PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهاد مامبوتها و کامپونتها و ماژولهای مناسب برای سا

slim4shady
01-18-2007, 01:07 PM
سلام من میخوام یه سایت خدمان برای وبمستر ها بزنم یه بطور ساده تر سایت دانلود با موضوع های زیر :
1- قالب های فارسی و انگلیسی برای سایت ها و cms ها و وبلاگها
2- cms ها
3- ماژول و پلاگین و .. برای همه cms
4- و .....
حالا برای همچین سایتی چه مامبوت هایی و چه کامپونت هایی و چه ماژول هایی پیشنهاد میکنید ؟
راستی من فرق این 3 تارو نمیدونم اگه یه توضیح بدید ممنون میشم
راستی میخوام کتگوریشو قوی کنم واسه اینم راهنماییم کنیم شرمنده این همه سوال :-[

یاحق
پوریا

iransbs
01-18-2007, 01:54 PM
بخش ها:
>>> قالب ها
>>>> قالب های مامبو
>>>>> قالب های فارسی
>>>>> قالب های انگلیسی
>>>> قالب های نیوک
>>>>>قالب های فارسی
>>>>>قالب های انگلیسی
>>>> قالب های جومل
>>>>>قالب های فارسی
>>>>>قالب های انگلیسی
>>>> قالب وبلاگ ها
>>>>> قالب های پرشین بلاگ
>>>>> قالب های بلاگ فا
>>>>> قالب های بلاگر
پروتال ها:
>>> پورتال های فارسی
>>> پورتال های انگلیسی
امکانات اضافی:
.....

به این صورت
برای اینکار می توانید از مامبو هم استفاده کنید.

موفق و پیروز باشید
یا علی

slim4shady
01-18-2007, 02:07 PM
سلام دوست عزیز ممنون که اینارو گفتی ولی اصلا منظورم این نبود
واسه سیستمم هم میخوام از مامبو استفاده کنم واسه همین اینجا پست دادم
من میخوام واسه قوی کردنش راهنماییم کنید

iransbs
01-18-2007, 02:27 PM
لطفا کمی واضح تر توضیح بدید ، قویی کردن یعنی چی ???

موفق و پیروز باشید
یا علی

slim4shady
01-18-2007, 02:33 PM
پست اولم فکر کنم واضحه دیگه

حالا برای همچین سایتی چه مامبوت هایی و چه کامپونت هایی و چه ماژول هایی پیشنهاد میکنید ؟
راستی من فرق این 3 تارو نمیدونم اگه یه توضیح بدید ممنون میشم

iransbs
01-18-2007, 03:01 PM
مامبوت در اصل می شه وصله های کامپوننت ها می باشند. مثلا مامبوت نظرات ، یک وصله برای content می باشد.
مارژول مجموعه دستورات را در کنار قالب به نمایش در می آورد ، مثلا مارژول جستجو به کاربر این امکان را می دهد بدون اینکه اول وارد قسمت جستجو شود و کلمه ای را جستجو کند بتواند کلمه مورد نظر را بنویسد و جواب را در کامپوننت جستجو بگیرد ، یعنی یک مرحله کم شده ، یا می تواند اطلاعاتی مثل آمار سایت را از بانک اطلاعات بگیرد و نمایش بدهد.
کامپوننت ، به عنوان امکانات می توان گفت و به برنامه نویس این امکان را می دهد تا امکاناتی که نیاز دارند را بنویسند و به کاربران این امکان می دهد تا از کامپوننت های نوشته شده برای انجام عملیات های مختلف استفاده کنند ، مثلا کامپوننت دانلود.

موفق و پیروز باشید
یا علی

slim4shady
01-18-2007, 03:12 PM
مرسی اقا میشه چند تا از مامبوتها و کامپونتها و ماژولهای مناسب برای درست کردن سایت دانلود رو لیست کنید ممنون میشم

sorry4uboth
01-18-2007, 03:29 PM
کامپوننت DOCMAN

برای دانلود

radmehr
01-18-2007, 03:51 PM
توی سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> هم نگاه بندازید ، طبقه بندی شده اونجا

slim4shady
01-18-2007, 04:06 PM
ممنون از لیستتون !
اقا یه چیزی اگه میشه یه ناپیک خودتون باز کنید مهمش هم کنید بهترین مامبوتها و کامپونتها و ماژولها رو که بدرد مامبو میخوره لیست کنین قفلش هم کنین کسی نظر نده
انگلیسی هم شد اشکال نداره بدا از روی ائنها فارسی میکنید !
فقط یه پیشنهاد بود ;)
چون اصلا وقت دونه دونه رفتن صحات <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> نیست

slim4shady
01-18-2007, 04:08 PM
ببخشید بدرد سایت ها ی ما میخوریه به طور عمومی

sorry4uboth
01-18-2007, 04:14 PM

چی؟

در مورد اون لیست هم شما زحمت بکشید دانلود سنتر سایت ما رو ببینید!!! هر چیزی کاربردی و لازم بوده ست کردیم!
این کار عین اشتباه هست که تو فاروم بیایم ست کنیم! اگه همه چیز تو فاروم بود که سایت به چه دردی میخورد؟!

slim4shady
01-18-2007, 05:24 PM
اینو تو پست بالایش سوتی دادم چون ادیت هم نمیشه کرد زیرش نوشتم
دانلود سنتر منظورتون همین صفحه اوله مابو لرنه ؟
اینکه خیلی چیزاش کمه
راستی من بعضی از اینا رو نصب کردم ارور میده بهم اجازه دسترسی هارو هم درست دادم
چی کارش میشه کرد و یه چیز دیگه اگه کامپننتی نصب کینم ولی مثلا ماژولش رو نصب نکنیم مکنه همچین اروری بده ماله من ارور میده میگه مثلا تو خطه 10 فلان فایل یه خطا هست
در مورد لیست هم من هر چی تو این سایت یافت میشه دانلود کردم و دارم نصب میکنم ولی با خیلاشون تقربا 90 % خطا میگیرم

slim4shady
01-18-2007, 05:26 PM
ببخشی لینک یادم رفت این سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sorry4uboth
01-18-2007, 05:42 PM
1- لطفا سعی کنید چیزی یادتون نره و قبل از ارسال از دکمه پیش نمایش استفاده کنید تا نیازی به ویرایش تا تاپیک دوباره نداشته باشید
2- این موضوع بارها در انجمن مطرح شده که بعضی از اون ADDON ها قدیمی هستند و با ورژن جدید مامبو کار نمیکنند
3- برای راحتی خودتون و ما لطفا با امضای بنده یک نگاهی بفرمائید و لطفا عمل کنید
4- برای دانلود سنتر هم کارهایی کردیم و به زودی منتشر میشه خبرش

متشکرم