توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی در مورد ماژول اسلاید
arash0000
03-27-2012, 06:37 AM
سلام
من ماژول Lof ArticlesSlideShow Module رو نصب کردم وقتی ماوس روی ماژول قرار میدم دیگه حرکت نمیکنه در قسمت تنظیمات هم گذینه ای برای غیر فعال کردن این حالت نداره چجوری میشه این حالت رو غیر فعال کرد!
shmata
03-27-2012, 07:10 AM
سلام
من ماژول Lof ArticlesSlideShow Module رو نصب کردم وقتی ماوس روی ماژول قرار میدم دیگه حرکت نمیکنه در قسمت تنظیمات هم گذینه ای برای غیر فعال کردن این حالت نداره چجوری میشه این حالت رو غیر فعال کرد!
در تنظیمات ماژول ببینید گزینه ای به نام Hover یا Onmouse over مشاهده میکنید اگر بود از آن طریق میتونید این event را حذف کنید در غیر اینصورت باید لینک سایت تونو بدید تا بهتون بگم دقیقا کجا رو تغییر بدید.
arash0000
03-27-2012, 07:17 AM
سلام
این گزینه ها که فرمودید نبود این آدرس سایت من هست. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mersad
04-01-2012, 07:07 AM
دروود
دوست عزیز از ارسال اسپم خود داری کنید !
در تنظیمات ماژول ببینید گزینه ای به نام Hover یا Onmouse over مشاهده میکنید اگر بود از آن طریق میتونید این event را حذف کنید در غیر اینصورت باید لینک سایت تونو بدید تا بهتون بگم دقیقا کجا رو تغییر بدید.
گزینه mouse over یقیناً وجود داره !
در تنظیمات افزونه دقت کنید میابید
شاد و سلامت در پناه ایزد
arash0000
04-01-2012, 03:12 PM
سلام
چک کردم نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.