توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست قالب حرفه ای خبری
arash0000
03-22-2012, 08:49 AM
سلام
قالب حرفه ای خبری که سازگاری کامل با فارسی داشته باشه از کجا میشه دانلود کرد! (رایگان)
kianesfahan
03-22-2012, 03:25 PM
درود
دوست عزیز این قالب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را مشاهده کنید ببینید اگر مورد پسند شد بفرماید تا لینک دانلود فارسی را تقدیم کنم .
موفق باشید
arash0000
03-23-2012, 07:12 AM
سلام
ممنون میشم اگه لینک دانلود رو بدید
kianesfahan
03-23-2012, 08:35 AM
درود .
لینک دانلود پ. خ شد .
موفق باشید
ourpars
03-23-2012, 11:18 AM
درود .
لینک دانلود پ. خ شد .
موفق باشید
برای من هم لطف میکنید بفرستید
و یک سوال
ایا با 2.5 هم سازگار است؟
و ایا شامل کوییک استارت هم هست؟
kianesfahan
03-23-2012, 07:13 PM
درود .
برای شما هم ارسال شد .
با جوملا 2.5 هم سازگار میباشد .
موفق باشید
1qeshmi
03-24-2012, 01:43 PM
خیلی خوب بود
میشه برای من هم ارسال کنید ممنون میشم
poonoodi
03-24-2012, 02:04 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
kianesfahan
03-24-2012, 02:51 PM
تشکر دوست عزیز poonoodi (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اما اون قالبی که بنده معرفی کردم فارسی شده برای جوملا 2.5 میباشد .
موفق باشید
1qeshmi
03-24-2012, 02:55 PM
سلام kianesfahan (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
عزیز
لطفا برای منم ارسال کنین منون میشم/.
kianesfahan
03-24-2012, 03:01 PM
خیلی خوب بود
میشه برای من هم ارسال کنید ممنون میشم
درود .
دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .
لینک دانلود نیز برای شما پ . خ کردم .
در چند روز آینده قالب را جایی آپ و لینک مستقیم را قرار می دهم . الان اصلا سرعت نتم جالب نیست .
موفق باشید
poonoodi
03-24-2012, 03:38 PM
تشکر دوست عزیز poonoodi (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اما اون قالبی که بنده معرفی کردم فارسی شده برای جوملا 2.5 میباشد .
موفق باشید
سلام دوست عزیز و تبریک سال نو
قالبی که شما معرفی کردن قابلیت rtl داره و همینجوری هم میشه ازش استفاده کرد
شاید روی css نسخه ایکه شما دارین تغییراتی داده شده که با فارسی سازگارتر باشه
ضمنا شما برای این قالب بسته نصبی هم دارین که بشه یکی از مازول هایش رو استخراج کرد
یا اون مازول اسلایدر مطلب که زیر اسلاید شو اصلی قالب هست رو مجزا دارین لینک دانلود اش رو بدین
با تشکر
kianesfahan
03-24-2012, 03:51 PM
درود دوست عزیز poonoodi (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و همچنین تبریک سال نو
قالب به صورت بسته نصبی هست و تمامی افزونه ها همراه قالب میباشد .
موفق باشید
armi1
03-24-2012, 10:44 PM
سلام
منم می خوام
اگه لطف کنید
kianesfahan
03-25-2012, 06:01 AM
سلام
منم می خوام
اگه لطف کنید
درود
دوست عزیز برای شما هم ارسال شد .
اگر دوستان چند روزی صبر کنند در جایی آپ و لینک مستقیم قرار می دهم .
موفق باشید
hosseinonline7
03-26-2012, 02:31 PM
دوست عزیز سلام قالب زیبایی بود اگر امکان داره برای منم ارسال کنید..:)
kianesfahan
03-26-2012, 02:41 PM
سلام همشهری .
شرمنده اما دیگر نمی توانم قالب ارائه بدهم . شرمنده .
موفق باشید
jafarinia
03-26-2012, 05:03 PM
درود
دوست عزیز این قالب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را مشاهده کنید ببینید اگر مورد پسند شد بفرماید تا لینک دانلود فارسی را تقدیم کنم .
موفق باشیدلطفا برای من هم بفرستید متشکرم و سال نو شما مبارک
kianesfahan
03-26-2012, 08:42 PM
درود .
طبق قوانین از هدایت دوستان به سایت های دیگر خودداری فرماید /
موفق باشید
سلام
ما هم طالب این قالب شدیم !
اگر بسته های نصبی رو هم که سازگار با فارسی باشند لطف کنید ممنون می شوم.
با تشکر
ofogheroshan
03-29-2012, 08:43 AM
اگه امکان داره لینک دانلود را برایم ارسال کن خیلی نیاز ضروری دارم!!
tlove
03-29-2012, 08:20 PM
سلام من این قالب رو دانلود کردم واقعا بگم 3 روز ما رو الاف کرده برای تنظیمش کسی از دوستان می تونه کمکم کنه تنظیمش کنم یا اگه فایل نصبی داره ممنون می شم
payam.hayati
03-29-2012, 09:53 PM
سلام من این قالب رو دانلود کردم واقعا بگم 3 روز ما رو الاف کرده برای تنظیمش کسی از دوستان می تونه کمکم کنه تنظیمش کنم یا اگه فایل نصبی داره ممنون می شم
سلام
با قالب خالی نمیتونید تنظیم کنید اگر بسته نصبی رو بهتون بدن مطمئن باشید بیشتر از این گیج خواهید شد مشکلات رو از جناب kianesfahan (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) در پیغام خصوصی بپرسید اگر فرصت داشته باشن بعید میدونم پاسخ ندن.
در مورد قالب باید بگم اکثر افزونه های استفاده شده تجاری هستند و بسته نصبی رو اگر کسی داشته باشه به راحتی در اختیار دیگران نمیزاره منوی DropDown یا آبشاری بالا 30$ هست :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> W51cyI7aToyO3M6NjoibWVudWVzIjtpOjM7czo2OiJtZW51J3M iO2k6NDtzOjY6IidtZW51JyI7aTo1O3M6NToibWVudSciO2k6N jtzOjc6IidtZW51JywiO2k6NztzOjU6Im1lbnVlIjt9
افزونه Social یا اشتراک گذاری 15$ و چند مورد دیگه.
موفق باشید.
tlove
03-30-2012, 06:22 AM
قالب خبری دیگه ای سراغ ندارید؟
kianesfahan
03-30-2012, 06:41 AM
درود .
فعلا همین بود . بگذارید در ارشیو قالب ها سرچی بزنم .
موفق باشید
payam.hayati
03-30-2012, 08:26 AM
قالب خبری دیگه ای سراغ ندارید؟
قبلا" در انجمن عرض کردم خود قالب 10 یا نهایت 20% نقش رو برای موضوعیت بازی میکنه که در واقع موقعیت های زیادی هست که باید داشته باشه شما هر قالبی رو تهیه کنید هدر رو نسبت به موضوع تغییر بدید محتوای مرتبط رو ایجاد کنید از فاوین ها و افزونه های مورد کاربرد با هدفتون استفاده کنید هم قالب و هم سایت خبری رو خواهید داشت.
سلام
ما نیز درخواست داده بودیدم.
در صورت که امکانش باشد برای ما نیز ارسال نمایید.
بسیار سپاسگزاریم.
یا علی مدد...
poonoodi
04-02-2012, 04:20 PM
سلام
ما نیز درخواست داده بودیدم.
در صورت که امکانش باشد برای ما نیز ارسال نمایید.
بسیار سپاسگزاریم.
یا علی مدد...
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
این فایل زبان رو هم در مسیر language/en.GB جایگزین کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
فایل زبان رو پس از اکسترکت به این نام تغیییر بدین : en-GB.tpl_sj_news25
و سپس جایگزین کنید
apoosh
04-03-2012, 03:03 PM
من خیلی وقته دنبال یک قالب خبری خوب میگردم که این مورد را جدا پسندیدم، اگه میشه دوست عزیز جناب kianesfahan برای من نیز ارسال بفرمایید
apoosh
04-03-2012, 04:01 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
و سپس جایگزین کنید
آقا دست شما درد نکنه، اینی که گذاشته بودی را ما گرفتیم و نصب کردیم، فقط خیلی با نمونه اصلی تفاوت داره و اکثر ماژول ها و اسلایدرها نیستند!
چکار کنیم که مثل تون بشه و برای استفاده آماده بشه؟! فایل کاملتری نداری که ما استفاده کنیم؟! ممنون میشم
kianesfahan
04-03-2012, 04:04 PM
درود .
دوست عزیز apoosh (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) در یک پست بالاتر از پست شما دوستان لینک دادن و می توانید دانلود نماید .
موفق باشید
apoosh
04-03-2012, 04:28 PM
دوست عزیز، من دانلود کردم اما مثل قالبی که در صفحه اول گذاشته شده نیست و خبری از اسلایدر و ماژول ها نیست! من کامل میخوام اگر امکان داره، راستش را هم بخواین زیاد وارد نیستم که خودم بخوام قطعه قطعه اضافه کنم و از این چیزها!!
اگر میشه یک راهنمایی بفرمایید، ممنون
kianesfahan
04-03-2012, 06:45 PM
درود
دوست عزیز بنده از اون قالب استفاده نکردم و فقط به دوستان معرفی کردم و بس .
به مدیرت ماژول ها بروید و ماژول مورد نظر را فعال و در یک موقعیت مناسب قرار دهید .
اگر هم ماژول مورد نظر نبود در نت جستجو و دانلود کنید و نصب نماید و در موقعیت مناسب منتشر کنید .
موفق باشید
poonoodi
04-03-2012, 06:54 PM
آقا دست شما درد نکنه، اینی که گذاشته بودی را ما گرفتیم و نصب کردیم، فقط خیلی با نمونه اصلی تفاوت داره و اکثر ماژول ها و اسلایدرها نیستند!
چکار کنیم که مثل تون بشه و برای استفاده آماده بشه؟! فایل کاملتری نداری که ما استفاده کنیم؟! ممنون میشم
سلام
لطفا شما پست های دوستمون payam.hayati (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
رو مطالعه کنید
افزونه های استفاده شده در این قالب تجاری هستند و به همین دلیل سایت سازنده بسته نصبی ارائه نکرده است
گذاشتن لینک دانلود افزونه های تجاری در انجمن خلاف قوانین است
واگر کاربری هم لینک دانلود داشته باشه نمیتونه اینجا ارائه کنه
ضمنا شما میتونید مشابه افزونه ای استفاده شده در قالب رو راحت پیدا کنید
مثلا میتونید از افزونه bt استفاده کنید
موفق باشید
apoosh
04-04-2012, 08:06 AM
من یک سوال به نسبت ساده داشتم، مثلا در همین قالب، من دنبال این دو افزونه ای هستم که در عکس با فلش مشخص کردم، حالا نمیدونم اصلا این افزونه اسمش ماژول هست، کامپوننت هست یا پلاگین!!
فقط اگر میشه راهنمایی کنید چطور میتونم چنین افزونه هایی رو پیدا و دانلود کنم
یه سئوال دیگه، یه دستور ساده وجود داره که انتهای آدرس قالب میزنیم و جایگاه ها را نشون میده، مثلا میگه بخش بالایی اسمش ad1 هست و ...، اسم اون دستور رو یادم رفته، اگر میشه اون را هم بگیدو بسیار ممنونم
poonoodi
04-04-2012, 01:17 PM
من یک سوال به نسبت ساده داشتم، مثلا در همین قالب، من دنبال این دو افزونه ای هستم که در عکس با فلش مشخص کردم، حالا نمیدونم اصلا این افزونه اسمش ماژول هست، کامپوننت هست یا پلاگین!!
فقط اگر میشه راهنمایی کنید چطور میتونم چنین افزونه هایی رو پیدا و دانلود کنم
از ادرسی که در بالا معرفی کردم میتونید هر دو مازولی که اشاره کردین رو دانلود کنید
یعنی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یه سئوال دیگه، یه دستور ساده وجود داره که انتهای آدرس قالب میزنیم و جایگاه ها را نشون میده، مثلا میگه بخش بالایی اسمش ad1 هست و ...، اسم اون دستور رو یادم رفته،
اون دستور مال جوملا 1.5 بود ولیشما الان از قالب های 2.5 استفاده میکنید
برای نمایش موقعیت ها باید به مدیریت قالب ها رفته و پیش نمایش قالب رو فعال کرده و سپس بر روی پیش نمایش کلیک کنید تا در صفحه ای مجزا نمایش داده شود
اگر میشه اون را هم بگیدو بسیار ممنونم
موفق باشید
apoosh
04-04-2012, 02:53 PM
مرسی جناب poonoodi از جوابتون، باز خوبه شما هستید که جواب ما رو بدی
البته من باز متوجه نشدم که این چیزهایی که من میگم مربوط به کدوم بخش میشه؟! این لینکی که دادید را هم میزنم درست باز نمیکنه، نمیدونم چرا! کاش یک سایت دیگه هم داشتید
در مورد اون کد هم، من بر روی همین جوملا 2.5 استفاده میکردم، یه چیزی شبیهه مثلا ts2 و این چیزها بود
poonoodi
04-04-2012, 03:48 PM
لینک که به درستی باز میشه
اما از لینک های ذیل هم میتونید استفاده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> nRlbnQiO2k6MjtzOjg6ImNvbnRlbnRzIjtpOjM7czo5OiJjb25 0ZW50J3MiO2k6NDtzOjk6Iidjb250ZW50JyI7aTo1O3M6OToiY 29udGVudHMnIjtpOjY7czo4OiInY29udGVudCI7aTo3O3M6OTo iY29udGVudCcsIjtpOjg7czo5OiJjb250ZW50Jy4iO2k6OTtzO jEwOiJidCBjb250ZW50Ijt9
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> GVzaG93IjtpOjI7czoxMDoic2xpZGVzaG93cyI7aTozO3M6MTE 6InNsaWRlc2hvdydzIjtpOjQ7czoxMToiJ3NsaWRlc2hvdyciO 2k6NTtzOjEyOiJidCBzbGlkZXNob3ciO30%3D
دستور :
tp=1?
موفق باشید
apoosh
04-04-2012, 08:26 PM
من تو این سایتی که شما میگید میرم، کلا توش چند دونه ماژول هست! یه سایتی مثل جومینا که خیلی بیشتر ماژول داره! اون چیزی هم که تو عکس مشخص کردم رو نداره، تازه، نصفشون رو هم وقتی نصب میکنم، با اینکه میزنه ماژول با موفقیت نصب شد، اما هیچ چیزی در قسمت ماژول ها نمیاد! با اینکه نسخه رو هم 2.5 میگیرم که هماهنگ باشند
دیگه کلا من موندمف چیکار کنم تا دو تا ماژول درست و حسابی بتونم بگیرم!
مهدی.
04-04-2012, 11:59 PM
سلام !
لطفاً موضوع این تاپیک را منحرف نکنید ! این تاپیک مربوط به درخواست قالب خبری میشه و اگر ببینیم که موضوع باز هم برای ماژول یا افزونه دیگر یا کلاً موضوع اصلی فراموش شده و به سوال و جواب پرداخته شده بدون هیچ اخطاری تاپیک قفل و در صورت نیاز ارسالهای بی ربط حذف خواهند شد ! لطفاً قوانین را با دقت مطالعه کنید تا مشکلی بوجود نیاید.
برای حل مشکل و یا درج سوال جدید از یک تاپیک جداگانه استفاده کنید.
قبلاً از شما به خاطر رعایت قوانین تشکر میکنم.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
arash0000
04-14-2012, 02:05 PM
سلام کسی این قالب رو نصب کرده؟ می خوام ببینم با سایت های فارسی مشکل نداره!
kianesfahan
04-14-2012, 02:14 PM
درود .
دوست عزیز اگر شما زحمت بکشید و پست های قبلی را مطالعه فرماید مشکل حل میشود .
قالب مشکلی ندارد اما برخی افزونه ها تجاری هست و داخل مجموعه نیست .
موفق باشید
درود .
قالب مشکلی ندارد اما برخی افزونه ها تجاری هست و داخل مجموعه نیست .
سلام
چون فکر کنم افزونه ها نیاز به ثبت در سایت فروشنده نداره اگر دوستان بیتونند پیشنهاد میدهم مشترک اقدام به خرید افزونه ها کنیم. چون اینوجوری هزینه ها به حداقل کاهش میابه و تیم جوملا فارسی هم خدمات خرید رو انجام میدهدند و مشکلی نیست.
هر کس حاضره اعلام آمادگی کنه
یا حق
ad110
04-15-2012, 03:09 PM
اقا چی شد بالاخره؟؟؟؟؟؟؟؟ این قالب رو اولا بدید ما دانلودش کنیم دوما ببینیم اصلا چی به چیه نهایتش پول بزاریم افزونه رو بخریم دیگه
اینجا ک تکون خیوری میگن افزونه تجاری نباید معرف یکرد من نمیدونم این قانون رو اول بار کی وارد ایران زمین کرده ک حالا باب شده
بگزریم
حالا این قالب همراه با سیته کاملشه یا فقط قالب هستش؟
لطفا توضیح + لینک دانلود
مرسی
ad110
04-15-2012, 03:42 PM
و سپس جایگزین کنید
در لینک اول قبل از بسته یک فایل دیگه هم هست اونم باید دانلود کنیم؟
من فایل دوم رو دانلود و نصب کردم اما دیدم وقتی قالب رو پیش فرض میکنم سایت صفحه سفید میشه
مشکل از چیه؟
سلام
این لینک دمو است: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لینک دانلودش هم در سایت اصلی و در قسمت قالبهای رایگان موجود هست.
یا علی مدد...
sajadshiraz
04-15-2012, 05:26 PM
خواهشا قالب رو برای من هم پ خ کنید
ممنون
kianesfahan
04-15-2012, 07:00 PM
درود .
دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .
لینک دانلود را در چند پست بالا دوستان ارسال کردن . می توانید دانلود و استفاده نماید .
موفق باشید
morteza93
05-04-2012, 08:15 PM
سلام، اگه ماژول های داخل دمو ، هم هست و اونام فارسه
ممنون میشم برای بنده هم ارسال کنید
و من الله توفیق
استاد اگه افزونه هاشم به صورت فارسی هست، برای منم بفرستی ممنون میشم
chobin65
05-05-2012, 03:06 AM
با سلام خسته نباشید
منم این قالب فارس و میخوام اگه افزون های فارسیشم برای تجاریش میخوام اگه ممکن برام پ خ کنید ممنون میشم؟
بعد اگه بخوام یه قالب فارسی برای 2.5 جوملا برای سایت دانلود نرم افزار فیلم و غیره البته فارسی باشه تهیه کنم از کجا میتونم؟
با تشکر
safajuy
05-05-2012, 05:14 AM
دوستان براي دريافت قالب با كاربر مربوطه در ارتباط باشيد و از ارسال پست در انجمن خودداري كنيد.
تاپيك بسته شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.