PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست یک قالب خبری

hosseinonline7
03-26-2012, 05:23 PM
سلام من یک سایت خبری موبایل دارم یک قالب مناسب مثل این قالب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) میخوام ولی این قالب وقتی نصب میکنم افزونه نداره و کلا خالی هست من هم هر کاری کردم نتونستم اسلایدر توی قالب بزارم هر کار میکنم توی قالب قرار نمیگیره حالا یک قالبی میخوام که بالاش جای یک اسلایدر اخبار و یک اسلایدر عکس داشته باشه و تقریبا شبیه اون قالبی که گفتم باشه و جای گذاشتن عکس برای هدرشم بزرگتر باشه من که هرچقدر گشتم چیزی که میخواستم نبود خواهشا راهنمایی کنید ...

shmata
03-27-2012, 06:32 AM
میتونید درخواست تونو از این تاپیک پیگیری کنید .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

hosseinonline7
03-27-2012, 07:00 AM
پیگیری کردم قبلا ولی اون دوستمون گفتن که دیگه نیمتونه قالب ارسال کنه خودم گشتم توی نت پیداش کردم ولی خالی بود افزونه و ... نداشت خودم هم نتونستم بهش اضافه کنم ...
من هرچقدر گشتم برای این جوملا قالب مناسب کارم پیدا نکردم ...

shmata
03-27-2012, 07:25 AM
پیگیری کردم قبلا ولی اون دوستمون گفتن که دیگه نیمتونه قالب ارسال کنه خودم گشتم توی نت پیداش کردم ولی خالی بود افزونه و ... نداشت خودم هم نتونستم بهش اضافه کنم ... من هرچقدر گشتم برای این جوملا قالب مناسب کارم پیدا نکردم ... لینک دانلودشو براتون پیغام خصوصی کردم فقط هر کسی که این لینکو خواست به شما پیغام بده و شما براش بفرست لطفا . برای دریافت بسته quick start باید در اون سایت ثبت نام کنید .

پ.ن
*** برای دریافت افزونه هایی که شامل قوانین کپی رایت هستند و رایگان نیستند باید مستقیما از طریق سایت مربوطه اقدام به خرید کنید ! از طریق پیام خصوصی این موارد ارسال نمی شود

hosseinonline7
03-27-2012, 08:18 AM
لینک دانلودشو براتون پیغام خصوصی کردم فقط هر کسی که این لینکو خواست به شما پیغام بده و شما براش بفرست لطفا . برای دریافت بسته quick start باید در اون سایت ثبت نام کنید .

ممنون ولی احتیاج به ثبت نام نبود دانلود کردم ولی وقتی نصب میکنم صفحه اول هیچ افزونه و ... نداره خیلی ساده هست مثل همونیه که خودم داشتم افزونه هاش را کجا پیدا کنم ؟

موقع پاک کردن قالب های نصب شده پیغام قادر به حذف آخرین استایل قالب نیست میده در صورتی که استایل پیشفرض نیست...

hosseinonline7
03-27-2012, 01:45 PM
مثل اینکه چاره ایی نیست باید برم سراغ همون نیوک یا وردپرس...:cry:

poonoodi
03-27-2012, 04:10 PM
مثل اینکه چاره ایی نیست باید برم سراغ همون نیوک یا وردپرس...:cry:

چقدر زود از کوره در رفتید .دی
من قبلا هم به دوستان گفتم که تفاوت جوملا نسبت به وردپرس نسبت شهر به روستا است
اینجا دود و دم زیاد است و مشکلات و سختیهای خودش رو داره و وردپرس سادگی و زیبایی خودش رو داره
تو شهر پدر ادم در میاد که خونه دار بشه ولی تو روستا اگر کسی خونه نداشته باشه جای تعجبه
قالب های سایت دقیقا همون خونه ها هستند و...

به نظرم اگر همه چیزاماده باشه که ادم پیشرفت نمیکنه
و هرچیز اماده ای که خوب از کار درنمیاد
شما قالب مناسب رو پیدا کنید بعد بیایید و دنبال افزونه هایی باشید که به قالبتون بیاد
قالب های اماده اصلا چیز خوبی نیست و فقط برای طراحان بی حوصله که هدفشون کسب درامد سریع است بدردمیخوره

تو اون تاپیک هم که شما و سایر دوستان تلاشکردید تا قالب دوستمون کیان اصفهان رو بدست بیاورید
در حالیکه اون قالب که ایشون معرفی کردن قابلیت rtl داشت و احتیاج نبود ریسک کرده و یک قالب ناشناس صرفا به خاطر اینکه بهینه شده (شاید هم اصلا هیچ کار خاصی انجام نشده باشه) تهیه کنید

توصیه میکنم به شما و دوستان :
از قالب های فارسی شده در در نت (منابع ناشناس)استفاده نکنید
سعی کنید قالبی تهیه کنید که سایت پشتیبان داشته باشه تا اپدیت بشه
فروم پشتیبانی برای طرح اشکال داشته باشه
قابلیت rtl حتما داشته باشه

قالب های فارسی شده از منابع مشکوک و ناشناس:
1- احتمال هک شدن و فعالیت های مخرب دیگر
2- ناسازگاری با افزونه ها و تولید درد سر
و...

ضمنا شما همون قالب رو نصب کنید و برای اسلاید شو از اسلایدشوهای bt استفاده کنید
ازاونا بهتر نباشه بدتر نیست .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشید

hosseinonline7
03-27-2012, 05:56 PM
اینجا دود و دم زیاد است و مشکلات و سختیهای خودش رو داره و وردپرس سادگی و زیبایی خودش رو داره
تو شهر پدر ادم در میاد که خونه دار بشه ولی تو روستا اگر کسی خونه نداشته باشه جای تعجبه

به نظرم اگر همه چیزاماده باشه که ادم پیشرفت نمیکنه
و هرچیز اماده ای که خوب از کار درنمیاد
شما قالب مناسب رو پیدا کنید بعد بیایید و دنبال افزونه هایی باشید که به قالبتون بیاد
قالب های اماده اصلا چیز خوبی نیست و فقط برای طراحان بی حوصله که هدفشون کسب درامد سریع است بدردمیخوره

تو اون تاپیک هم که شما و سایر دوستان تلاشکردید تا قالب دوستمون کیان اصفهان رو بدست بیاورید
در حالیکه اون قالب که ایشون معرفی کردن قابلیت rtl داشت و احتیاج نبود ریسک کرده و یک قالب ناشناس صرفا به خاطر اینکه بهینه شده (شاید هم اصلا هیچ کار خاصی انجام نشده باشه) تهیه کنید

توصیه میکنم به شما و دوستان :
از قالب های فارسی شده در در نت (منابع ناشناس)استفاده نکنید
سعی کنید قالبی تهیه کنید که سایت پشتیبان داشته باشه تا اپدیت بشه
فروم پشتیبانی برای طرح اشکال داشته باشه
قابلیت rtl حتما داشته باشه

قالب های فارسی شده از منابع مشکوک و ناشناس:
1- احتمال هک شدن و فعالیت های مخرب دیگر
2- ناسازگاری با افزونه ها و تولید درد سر
و...

ضمنا شما همون قالب رو نصب کنید و برای اسلاید شو از اسلایدشوهای bt استفاده کنید
ازاونا بهتر نباشه بدتر نیست .

موفق باشید

مرسی عزیزم شما درست میگید من خودم از نیوک و وردپرس بدم میاد جوملا خیلی حرفه ایی هست فقط یکم سخته ولی اگر کسی بفهمه چطور باهاش کار کنه و بتونه قالب بسازه عالی هست ...

فقط میشه شما گذاشتن اسلایدر در قالب را توضیح بدید من با این مورد خیلی مشکل دارم هر کارمیکنم نمیشه...
بازم تشکر

poonoodi
03-27-2012, 07:40 PM
سلام

کتاب جوملا 1.5 رو از ادرس ذیل دانلود و مطالعه کنید
اصول کار بین 1.5 و 2.5 مشترک است

موفق باشید

pcfarda
07-14-2012, 11:44 PM

سلام
پـــــونـــــــودی جان یه زحمت بکش یه خونه توی این شهر برای ما اجاره ای هم باشه پیدا کن:دی
داداش من یه سایت خبری در مورد آی تی و تکنولوژی میخوام بزنم و نیاز به یه قالب خوب و ساده و قشنگ دارم
اگه کمکم کنی خیلی لطف کردی
حالا بسته ای باشه دانلود میکنم نباشه هم زحمت ماژول ها و افزونه هاشم با شما دوستان جوملایی که کمکم کنین

منتظرم پـــــونـــــــودی جان:)
poonoodi
07-15-2012, 01:47 PM
سلام

قالبی که تو پست اول همین تاپیک معرفی شده به نظرم قالب خوبیه و ارزش اینو دره که روش کار کنی

موفق باشی

mojtaba24
07-15-2012, 03:05 PM
سلام اگه ممکنه برای من هم بفرستید

pcfarda
07-15-2012, 05:55 PM
سلام

قالبی که تو پست اول همین تاپیک معرفی شده به نظرم قالب خوبیه و ارزش اینو دره که روش کار کنی

موفق باشی
عزیز میتونی لینک دانلودشو بدی؟
فارسی شدست؟
ممنونت میشم لینک دانلودشو بدی

تشکر.

P30Yaran
07-15-2012, 06:19 PM
سلام
بفرمائید !
موفق باشید

pcfarda
07-16-2012, 09:19 AM
سلام
من بسته 50 مگیشو دانلود کردم و بعد نصبش کردم که کلا انگلیسی بود
به همین خاطر تصمیم گرفتم همون جوملای 2.5.6 رو که از سایت جوملا گرفته بودمو نصب کنم و یکی یکی ماژول ها و کامپوننت ها و پلاگین های مورد نیازمو پیدا کنم و خودم نصبش کنم اینطور بهتره به هر حال:)

ممنون از دوستان که کمک کردن انشاالله که برای اضافه کردن افزونه هاش از دوستان خوبم کمک میگیرم.
در پناه ایزد منان.

poonoodi
07-16-2012, 07:37 PM
سلام
من بسته 50 مگیشو دانلود کردم و بعد نصبش کردم که کلا انگلیسی بود
به همین خاطر تصمیم گرفتم همون جوملای 2.5.6 رو که از سایت جوملا گرفته بودمو نصب کنم و یکی یکی ماژول ها و کامپوننت ها و پلاگین های مورد نیازمو پیدا کنم و خودم نصبش کنم اینطور بهتره به هر حال:)

ممنون از دوستان که کمک کردن انشاالله که برای اضافه کردن افزونه هاش از دوستان خوبم کمک میگیرم.
در پناه ایزد منان.

50 مگ !!!

ممکنه لینکی که دانلود کردین رو برام پیام کنید

محمد محسنی
07-17-2012, 04:56 AM
سلام

ظاهرا بسته نصبی آماده قالب YT News - Quickstart Package for Joomla 2.5 را دانلود کرده اید.

در صورتی که قالب معرفی شده در این لینک میباشد.

یا حق.

pcfarda
07-19-2012, 07:09 AM
سلام ظاهرا بسته نصبی آماده قالب YT News - Quickstart Package for Joomla 2.5 را دانلود کرده اید.در صورتی که قالب معرفی شده در این لینک میباشد.<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>یا حق.سلام محسنی جان آقا یه سوال داشت ممن برای این قالب هدری با اسم سایتم طراحی کردم که فرمتش png هست و ابعادش 490 عرض و 120 ارتفاعش هست در صورتی که هدر خود قالب 167 در 37 هستمن از کجا باید بهش بگو که هدر رو این سایز در نظر بگیره؟شبیه تغییراتی که توی کد های وردپرس و وبلاگ ها میدادیم منظورمهتوی جوملا کجاشه؟
منظورم از هدر لوگوی سایت هست.
مسیر کامل بدین لطفا:)تشکر

P30Yaran
07-19-2012, 09:14 AM
سلام
با کسب اجازه از آقای محسنی عزیز
(اگه قالبتون همون قالبی هست که جناب آقای محسنی عزیز لینک دادن تغییرات ذیل رو اعمل کنید)
در فایل template.css - خط 774
کد زیر رو تغییر بدید

Background Image : url("../images/logo.png");
آدرس عکس و نام عکس رو می تونید تغییر بدید

height : 58px;
width: 213px;

طول و عرض عکس جدید رو وارد کنید مثلا:

height : 120px;
width: 490px;

موفق و پیروز باشید

pcfarda
07-19-2012, 06:26 PM
سایت من یه مشکلی در چیدمان ماژول هاش داره
ماژول هارو درست چیدم ولی نمیدونم چرا وقتی یه مجموعه رو معرفی کردم براش از ماژول میزنه بیرون سایت رو ببینید سمت چپ بالا: پی سی فردا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
همچنین از دوستان میخوام یه ماژول برای مشروح خبر ها و دیگر خبر ها بهم معرفی کنین که در قسمت: content-top
ممنونم

P30Yaran
07-19-2012, 06:36 PM
سلام
دوست عزیز
سوالتون با عنوان تاپیکتون ما موضوعی که مطرح کردید مغایرت داره
لطفا سوالتون رو در تاپیک دیگری مطرح کنید تا پاسخ بدیم !(اون ماژول هم که گفتید زده بیرون تنظیماتش رو باید تغییر بدید)! در تاپیک دیگری مطرح کنید
موفق باشید

pcfarda
07-19-2012, 07:37 PM
سلام
دوست عزیز
سوالتون با عنوان تاپیکتون ما موضوعی که مطرح کردید مغایرت داره
لطفا سوالتون رو در تاپیک دیگری مطرح کنید تا پاسخ بدیم !(اون ماژول هم که گفتید زده بیرون تنظیماتش رو باید تغییر بدید)! در تاپیک دیگری مطرح کنید
موفق باشید
سلام
سوال من مربوط به ماژول خاصی یا بحث سر یک عدد ماژول نیست
بحث سر قرار گیری ماژول ها در قالب هست که بیس بحث قالب هست نه ماژول خاصی
حال که شما میگی حتما تجربه شما در انجمن بیشتره!!!!
ممنون بابت راهنماییه کاملتون!

P30Yaran
07-19-2012, 07:59 PM
سلام
سوال من مربوط به ماژول خاصی یا بحث سر یک عدد ماژول نیست
بحث سر قرار گیری ماژول ها در قالب هست که بیس بحث قالب هست نه ماژول خاصی
حال که شما میگی حتما تجربه شما در انجمن بیشتره!!!!
ممنون بابت راهنماییه کاملتون!

سلام
بحث شما درمورد ماژولی بود که زده بیرون اگه اشتباه نکنم!
شما برای کار از ماژول BT Content Slider استفاده کردید! که مطالب رو در قالب سه ستونه افقی به صورت اسلاید شو به نمایش در میاره !
عکس زیر ، عکس تنظیماتش هست ! (Number Of Article رو ببینید؟)
برای اینکه این ماژول در سایتتون به زیبایی قرار بگیره می تونید به عنوان مثال در موقعیت user14 قرار بدید !
یا تعداد نمایش مطالبش رو کم کنید !
موفق و پیروز باشید

pcfarda
07-20-2012, 10:48 AM
سسلام ممنونم بابت جوابتون
متوجه شدم

عذر میخوام که سوالاتم زیادن
مشکل من اینه که بیش از حد کنجکاوم
یه درخواست داشتم:
یه سایت میذارم اینجا که توش بسته نسبی گذاشته
ولی هیچ کدوم از لینک ها کار نمیکنن
میخواستم ببینم شما این بسته رو با لینک دیگه ای سراغ ندارین؟البته فارسی شده باشه
ممنونم.

محمد محسنی
07-20-2012, 10:58 AM
دوست عزیز سلام

قالب مربوطه تجاری میباشد.
**
23) از قراردادن هرگونه لینک دانلود کامپوننت، ماژول، قالب یا هر اسکریپت و برنامه ای که شامل قوانین بین المللی کپی رایت می شود و بصورت تجاری و غیر رایگان از سوی سازنده اش منتشر شده است، خودداری کنید.

تاپیک بسته شد.

یا حق.

محمد محسنی
07-20-2012, 12:10 PM
سلام

سلام کجای این قالب تجاری هست که میگی تجاریه و زود تاپیک رو میبندی؟
این عکس رو ببین!!!!!
بنده قوانین فروم رو خوندم و خودم یه نویسنده فروم هستم و این کار شما بی احترامی به یه کاربر میباشد که بدون دلیل تاپیک رو می بندید!!!!

قصد بی احترامی ندارم وگرنه جور دیگری باید پاسخ شما را میدادم.

لطفا لینک زیر را ببینید
آیا از این سایت که سایت سازنده قالب میباشد شما میتوانید این قالب را دانلود کنید؟؟؟؟

نه - بلکه باید هزینه برای دانلود پرداخت کنید.

سایتی که شما معرفی کردید قالب های نال شده و وارز را برای دانلود میگذراد.

و به هیچ عنوان استفاده از این قالب ها از نظر امنیتی و احترام به سازندگان این قالب توصیه نمی شود.

در ضمن پیشنهاد میکنم به جای این طور جبهه برداری کمی دقت کنید.

با سپاس
یا حق.