PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : jxtcvtubepro

lisarose
03-21-2012, 11:29 AM
با عرض سلام و خسته نباشید
من به یه مشکلی برخورد کردم.
یه کامپوننتی دارم که به زبان انگلیسی است.. وهرچقدر گشتم زبان فارسی یا عربیشو پیدا نکردم... می خوام توش گروه و زیر گروه تعریف کنم ولی به محض اینکه فارسی یا عربی تایپ کنم بعد از save کردن کاراکترها بصورت ؟؟؟؟؟؟؟؟ ظاهر میشه. در نمایش سایت هم به همین صورت ظاهر میشه
جوملای من 2.5.3
وبرنامه ای که نصب کردم jxtc vtube pro می باشد.
احتمال داره که باید کدی چیزی به سورس فایلی اضافه کنم...
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
با سپاس پیشاپیش از راهنمایی شما

mersad
03-21-2012, 03:36 PM
دروود

وارد phpmyadmin پنل هاستینگ خودتون بشید
و جداول مربوط به این افزونه رو پیدا کنید
و سپس encod این جداول رو روی utf8 قرار بدید

باز هم مشکلی بود بیان کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

lisarose
03-22-2012, 09:04 AM
با تشکر فراوان از شما دست شما درد نکنه درست شد فوق العاده هستید.
حالا می تونم فارسی تایپ کنم ولی مشکلی که هست اینه که میاد از اخر به اول نمایش میده شاید مشکل از rtl باشه .
مثلا جمله <شاد و سلامت در پناه ایزد> در نمایش به صورت <ایزد پناه در سلامت و شاد>
چجوری می تونم این مشکل را حل کنم
با سپاس از شما

mersad
03-22-2012, 09:08 AM
این مشکل رو باید در فایل های اصلی افزونه حل کنید
که همونطور خودتون به درستی تشخیص دادید مربوط به فارسی سازی هست

شاد و سلامت در پناه ایزد

lisarose
03-22-2012, 09:33 AM
من اشنایی زیادی با تغییر این گونه موارد ندارم اگه فایلها را به شما بدم (البته اگه نداشته باشید) میتونید به من کمک کنید.
من درواقع نمیخوام فارسی سازیش کنم فقط نحوه نمایش عناوین را می خوام درست کنم... حتی فایلهایی youtube ای را که تعریف کردم که نمایش داده شود در هنگام نمایش توضیحات، اونا را بصورت از اخر به اول نمایش می ده.
مرسی

mersad
03-22-2012, 01:09 PM
ادرس افزونه رو قرار بدید
دوستانی که مایل به این کار باشند انجام میدهند
اگروقت بنده اجازه بده این مورد انجام میشه

شاد و سلامت در پناه ایزد

lisarose
03-22-2012, 02:03 PM
لينك فایل vtube (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

با تشکر

lisarose
03-24-2012, 10:05 AM
ظاهرا این فایل برای جوملا1.6 نوشته شده ولی من در جوملای 2.5 که تست کردم نمایش داد با همان مشکلی که گفتم دوستان ممنون میشم شما هم تست کنید واگه راه حلی برای رهایی از مشکل دارید بیان کنید.
مرسی