PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پلاگين جلوگيري از كپي مطالب

misagh01
03-17-2012, 03:00 PM
سلام دوستان
من از كامپوننت آزمون Ari Quiz lite (رايگان) استفاده ميكنم ميخواهم كاري كنم كه كاربر سايت نتواند سوالات آزمونها را كپي كند. از پلاگينهاي مختلفي مثل Anti copy استفاده كردم ولي يا مشكلاتي دارند يا اگر هم كار كنند در IE درست عمل نميكنند و فقط در Firefox كار ميكنند.
كسي پلاگيني كه در IE هم خوب كار كند يا راهكار ديگري براي حل اين مشكل ميشناسد؟ <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

البته پلاگين Anti Copy در IE هم كار ميكند ولي مشكلش اين هست كه وقتي كاربر لاگين ميكند ديگر كار نميكند، وقتي هم سطح دسترسي اش را روي اعضا (Registered) قرار ميدهم باز هم كار نميكند.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

jalal_iranian
03-17-2012, 04:35 PM
با سلام

نمیشه گفت هیچ کدوم از این افزونه ها 100 در 100 درست عمل می کنند. حداقل تجربه من اینو میگه.

من خودم مواردی که در سایت افزونه های جوملا بود رو روی چندین مرورگر تست کردم که به نظرم بهترینش همون Anti Copy بود که اون هم خالی از مشکل نیست.

یا علی