افزونه ها > بروزرسانی " میتونی این کار رو انجام بدی
ولی من بهت پیشنهاد میکنم فایل بروزرسانی رو از
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دانلود و اکسترکت کنی

موفق باشی

kianesfahan
03-16-2012, 04:10 PM
درود .

دوست عزیز شما جوملا 2.5.3 را روی هاست خود اپ کنید و فایل را از حالت زیپ خارج کنید .

فایل اینستال را پاک کنید . تبریک جوملا شما بروز شد !

البته قبل از هر کاری از فایل ها و پایگاه داده خود بک آپ تهیه کنید .

موفق باشید

rainboy
03-16-2012, 04:22 PM
از قسمت : " افزونه ها > مدیریت افزونه ها > بروزرسانی " میتونی این کار رو انجام بدی
ولی من بهت پیشنهاد میکنم فایل بروزرسانی رو از
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دانلود و اکسترکت کنی

موفق باشی

ببخشید یعنی اون فایل بروز رسانی رو توی مسیر اصلی نصب سایتم آپلود و اکسترکت کنم تمومه؟نیازی به مرحله ای و گزینه ای نداره؟

kianesfahan
03-16-2012, 04:25 PM
نه دوست عزیز.

شما کل پیکج جوملا 2.5.3 را دانلود و در سایت خود اپ و اکسترکت کنید و فایل اینستال را حذف کنید .

باز هم تکرار می کنم قبل از انجام هر عملی از فایل ها و پایگاه داده خود بک آپ تهیه کنید .

موفق باشید

rainboy
03-16-2012, 04:35 PM
مثلا اگه پشتیبانی نگیرم ممکنه که اطلاعات حذف بشه؟

یعنی چند درصد احتمال حذف شدن اطلاعات با این روش داره؟

بعدش اون فایل ارتقا برای چی هستش؟با اون چطور میشه ارتقا داد؟

poonoodi
03-16-2012, 04:40 PM
دوست عزیز

بسته ارتقای جوملا فارسی رو دانلود و از مسیر مدیریت افزونه ها نصب کنید

یا

از خود کنترل پنل سایت عمل بروزرسانی رو از سایت جوملای جهانی انجام بدید

موفق باشید

kianesfahan
03-16-2012, 05:06 PM
مثلا اگه پشتیبانی نگیرم ممکنه که اطلاعات حذف بشه؟

یعنی چند درصد احتمال حذف شدن اطلاعات با این روش داره؟

بعدش اون فایل ارتقا برای چی هستش؟با اون چطور میشه ارتقا داد؟

درود

نه دوست عزیز اطلاعات شما حذف نمیشود .

پشتیبان گیری به این علت است که در هنگام بروز رسانی مشکلی برای سایت پی شامد و اطلاعات شما از بین رفت شما بک آپ از سایت خود داشته باشید و مشکلی نداشته باشید .

البته به روشی که عرض کردم تا حالا اتفاقی رخ نداده است .

به روش دوست عزیزم poonoodi (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) هم می توانید عمل کنید .

موفق باشید