PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منوی درختی

milani
01-18-2007, 10:48 AM
با سلام
لطفا نام منوی درختی را که در سایت زیر است بگین و همیطور چطور می شه اونا رو من از کجا دانلود کنم؟

radmehr
01-18-2007, 10:53 AM
کدوم سایت ؟؟!!

milani
01-18-2007, 12:19 PM
کدوم سایت ؟؟!!

یادم رفت نتونستم و اصلام کنم!!!! سایتهای <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>و با <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
راستی اگه مقاله در رابطه آموزش بخش مدیریتی وجود داره رام بزارید.؟؟ چطور مقاله تو سایت قرار بدبم.

iransbs
01-18-2007, 02:39 PM
1. لطفا در بخش مربوط بزارید ، وظیفه ما انتقال تاپیک به بخش مربوطه نمی باشد در صورت تکرار تاپیک شما حذف خواهد شد
2. از مارژول های <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> می توانید استفاده کنید. همین طور با جستجو در mamboxchange.com به نتایج خوبی خواهید رسید.

موفق و پیروز باشید
یا علی

shikposh
04-02-2007, 12:24 PM
1. لطفا در بخش مربوط بزارید ، وظیفه ما انتقال تاپیک به بخش مربوطه نمی باشد در صورت تکرار تاپیک شما حذف خواهد شد
2. از مارژول های <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> می توانید استفاده کنید. همین طور با جستجو در mamboxchange.com به نتایج خوبی خواهید رسید.

موفق و پیروز باشید
یا علی

با سلام به جناب سيادتي و جناب رادمهر عزيز
جناب سيادتي من هر دو اين ها رو دانلود كردم و نصب كردم مشكل دارن
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
به چه شكلي ميتونم مشكلات اين ها رو حل كنم
در ضمن راست چين هم بشوند
با سپاس از شما

shikposh
04-02-2007, 12:35 PM
عكس ها در پست قبلي لود نشد نمدونم چرا :

mhadaily
04-02-2007, 01:42 PM
دوست عزیز

ظاهرا با مامبو 4.6 مشکل دارند و برای جوملا هستند از Trans Menu 2 می تونید استفاده کنید

همین طور با جستجو در mamboxchange.com به نتایج خوبی خواهید رسید.

در ضمن اینجا رو ببنید
هر کدوم با 4.6 سازگار استفاده کنید

یاعلی

shikposh
04-02-2007, 03:54 PM
مجيد جان با اين هم مشكل داره :&#039;(

hossein.shokrzadeh
04-02-2007, 07:08 PM
سلام
من همين الان اين indifiny رو با 4.6.1 چك كردم
مشكلي نداشت رو دستگاه من
اينجا برات همون نسخه اي كه داشتم رو گذاشتم: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ايشالا كه مشكلت با اين حل بشه
اگه حل شد جاي تشكر دعاي فرج بخون، همون دعا مشكلات منم حل ميكنه :)
يا علي

mhadaily
04-02-2007, 08:12 PM
مجيد جان با اين هم مشكل داره :&#039;(

با نصب این ماژول میتوانید منو های خود را با قالبی که در تصویر میبینید به نمایش بگذارید . این ماژول پارامترهای مختلفی برای نمایش منو دارد که با تنظیم آنها میتوانید منوی دلخواه خود را تولید کنید .

از این استفاده نمی کنید

در ضمن این رو تست کردم مشکلی نداشت

شما منویی رو برای این ماژول مشخص کردید در تنظیمات ماژول منویی را انتخاب کنید برای نمایش

به هر حال هر دو تست کردم و مشکلی نداشت
یاعلی