توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب اين سايت رو مي خواهم فيس نما
hamed1376
03-18-2012, 04:37 PM
سلام دوستان عزيز من قالب اين سايت رو مي خواهم facenama.com (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) كسي مي تونه به من بده هيچ را هي نيست براي اين كه قالب يك سايترو كپي كني هر چقدر سخت باشه هم بگيد لطفا
kianesfahan
03-18-2012, 07:25 PM
درود
دوست عزیز این سایت با وردپرس ایجاد شده است . البته میشه با جوملا هم راه اندازی کرد .
موفق باشید
hamed1376
03-19-2012, 08:53 AM
دوستان كسي هست براي من اين كارو انجام بده
مهدی.
03-19-2012, 09:01 AM
سلام
با info (at) joomlafarsi.com در ارتباط باشید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
hamed1376
03-19-2012, 09:13 AM
دوستان كسي هست اينجا براي پول كار نكنه اخه قيمت ها خيلي بالا است
سلام دوست عزیز
به هر حال دوستان به خاطر وقتی که میگذارند باید هزینه دریافت کنند به هر حال شما می تونید با استفاده از دانش html و Css و گذاشتم وقت این قالب را بدون هزینه به جوملا تبدیل کنید و در این کار دوستان نیز به شما کمک خواهند کرد اما انتظار انجام کل کار را نداشته باشید
برای شروع index.php یک قالب جوملا را باز کنید تا ببینید که هیچ چیز پیچیده ای ندارد به شرط آنکه با html آشنا باشید
موفق و پیروز باشید
hamed1376
03-19-2012, 03:49 PM
پس php لازم نداره اخه من يك چيزاي از html سر در مي ارم
Mostafa3D
03-19-2012, 04:21 PM
این سایت اینطوری که من دیدم صفحه اولش با وردپرس کار شده ولی بقیه صفحات اینطور نیست
حالا اگه شما مدنظرتون همون صفحه اوله ، با قالبهای جوملا اون هم زیبا تر میشه کار کرد
مثلا این قالب رو ببینید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یه جورایی شبیه و خیلی خیلی زیبا تر هم هست
این قالب جدید ترین کار شرکت Yootheme هستش که میتونی از سایتش خریداری کنی
موفق باشی
hamed1376
03-19-2012, 04:43 PM
نه اقا من فقط همون مد نظر هم هست كسي هست اين كار رو بكنه البته با هزينه كم
مهدی.
03-19-2012, 04:54 PM
مبلغ مورد نظر شما چقدر هست ؟ چقدر حاضرید برای سایتتان هزینه کنید ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
kianesfahan
03-19-2012, 09:13 PM
درود . مشکل اصلی اینجاست که دوست عزیزمان تمایل زیادی برای هزینه کردن ندارد .
اما دوست عزیز hamed1376 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) می توانم به شما اموزش ریپ کردن قالب Html را اموزش دهم . و فیلم اموزش تبدیل قالب Html به جوملا هم در نت موجود هست .
موفق باشید
hamed1376
03-20-2012, 09:54 PM
دوست من خواهش ميكنم به من اين ااموزش رو بديد خيلي خيلي ممنون ميشوم راستي در جواب به پيام قبلي بيشتر از 10 هزار تومان ندارم كه بده اگر داشتم مي دادم
kianesfahan
03-21-2012, 10:00 AM
درود
براتون پ. خ کردم .
موفق باشید
idetarah
03-24-2012, 07:12 AM
دوست عزیز
سایت فیس نما یه سایتی هست بر روی پلتفورم شیرترانیکس
قالب ش هم با پی اچ پی نوشته شده
ضمن اینکه دو نوع قالب داره - قالب صفحات داخلی و خارجی(صفحه اصلی)
دقیقا دنبال چی هستید؟
hamed1376
03-28-2012, 08:40 PM
من دقيقا دنبال قالب صحفه اول اون هستم من اون صحفه رو مي خواهم
kianesfahan
03-28-2012, 09:46 PM
درود . دوست عزیز بنده که برای شما فیلم اموزشی ارسال کردم .
همان را کار کنید می توانید ان صفحه را ایجاد کنید .
موفق باشید
hamed1376
03-29-2012, 12:44 AM
دوست عزيز من اين كار رو انجام دادم حالا چه جوري رو جوملا يا وردپرس نصب كنم راستي مي خواهم بجاي اين قسمت مطالب سايت نمايش داه شود <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
kianesfahan
03-29-2012, 04:44 AM
درود . خوب فیلم تبدیل قالب Html به جوملا هم در نت هست . سرچ کنید پیدا خواهید کرد .
بعد که قالب را روی جوملا نصب کردید از افزونه های دلخواه برای آن قسمت استفاده کنید .
موفق باشید
safajuy
03-29-2012, 06:16 AM
مشابه اين قالب وجود نداره و اين قالب بصورت اختصاصي ايجاد شده
اگر هسته ي شما جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)باشه مي تونيد در اون قسمت يك div ايجاد كنيد و موقعيت ماژول قرار بديد و در اون موقعيت يك ماژول lastarticle بصورت اسلايدر قرار بديد
براي وردپرس مي تونيد به انجمن پشتيباني وردپرس مراجعه كنيد. اما براي جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)بايد قالبتون رو با استاندارد هاي جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)بالا بياريد.
هر چند استفاده از جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)براي يك صفحه ي ايندكس اصلاً توصيه نميشه و بهتره بصورت html كارتون رو ارائه كنيد.
موفق باشيد
hamed1376
04-06-2012, 05:51 PM
دوستان كسي يك قالب براي يك سايت تفريحي و كه مسابقه انجام مده سراغ داره كه طراحي گرافيكي زيبايي داشته باشه
safajuy
04-06-2012, 06:01 PM
دوستان كسي يك قالب براي يك سايت تفريحي و كه مسابقه انجام مده سراغ داره كه طراحي گرافيكي زيبايي داشته باشه
لطفاً موضوع خودتون رو در تاپيك ديگه اي عنوان كنيد
قبل ازهر چيز از شما دعوت مي كنم قوانين انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)رو مطالعه كنيد
موفق باشيد
rezahesami
09-03-2012, 11:20 AM
سلام دوستان عزيز من قالب اين سايت رو مي خواهم facenama.com (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) كسي مي تونه به من بده هيچ را هي نيست براي اين كه قالب يك سايترو كپي كني هر چقدر سخت باشه هم بگيد لطفا
سلام دوست عزیز ، اسکریپت این سایت مثل همه سایت های دیگه ایرانی مثلا دنبالر و دلشکسته و .... شیرترونیکس فارسیه ، اون دوست عزیز بی سوادی که متاسفانه کاربر ممتاز هم هست باید بگم استاد!!!!!! اسکریپت این سایت وردپرس یا جوملا نیست!!!
چطور اعتماد می کنی شما به همچین بی سوادایی پول بدی برات کار کنن وقتی هنوز نمی دونن وردپرس با جوملا و شیرترونیکس چین و چه فرقهایی دارن!!!!
سوای همه اینها شما هم یاد بگیر نون بازوت رو بخوری!!! نه اینکه یکی دیگه سایت ساخته موفق شده بری سریع کپیش کنی دکتر!!! این کارت آخر ایرانی بازی و دزدیه ، اگه خیلی مردی پول بده واست یکی طراحی کنه نه اینکه ایده یکی دیگه رو بدزدی سریع!
kianesfahan
09-05-2012, 02:36 PM
سلام دوست عزیز ، اسکریپت این سایت مثل همه سایت های دیگه ایرانی مثلا دنبالر و دلشکسته و .... شیرترونیکس فارسیه ، اون دوست عزیز بی سوادی که متاسفانه کاربر ممتاز هم هست باید بگم استاد!!!!!! اسکریپت این سایت وردپرس یا جوملا نیست!!!
چطور اعتماد می کنی شما به همچین بی سوادایی پول بدی برات کار کنن وقتی هنوز نمی دونن وردپرس با جوملا و شیرترونیکس چین و چه فرقهایی دارن!!!!
سوای همه اینها شما هم یاد بگیر نون بازوت رو بخوری!!! نه اینکه یکی دیگه سایت ساخته موفق شده بری سریع کپیش کنی دکتر!!! این کارت آخر ایرانی بازی و دزدیه ، اگه خیلی مردی پول بده واست یکی طراحی کنه نه اینکه ایده یکی دیگه رو بدزدی سریع!
دوست عزیز سلام .
اولا درست صحبت کنید و احترام خودتان را نگه دارید که ما نیز مجبور به بی احترامی به شما نشوم .
دوما اون روزی که سایت فیس نما را اون دوست عزیز معرفی کردند صفحه اصلی اون وب سایت با وردپرس ایجاد شده است . بنده نیز کاملا با شیرترونیکس آشنایی دارم و می توانم تفاوت سیستم شیرترونیکس و وردپرس را از هم تشخیص دهم پس نیازی به شما نبوده است .
در ضمن سایت فیس نما از زمان شروع به کار چندین بار صفحه اصلی خود را تغییر داده است و آن زمانی که دوست عزیز درخواست دادند با سیستم وردپرس بود .
در ضمن ما هیچ کجا خود را استاد نخوانده ایم . شما کجا دید ما به خودمان لقب استاد داده باشیم ؟؟؟ شما استاد . خوبه ؟؟
موفق باشید .
مهدی.
09-09-2012, 07:06 PM
سلام
دوست عزیز بهتر نیست انقدر جرأت داشته باشید که با اکانت خودتون صحبت کنید ؟ نه اینکه اکانتهای یک ارسالی ایجاد کنید ؟ :)
این تاپیک هم قفل میشود. دوستان اگر نیاز به بحث و ادامه بود میتوانند در یک تاپیک جدید مطرح کنند ! این تاپیک و آیپی فرد مورد نظر و ... را برای آینده نیاز داریم !!!
ضمناً اینجا هیچکسی پول نمیگیرد ! اگر اینجا کسی به هموطن و همزبانش کمک میکنه فقط به خاطر این هست که متن باز گسترش یابد و زکات علمشون رو دوستان بدهند ! اینجا هم محلی برای گفتگو و بحث و تبادل نظر هست.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.