PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک درمورد استفاده از کامپوننت فروشگاهی redshop

carsworld.ir
03-26-2012, 03:38 PM
سلام
من کامپوننت فروشگاهی redshop رو نصب کردم.برای بعصی کارا مخصوصا نمایشش میکل دارم . آیا کسی آموزش فارسی این کامپوننت رو داره ؟ توی انجمن جوملا فارسی هم گشتم نبود . ممنون از همه دوستان گرامی

shmata
03-26-2012, 03:59 PM
بله همین طوره افزونه هایی که عمومی تر هستند و تعداد کاربران بیشتری از آنها استفاده میکنند در اولویت ترجمه و آموزش قرار دارند .
یعنی بعد از انجام تغییرات در افزونه مورد نظر قادر نیستید آن را نمایش بدید ؟
امکانش هست بیشتر توضیح بدید .
لطفا لینک دانلود افزونه را هم در پست تون قرار بدید.

carsworld.ir
03-26-2012, 05:39 PM
سلام و تشکر بابت اینکه جواب دادین
لینک دانلود : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
راستش کامل نصب شد تنظیماتش هم انجام دادم.نمیدونم کجای سایت نشونش میده و مثلا کاربرا از کجا باید بهش دسترسی داشته باشن ؟ یا خود من کجا میتونم محتویات رو نشون بدم ؟ کلا استفاده از کامپوننتای این مدلی رو تجربه نکردم ؟ میشه توضیح کوتاهی بدین ؟ممنون

shmata
03-26-2012, 06:00 PM
مطمئنید که نصب شد این افزونه برای جوملا 1.7 است .
شما در جوملا 1.5 با استفاده از منوی کامپوننت ها / نام کامپوننت موردنظر میتوانید به کامپوننتها دسترسی داشته باشید و از مدیریت منو ها / یک منو (مثلا mainmenu) / سپس یک آیتم جدید ایجاد کنید و نوع آنرا از نوع کامپوننت تون قرار بدید.

carsworld.ir
03-26-2012, 06:21 PM
نمیدونستم که مال جوملا 1.7 هستش.یعنی راستش دقت نکردم.اما با موفقیت نصب شد.ممنون از راهنماییاتون . تونستم استفادشو بفهمم . ولی باید باهاش کار کنم تا یاد بگیرم و راه بیفتم.فقط 2 مورد دیگه هست :
1 - اگه کامپوننت فروشگاهی معروفتر و معمولتری که آموزشش هم باشه معرفی کنین ممنون میشم
2 - کامپوننت هارو چطوری باید حذف کرد ؟
ممنون از جوابتون

shmata
03-26-2012, 06:29 PM
نمیدونستم که مال جوملا 1.7 هستش.یعنی راستش دقت نکردم.اما با موفقیت نصب شد.ممنون از راهنماییاتون . تونستم استفادشو بفهمم . ولی باید باهاش کار کنم تا یاد بگیرم و راه بیفتم.فقط 2 مورد دیگه هست :
1 - اگه کامپوننت فروشگاهی معروفتر و معمولتری که آموزشش هم باشه معرفی کنین ممنون میشم
2 - کامپوننت هارو چطوری باید حذف کرد ؟
ممنون از جوابتون
خواهش میکنم . افزونه virtuemart (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) یکی از بزرگترین قویترین افزونه های رایگان فروشگاه ساز جوملاست .
از منوی افزونه ها / حذف و نصب / سپس برروی تب کامپوننت ها کلیک کنید / کامپوننت مورد نظر را انتخاب کنید و حذف را بزنید .
در پایین صفحه نمایش را برروی همه ست کنید تا تمام آیتم ها را مشاهده کنید.

carsworld.ir
03-26-2012, 06:33 PM
دست شما درد نکنه . افزونه رو دانلود می کنم امتحان می کنم . اطف کردین . بابت راهنمایی در مورد حذف کامپوننت هم ممنونم

carsworld.ir
03-26-2012, 06:44 PM
ببخشید من هرچی گشتم کامپوننتی که معرفیش کردین فارسیشو ندیدم.اگه لینک دانلود فارسیشو برای جوملا 1.5 دارین ممنون میشم به منم بگین

shmata
03-26-2012, 06:48 PM
خواهش میکنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>کامپوننت-virtuemart.html
فروشگاه ساز Virtuemart (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

carsworld.ir
03-26-2012, 07:21 PM
ممنون از جوابتون.ولی لینکی که گزاشتین فقط معرفیه.و دانلود نداره . به هر حال ممنون.بازم میگردم