PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در قالب

amir8588
03-25-2012, 07:31 PM
سلام من به مشکلی بر خوردم این ادرس سایت منه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> کلمه ای هست در این صفحه Hello world میخواهم این را پاک کنم راهنمایی کنید چگونه

poonoodi
03-25-2012, 08:04 PM
به نظرم جایی در فوتر قالب که کدهای مربوط به (این صفحه را در گول محبوب کنید ) قرار دارند این کلمات یعنیhello world قرار دارند

<div class="istatag-box istatag-block"> <div class="istatag-box-body istatag-block-body"> <div class="istatag-box istatag-blockcontent"> <div class="istatag-box-body istatag-blockcontent-body"> <div style="border:1px solid #FF66CC; z-index: 500;color:#333;font-size:11px;line-height:20px;padding:5px;border-top-right-radius:8px;border-top-left-radius:8px;text-align:center;font-size:8pt;position:fixed;left:10px;bottom:10px;back ground-color:#FFE5F7;background-repeat:repeat; font-family:tahoma" dir="rtl"> این صفحه را در گوگل محبوب کنید<br /><script src="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)" type="text/javascript" gapi_processed="true"> {lang: 'fa'}</script><g:plusone href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)"> </g:plusone></div> <div id="footer" style="font-size:; width:;"> Hello world <div class="cleared"></div> </div> </div[/CODE

amir8588
03-25-2012, 08:06 PM
درسته پیداش کردم خوب چگونه حذف کنم ؟؟؟ کمکم کنید

safajuy
03-26-2012, 05:37 AM
سلام

index.php قالبتون رو باز كنيد و اين كلمه رو سرچ كنيد و پاكش كنيد

البته براي قالبهاي ساده به اين شكله.

در صورتي كه پيدا نشد فايل هاي layout رو هم بررسي كنيد.

موفق باشيد

amir8588
03-26-2012, 08:26 AM
سلام این فایل کجاست مسیرش فايل هاي layout

mersad
03-26-2012, 08:58 AM
دروود

شما افزونه رو موقعیت فوتر منتشر کردید
این مورد در موقعیت فوتر شما فعال هست
اگر توانایی حذف اون رو از طریق فایل های قالب رو ندارید افزونه رو در موقعیت دیگهای منتشر کنید و موقعیت فوتر رو غیر فعال کنید
باید مشکل شما حل بشه
اگر موردی بود در ادامه بیان کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

amir8588
03-26-2012, 09:33 AM
جاهای دیگه رو هم امتحان کردم نشد

mersad
03-26-2012, 11:56 AM
در این شرایط این کلمات جزو افزونه شما هستند
و شما باید افزونه رو ادیت کنید یااز افونه دیگهای استفاده کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

poonoodi
03-26-2012, 05:55 PM
به شاخه مازول ها در سی پنل رفته و مازول را یافته و در داخل فایل های مازول دنبال این عبارت بگردید و حذف کنید