PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل ورود به پنل

azerbalasi
03-20-2012, 10:26 AM
سلام وقتی میخوام به ادمین وارد شم ارور JAuthentication: :__construct: امکان بارگذاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد میده توی نت هم سرچ کردم جواب این بود

سلام دوست عزیز
دوست عزیز شما اشتباها پلاگین Authentication غیر فعال کردید /.

به مدیریت phpmyadmin هاستتون برید . و از جدول موجود در دیتابیستون جدول JOS_PLUGING رو انتخاب کنید . در این لیست پلاگین اول یعنی Authentication -joomla انتخاب و در صفحه ویرایشش ، مقدار فیلد published status رو به 1 تغییر بدید

ولی یه مشکل من توی دیتا بیس جدول پلاگین هارو ندارم کلا PLUGING هم سرچ میکنم چیزی نمیاره
چیکار باید کرد؟

azerbalasi
03-20-2012, 10:31 AM
jos_plugins هم نیست
اخرین تغییرات هم توی پنل فکر کنم داشتم پلاگین تشخیص هویت جوملا رو نگاه میکردم غیر فعالش کردم ببینم چی میشه
توی هاست هم بعضی نوشته های پیش فرض قالب مثله "Copyright © 2005 - 2012 Joomla Farsi (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>). All rights reserved." و "+1" رو اینارو عوض کردم
پسورد رو هم از دیتا بیس عوض کردم بازم نشد

hamidy
03-20-2012, 12:59 PM
سلام

پیشوند فایل دیتابیس در جوملا 2.5 بطور خودکار تولید میشه و اگه دقت کنیدjos ممکنه که پیشوند نباشه.

در جدول _extensions پلاگین Authentication - Joomla رو ویرایش و عدد 1 رو بعنوان فعال قرار دهید.

در پناه حق

mersad
03-20-2012, 01:00 PM
دروود

یکی از کتابخانه های جوملا شما مشکل پیدا کرده
اگر اطلاعات مهمی ندارید پیشنهاد میکنم جوملا رو از ابتدا نصب کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد