توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در jdownlaoad (حذف شدن پسوند فایل)
ostad_ccna
03-26-2012, 08:20 PM
با سلام
من به یه مشکل عجیب بر خوردم
تو کامپوننت jdownload در جوملا 2.5 (نسخه جی دانلود : jDownloads 1.9.0 Stable Build 925) هست.
فایلی رو که با هر پسوندی که دانلود میکنم هم پسوندشو حذف میکنه هم اینکه اسم فایل رو به 0 rename میکنه نمیدونم چرا. لطفا راهنمایی بفرمایید.
ostad_ccna
03-27-2012, 12:10 PM
آیا کسی آخرین نسخه این کامپوننت رو که فارسی باشه رو در اختیار داره تا به اشتراک بزاره؟
poonoodi
03-27-2012, 01:52 PM
سلام
شما اخرین نسخه را ازسایت سازنده دانلود کنید
من الان تست کردم چنین مشکلی وجود نداشت
برای فارسی سازی هم فعلا میتونید از این فایل زبان استفاده کنید
(در امضای من روی عیدی کلیک نمایید)
موفق باشید
ostad_ccna
03-27-2012, 02:59 PM
دوست خوبم با تشکر از لطفتان . اون فایل زبان جز سه چهار خط بیشتر فارسی نشده که!؟ من کامل فایل این نسخه را فارسی کرده ام. و از همان فایل سایت مرجع استفاده کردم. من 5 فایل برای یک مجموعه ارسال کردم دو سه تاش این مشکل داره؟! ممکن از فارسی سازی فایل های ini باشه؟ آخه تو انگلیسیش بدون فارسی هم این ایرادو داد!!! ممکن از اینکه دارم تو لوکال استفاده میکنم باشه؟!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
poonoodi
03-27-2012, 03:50 PM
همونجا گفتم که این فایل موقتی است و در فرصت مناسب کامل میشه
ضمنا روش ترجمه من هم اینجوریه که روی سایت انلاین (لوکال) ترجمه میکنم تا ترجمه گوگلی نشه
و درنهایت روی سایت انلاین تست میکنم
الان مجدد روی ومپ سرور تست کردم و مشکلی نداشت
بهتون پیشنهاد میدم در یک پوشه جدید یک جوملای صفر نصب و جی دانلود(سایت اصلی بدون زبان فارسی)رو هم مجدد روش نصب کرده تا در شرایط ازمایشگاهی درستی تست کرده باشید
موفق باشید
ostad_ccna
03-27-2012, 04:08 PM
دوست عزیزم با چه مرورگری تست کردید متاسفانه با جوملا جدید و نسخه انگلیسی هم همین ایراد رو داد!؟
ظاهرا با ie9 که روسیستم دارم مشکل نداره با فایر فاکس ایراد میگیره شما از چه مرورگری استفاده می کنید؟؟
poonoodi
03-27-2012, 04:57 PM
فایرفوکس 8
به نظرم زمانی که فایل ها اپلود شدن مشکلی بوجود امده
من از داخل افزونه فایلها رو اپلود نمیکنم
بلکه پوشه ای داخل روت ساختم و از اونجا فایل ها رو بهش معرفی میکنم
داخل تنظیمات ایجاد فایل دانلود چنین گزینه ای وجود داره که میتونید بهش بگید فایل رو فلان مسیر بگیر
با ie8 و دانلود منیجر هم کار میکنه
موفق باشید
ostad_ccna
03-27-2012, 08:51 PM
با سلام
با تشکر از لطف شما دوست گلم. با کمی دستکاری در تنظیمات ظاهرا مشکلم با فایرفاکس هم برطرف شد.( اگه میشه لطفا با فایرفاکس 11.0 هم تست نمایید، لطفا. مشکلم در فایر فاکس 11.0 رخ داده )
از آدرس : پیکربندی >زبانه دانلود ها > فرستادن دانلود ها از روی پی اچ پی اسکریپت؟ >< گزینه فرستادن دانلود ها از روی پی اچ پی اسکریپت؟ را بر روی no قرار می دهید.
البته ناچار بودم این گزینه رو غیر فعال کنم تا مشکل برطرف بشه!!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.