PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویرایش اطلاعات ذخیره شده در جی فرم

terminasiyan
03-26-2012, 12:11 PM
با سلام
من با جی فرم یه فرم ساختم که اطلاعاتش هم توی دیتابیس ذخیره می شه بعد با xform یه گزارش هم واسش گذاشتم که اون اطلاعات رو واسه من نشون می ده و می شه ازش خروجی اکسل گرفت حالا من می خوام این امکان رو هم داشته باشم که بتونم اطلاعاتی رو که می بینم ویرایش کنم. و بتونم هرکدوم رو که می خوام ویرایش کنم و دوباره ذخیره اش کنم. چطور می تونم این کار رو انجام بدم ؟؟؟؟؟

نوید
04-14-2012, 01:58 PM
سلام دوست عزیز
برای مشاهده اطلاعات نیازی به xform نیست
شما می تونید با استفاده از همون جی فرم در بخش مدیریت اطلاعات را ببینید
به این منظور در مقابل نام هر فرم یک گزینه "records" وجود داره و اطلاعات را نمایش می دهد
موفق باشید

terminasiyan
04-15-2012, 04:27 AM
دوست عزیز مثل اینکه متوجه سوالم نشدین.... من می خوام اطلاعاتی رو که می بینم ویرایش کنم. مشکل من "ویرایش" هست نه نمایش

mirzakhani
04-15-2012, 05:02 AM
دوست عزیز مثل اینکه متوجه سوالم نشدین.... من می خوام اطلاعاتی رو که می بینم ویرایش کنم. مشکل من "ویرایش" هست نه نمایش

با سلام
اگه می تونید فرم ها رو ببینید ولی نمیشه ویرایششون کرد احتمالاً باید در اجازه دسترسی هاتون در محل نصب تغییراتی رو اعمال نمائید

terminasiyan
04-15-2012, 05:35 AM
توی جی فرم من هیچ بخشی با عنوان record نیست ضمناً من می خوام اطلاعات به کاربر نشون داده بشه نه به مدیر بعدش اینکه این اطلاعات نمایش داده شده رو حالا می خوام که کاربر بتونه ویرایش کنه