توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کامپوننت فرم ساز
mirzakhani
03-17-2012, 12:33 PM
با سلام
یک نفر لطف می کنه لینک یک نرم افزار فرم ساز رایگان سازگار با جوملا 2.5 رو در این قسمت قرار بده؟
اگه BreezingForms باشه که واقعا ممنون می شم
لازم به ذکره که تا حالا چندین فرم ساز دانلود و امتحان کردم ولی هیچکدوم با جوملا 2.5 سازگار نبود و یا فایلهاشون ناقص بود
parsnest
03-17-2012, 01:29 PM
با سلام
یک نفر لطف می کنه لینک یک نرم افزار فرم ساز رایگان سازگار با جوملا 2.5 رو در این قسمت قرار بده؟
اگه BreezingForms باشه که واقعا ممنون می شم
لازم به ذکره که تا حالا چندین فرم ساز دانلود و امتحان کردم ولی هیچکدوم با جوملا 2.5 سازگار نبود و یا فایلهاشون ناقص بود
سازگار با جوملا 2.5
فرم ساز BreezingForms :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
فرم ساز Fabrik :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
فرم ساز Proforms Basic :
mirzakhani
03-17-2012, 05:37 PM
با تشکر از شما
ولی این که نوشته انجمن ساز!!! من فرم ساز می خوام
mirzakhani
03-17-2012, 05:39 PM
سازگار با جوملا 2.5
فرم ساز BreezingForms :
فرم ساز Fabrik :
فرم ساز Proforms Basic :
با تشکر از شما، لینک فارسی شده این ها رو هم دارید؟ می خوام فرم فارسی درست کنم
poonoodi
03-18-2012, 02:14 AM
mirzakhani
03-18-2012, 07:10 AM
با تشکر از شما
هنگام نصب این یکی هم مانند بقیه ارور "هشدار: انتقال ناموفق فایل! -
ناتوان در یافتن بسته نسبی" می ده و نصب نمیشه
شاید تو نصب مشکلی داره!!! می شه راهنمایی کنید؟
payam.hayati
03-18-2012, 07:13 AM
عزیز این که 1.7.2 هست روی 2.5 جواب نمیده!
poonoodi
03-18-2012, 07:54 AM
عزیز این که 1.7.2 هست روی 2.5 جواب نمیده!
درسته
احتمال ميدادم كه نصب نشه و فرصت نشد تست كنم
اما فقط معرفي كردم تا در صورتي نياز از فايل هاي زبانش استفاده كنند
و اين تنها مورد فارسي بود كه سراغ داشتم كه حاصل زحمات kevin عزيز ميباشد(ميشناسيد كه ايشون رو)
payam.hayati
03-18-2012, 10:47 AM
بله میشناسم کوین عزیز رو.
من چیزی پیدا نکردم نهایتا" RsPro رو گرفتم واقعا" عالیه.
mirzakhani
03-18-2012, 05:42 PM
بله میشناسم کوین عزیز رو.
من چیزی پیدا نکردم نهایتا" RsPro رو گرفتم واقعا" عالیه.
می شه لینک یه فرم ساز فارسی سازگار با جوملا 2.5 برای اینجانب قرار دهید. خیلی ممنون
irantej
03-21-2012, 02:44 PM
دوست عزیز rspro سعنی هیچ ایروری نمی ده؟
ahmad moosavi
03-21-2012, 02:59 PM
بلاخره برای جوملا 2.5 یه فرم ساز رایگان کار راه انداز وجود نداره/؟
اگر از دوستان کسی فرم ساز با این مشخصات داره لینکش رو قرار بده
با تشکر
mersad
03-21-2012, 03:14 PM
دروود
بهترین مورد رایگان :
بهخترین مورد تجاری :
متاسقانه هیچ کدام فارسی نیستند
شاد و سلامت در پناه ایزد
payam.hayati
03-21-2012, 04:18 PM
فارسی موجود نیست بریزینگ 1.7.3 رو که در جوملا 2.5 جواب میده آقای مجتبی پردل ترجمه کردن اما برای فروش هست فرم ساز RsPro هم همینطور .
کار با بریزینگ راحت نیست.smart هم قراره نسخه 1.7 و 2.5 رو ارائه بده که هنوز نداده در smart شما مهم نیست سایتتون به چه زبانیه هر چی بخاین مینویسید و درگ میکنید در صفحه مثل محیط VisualStudio .
علیرضا
03-22-2012, 12:20 AM
سلام
کلا فرم ساز ها نیاز به ترجمه خاصی ندارن، کمی مبحث Css در نمایش هست که خوشبختانه Rsform pro اون رو حل کرده، و در سایت های rtl من مشکل خاصی باهاش ندیدم. و مبحث تقویم هست که اگر در فرم لازم نداشته باشید، قابل گذشت هست.
بریزینگ برای رایگان و برای تجاری نیز rsform pro رو پیشنهاد می کنم. آر اس فرم برجسته ترین محصول شرکت rsjoomla هست و یوزرفرندلی نیز هست.
دوست عزیز rspro سعنی هیچ ایروری نمی ده؟
کاملا با جوملا 2.5 هماهنگ هست. چندی پیش نیز نسخه rev43 منتشر شد.
یا علی
farnahad
07-07-2012, 06:37 AM
عزيزان سلام
متاسفانه قيمت ها خيلي بالاست ما كه درآمدي از اين سايت ها نداريم واقعا برامون خريد اين فرم ساز ها به صورت فارسي سخت و نا ممكنه
اگر ممكنه يه مرد فرم ساز فارسي تجاري را براي جوملا 2.5 براي بنده پيام خصوصي كنه يا اينجا قرار بده . دعاش مي كنيم فقط براي توسعه جوملا فارسي اين كارو بكنه
مرسي
mersad
07-07-2012, 12:04 PM
دروود
دوست عزیز در این انجمن موارد کپی رایت و تجاری رعایت میشه !
24) پشتیبانی از الحاقات، قالب ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
پیشنهاد میکنم ار بیسیک فرم که رایگان هست استفاده کنبد
مشکلی با پارسی بودن نداره
در پناه ایزد
H@m3d
07-08-2012, 02:41 AM
از BreezingForms (Free Old Version) (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) هم میشه استفاده کرد
farnahad
07-10-2012, 11:10 AM
مرسي ولي اي كاش هدف خودمان را از اينجا بودن بهتر مي شناختيم . به هر حال ممنون
mersad
07-10-2012, 12:12 PM
دوست عزیز اگر جستجو میکردید بهتر به نتیجه میرسیدید
کامپوننت فرم ساز حرفه ای proforms (پارسی) (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>(%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C))
نیازی هم به جواب های با تعنه نبود !
هدف ها میشه بیان کنید ؟!
این اهداف رو شما تعیین میکنید ؟ یا قوانین ؟!
یک بار قوانین انجمن رو مطالعه کنید برای شما مفید خواهد بود
همچنین قوانین اپن جی ال رو هم بد نیست مطالعه کنید
برای کمک به شما یا دوستان دیگر قرار نیست قوانین شرعی و عرفی و اخلاقی زیر پا گداشته بشه ! قوانین کپی رایت در این انجمن رعایت میشه
در پناه ایزد
taha1313
07-24-2012, 01:25 AM
سلام
کسی نمیدونه آیا میشه اون متن زیر کامپوننت fox (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)رو چه جور برداشت ؟
زیر همه فرماش اینو مینویسه