توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب جوملا
kia68
03-22-2012, 06:15 AM
سلام
من می خواستم جوملا رو برای اولین بار امتحان کنم .
برای اینکار من اکثر مطالب به این انجمن و سایر مستندات رو مطالعه کردم و حتی جوملا رو رو سرور مجازی خودم xampp هم نصب کردم اما در
نصب روی هاستم ، در قسمت تنظیمات اصلی ، می مونه و نصب کامل نمیشه.فکر کنم مشکلش تنظیمات dbm باشه اما تمام تنظیمات دیتابیس رو هم چک کردم و همین مشکل باز هم وجود داره .
اگه میشه یک راهنمایی کنید...:confused:
payam.hayati
03-22-2012, 06:39 AM
سلام
من می خواستم جوملا رو برای اولین بار امتحان کنم .
برای اینکار من اکثر مطالب به این انجمن و سایر مستندات رو مطالعه کردم و حتی جوملا رو رو سرور مجازی خودم xampp هم نصب کردم اما در
نصب روی هاستم ، در قسمت تنظیمات اصلی ، می مونه و نصب کامل نمیشه.فکر کنم مشکلش تنظیمات dbm باشه اما تمام تنظیمات دیتابیس رو هم چک کردم و همین مشکل باز هم وجود داره .
اگه میشه یک راهنمایی کنید...:confused:
سلام
در صورت امکان اطلاعات رو پیغام خصوصی کنید تا بررسی کنم.
kianesfahan
03-22-2012, 06:43 AM
درود .
دوست عزیز هاست شما چیست ؟ لینوکس یا ویندوز ؟
لطفا این مورد هم مد نظر داشته باشید :
قوانین انجمن :
19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.
موفق باشید
kia68
03-22-2012, 06:49 AM
درود .
دوست عزیز هاست شما چیست ؟ لینوکس یا ویندوز ؟
لطفا این مورد هم مد نظر داشته باشید :
قوانین انجمن :
19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.
موفق باشید
خیلی ممنون بخاطر تذکرتون .هاست من ویندوزی هستش و از پنل plesk استفاده می کنه.
kianesfahan
03-22-2012, 06:52 AM
درود .
دوست عزیز هاست های ویندوز معمولا سازگاری کامل را با جوملا ندارند .
توصیه میشود از هاست لینوکس استفاده کنید .
در صورت تمایل می توانیم چند سایت که سازگاری با جوملا دارند را معرفی کنم .
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.