توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال ارایه نام کاربری و رمز ورود نسخه 2.5
mohammad1373
03-16-2012, 06:47 PM
با سلام من مشکلم در پایگاه داده حل شد اما در بخشی که اغاز ورود به مدیریت بود به مشکل برخوردم که در موقعی که من پوشه instal رو پاک می کنم و به مرحله بعد میرم و نام کاربری و رمز ورودم رو وارد می کنم در تصویر 3 به این صفحه می رود لطفا راهنایی کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
firoozmandan
03-18-2012, 06:35 AM
سلام
از ارسال اسپم خودداری کنید !
زمانی که با ارور 500 مواجه می شوید باید با پشتیبانی هاستینگ تماس بگیرید تا دقیقا مشکل را به شما اعلام کنند. این مشکل از سمت جوملا نیست.
یا علی
mohammad1373
03-21-2012, 09:10 PM
سلام خدمت مدیریت
من با مدیریت هاست تماس گرفتم و مشکل رو گفتم به من گفتن مرورگر رو عوض کن من هم مرورگر رو عوض کردم که مشکل در ارور 500 حل شد و بعد از وارد کردن نام کاربری و رمز به صفحه index خالی می رود و هیچی در صفحه وجود ندارد لطفا راهنمایی کنید.
payam.hayati
03-21-2012, 11:40 PM
سلام
در صورت تمایل اطلاعات رو ایمیل کنید تا بررسی کنم.
payam.hayati@yahoo.com
mersad
03-22-2012, 08:46 AM
دروود
دوستان عزیز لطفاً قوانین رو رعایت کنید :
موارد مدیریتی:
19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.
شاد و سلامت در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.