PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب فارسی ساز بر روی جوملا 2.5.3

firebirds
03-17-2012, 12:57 PM
با سلام

من فارسی ساز <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> را بر روی جوملا 2.5.3 انگلیسی نصب کردم ولی یک سری مشکلات دارم هنگام تایپ کردن فارسی دارم انگار که مثلا قالب مدیریت فارسی نشده باشد که عکس اش را برایتام گذاشتم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
حال سوال این جاست من چگونه می توانم جوملا 2.5.3 فارسی را که این مشکلات را نداشته باشد را روی هاستم نصب کنم ( البته نصب که نه ، آپدیت کنم )
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>جوملا-2-5-3-فارسی-منتشر-شد?p=198459#post198459

تاپیک های قبلی برای مطالعه بیشتر :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>نصب-فارسی-ساز

با تشکر از راهنمایی شما

parsnest
03-17-2012, 01:26 PM
با سلام

من فارسی ساز <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> را بر روی جوملا 2.5.3 انگلیسی نصب کردم ولی یک سری مشکلات دارم هنگام تایپ کردن فارسی دارم انگار که مثلا قالب مدیریت فارسی نشده باشد که عکس اش را برایتام گذاشتم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
حال سوال این جاست من چگونه می توانم جوملا 2.5.3 فارسی را که این مشکلات را نداشته باشد را روی هاستم نصب کنم ( البته نصب که نه ، آپدیت کنم )
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>جوملا-2-5-3-فارسی-منتشر-شد?p=198459#post198459 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

تاپیک های قبلی برای مطالعه بیشتر :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>نصب-فارسی-ساز (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

با تشکر از راهنمایی شما

دوست عزیز عکسی از مشکلتون ندیدم
و متوجه نشدم چه مشکلی دقیقا پیش آمد کرده
بهتره یک بار جوملای فارسی رو از همین سایت دانلود کنید و جوملای قبلی را آپگرید کنید، یعنی جوملای فارسی رو روی قبلی اکسترکت کنید
این کار نیاز به اطلاعات اولیه در مورد سطوح دسترسی داره که در دانشنامه جوملا فارسی موجوده:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firebirds
03-17-2012, 01:38 PM
با سلام

به نظر من باید به این شکل
Persian (Fa)a
باید باشه ولی پرانتز ها رو درست نشون نمیده
پس با توجه به گفته شما من نسخه نصبی فارسی را دانلود کنم و سپس فولدر installation را حذف کنم و بر روی هاستم آپلود کنم ، درست است ؟

parsnest
03-17-2012, 01:45 PM
با سلام

به نظر من باید به این شکل
persian (fa)a
باید باشه ولی پرانتز ها رو درست نشون نمیده
پس با توجه به گفته شما من نسخه نصبی فارسی را دانلود کنم و سپس فولدر installation را حذف کنم و بر روی هاستم آپلود کنم ، درست است ؟

مسئله پرانتز ها که چیز مهمی نیست و فقط به خاطر rtl یا راست چین بودن قالب مدیریت هست که به اون شکل دیده میشه

اگر مشکلی به غیر از اون نیست کاری نیاز نیست انجام بدید

بله دقیقا، اما قبلش باید پرمیشن همه فولدر ها و فایل ها رو 777 بکنید و سپس به حالت قبل برگردانید.

firebirds
03-17-2012, 01:58 PM
مسئله پرانتز ها که چیز مهمی نیست و فقط به خاطر rtl یا راست چین بودن قالب مدیریت هست که به اون شکل دیده میشه

اگر مشکلی به غیر از اون نیست کاری نیاز نیست انجام بدید

بله دقیقا، اما قبلش باید پرمیشن همه فولدر ها و فایل ها رو 777 بکنید و سپس به حالت قبل برگردانید.

چیزی که من فعلا در قالب متوجه آن شدم این مسئله پرانتز هاست ولی از طرفی هم نمی دانم فقط با ریختن فارسی سازی که در سایت رسمی جوملا آمده ( ورژن 2.5.1 ) به این امکانات خواهم رسید یا نه و یا اصلا آن فایل به روز بوده اصلا یا نه ؟!

برخی از مزیت های جوملا 2.5.3 فارسی :

حل مشکل تاریخ در بخش مدیریت ( مدیریت کاربران / ویرایش مطالب / مجموعه ها )
حل مشکل قرار دادن جاوا اسکریپت در ادیتور
بهینه سازی تقویم شمسی
حل مشکل iconv
سازگاری قالب با بروزر های موبایل ( آیفون و اندرویید)
صفحه ارور 404 اختصاصی
ادیتور پیشرفته
استفاده از کد امنیتی ReCaptcha در قسمت های مختلف جهت جلوگیری از اسپم
امکان فعال کردن Google Analytics از مدیریت قالب بدون ویرایش مستقیم فایل ها
بیش از 44 موقعیت ماژول در قالب پیش فرض
بهینه سازی کتابخانه های جوملا جهت سازگاری بیشتر با زبان فارسی
راهنمای کامل نصب
راست چین شدن ویرایشگر
امکان ایجاد منوی آبشاری

برای دانلود این نسخه به لینک زیر مراجعه فرمایید :

دانلود جوملا 2.5.3 فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

آموزش های مورد نیاز برای نصب این نسخه

الان ورژن فارسی شما چند است ؟

poonoodi
03-17-2012, 07:53 PM
سلام

کاشکی یک اسکرین سات از مدیریت سایت میذاشتبید

یعنی الان پس از نصب بسته زبان جوملا فارسی بازهم مدیریت سایت شما انگلیسی است ؟

در تصویری که گذاشتین که زبان فارسی اعمال شده است !