PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر قالب

mirzakhani
03-26-2012, 02:20 PM
با سلام
کسی می دونه اگه بخوام چیدمان منوهای موجود در قسمت body در قالب امیرکبیر که بصورت دیفالت طراحی شده رو عوض کنم چکار کنم؟ یعنی کلا عوض بشه، نه برای یک صفحه خاص!!
دوم اینکه اگه بخوام یه صفحه سفارشی طراحی کنم که تو همین قالب امیرکبیر باشه ولی طرحش از خودم باشه (بیشتر چیدمان مطالب مد نظره) حتما باید کد نویسی بکنم یا راه ساده تری هم داره؟
راستی بازم میگم نسخه جوملای من 2.5 و قالبش امیرکبیره
ممنون

shmata
03-26-2012, 02:26 PM
برای هیچ کدام از کارهای که تصمیم دارید انجام بدین نیاز به کد نویسی نیست برای تغییر منوها
میتونید از قسمت مدیریت سایت به مدیریت منو ها بروید و کلا تمام آیتم ها را عوض کنید .
برای نمایش یک صفحه دلخواه هم میتونید از مدیریت مطالب یک صفحه جدید ایجاد کنید (فقط cssمربوط به آن را باید در فایل css قالب اضافه کنید.)

mirzakhani
03-26-2012, 02:57 PM
برای هیچ کدام از کارهای که تصمیم دارید انجام بدین نیاز به کد نویسی نیست برای تغییر منوها
میتونید از قسمت مدیریت سایت به مدیریت منو ها بروید و کلا تمام آیتم ها را عوض کنید .
برای نمایش یک صفحه دلخواه هم میتونید از مدیریت مطالب یک صفحه جدید ایجاد کنید (فقط cssمربوط به آن را باید در فایل css قالب اضافه کنید.)

سلام
فکر کنم منظورمو بد رسوندم
من می خوام تو قالب دیفالت فارسی سایتم مثلا ستون "ورود به سایت" یا "منوی کاربری" از سمت چپ به سمت راست منتقل بشه. البته توی مدیریت قالب ها و قالب مورد نظر رفتم ولی اصلا از این دوتایی که گفتم خبری نیست و اصلا پیداشون نمی کنم که بخوام بیارمشون سمت راست!
و دوم اینکه می خوام تو کل سایت یه منوی سمت راست داشته باشم که مثلا مثل سایت زیر باشه و توی هر منویی که میرم ساب منوها هم توی همون صفحه و سمت راست نشون داده بشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

بازم ممنون از توجهتون

shmata
03-26-2012, 03:53 PM
سلام
فکر کنم منظورمو بد رسوندم
من می خوام تو قالب دیفالت فارسی سایتم مثلا ستون "ورود به سایت" یا "منوی کاربری" از سمت چپ به سمت راست منتقل بشه. البته توی مدیریت قالب ها و قالب مورد نظر رفتم ولی اصلا از این دوتایی که گفتم خبری نیست و اصلا پیداشون نمی کنم که بخوام بیارمشون سمت راست!
و دوم اینکه می خوام تو کل سایت یه منوی سمت راست داشته باشم که مثلا مثل سایت زیر باشه و توی هر منویی که میرم ساب منوها هم توی همون صفحه و سمت راست نشون داده بشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

بازم ممنون از توجهتون

برای مورد اول شما به یک قالب 3 ستونی نیاز دارید . برای اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله آموزش طراحی قالب در جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%A8_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7) را مطالعه بفرمایید کد فایل index.php تقریبا به صورت

<body>
<jdoc:include type="modules" name="top" />
<table width="100%" border="0">
<tr>
<td><div id="right"><jdoc:include type="modules" name="right" /></div></td>
<td><div id="comp"><jdoc:include type="component" /></div></td>
<td><div id="left"><jdoc:include type="modules" name="left" /></div></td>
</tr>
</table>
<jdoc:include type="modules" name="bottom" />
</body>
خواهد بود به این صورت یک قالب 3 ستونه ایجاد میشود
نکته : دقت کنید که در صورت تمایل میتوانید استایلهای مربوط به right# و comp# و left# را در فایل template.css بنویسید.
در مورد سوال دومتون میتونید در موقعیت right یک ماژول منو فعال کنید . که مراحل خاص خودش را دارد. ایجاد منو از مدیریت منوها / اختصاص آیتم منو / ایجاد ماژول در مدیریت ماژولها از نوع آن منو

mirzakhani
03-26-2012, 04:47 PM
برای مورد اول شما به یک قالب 3 ستونی نیاز دارید . برای اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله آموزش طراحی قالب در جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%A8_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7) را مطالعه بفرمایید کد فایل index.php تقریبا به صورت

<body>
<jdoc:include type="modules" name="top" />
<table width="100%" border="0">
<tr>
<td><div id="right"><jdoc:include type="modules" name="right" /></div></td>
<td><div id="comp"><jdoc:include type="component" /></div></td>
<td><div id="left"><jdoc:include type="modules" name="left" /></div></td>
</tr>
</table>
<jdoc:include type="modules" name="bottom" />
</body>
خواهد بود به این صورت یک قالب 3 ستونه ایجاد میشود
نکته : دقت کنید که در صورت تمایل میتوانید استایلهای مربوط به right# و comp# و left# را در فایل template.css بنویسید.
در مورد سوال دومتون میتونید در موقعیت right یک ماژول منو فعال کنید . که مراحل خاص خودش را دارد. ایجاد منو از مدیریت منوها / اختصاص آیتم منو / ایجاد ماژول در مدیریت ماژولها از نوع آن منو

با تشکر
می شه یکم ساده تر هم حلش کرد؟؟؟؟
یه قالب فارسی شده سه ستونی سراغ ندارید؟
اگه یه نمونه قالب بخوام بدم فارسی کنن میانگین چقدر هزینه داره؟
irantej
04-05-2012, 04:52 PM
دوست عزیز شما می تونید هر چند تا منو می خواهید براحتی از قسمت مدیریت منو اضافه کنید