توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب سایت pesbaz
newestgame
03-27-2012, 09:17 AM
سلام ببخشید من قالب سایت PESBAZ رو می خواستم برای جوملا 1.7 یا 2.5 فرقی نمی کنه
مممنون
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مهدی.
03-27-2012, 10:20 AM
سلام
این یکی از قالبهای جوملارت هست که بک گراند و ... رو تغییر دادن و به این شکل در اومده.
ja_sanidineii_light
اگر برای خرید این قالب (یوزر جوملارت) به کمک نیاز دارید میتوانید برای پرداخت از رنک بازار کمک بگیرید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
newestgame
03-27-2012, 11:21 AM
سلام
این یکی از قالبهای جوملارت هست که بک گراند و ... رو تغییر دادن و به این شکل در اومده.
ja_sanidineii_light
اگر برای خرید این قالب (یوزر جوملارت) به کمک نیاز دارید میتوانید برای پرداخت از رنک بازار کمک بگیرید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
یعنی داداش نمی تونم رایگان داشته باشمش :(:(
poonoodi
03-27-2012, 02:03 PM
یک سایت ایرانی این قالب رو برای فروش داره میتونید از اونا بخرید قیمت هم به نظر زیاد نبود
خودتون سرچ کنید تا من هم خلاف قوانین حرکت نکرده باشم
مهدی.
03-27-2012, 10:05 PM
یک سایت ایرانی این قالب رو برای فروش داره میتونید از اونا بخرید قیمت هم به نظر زیاد نبود
خودتون سرچ کنید تا من هم خلاف قوانین حرکت نکرده باشم
اگر درست حدس زده باشم سایتی که مد نظر شماست نسخه های نال شده و وارز از قالبها را در اختیار مشتریانش قرار میده که جای افسوس داره ! (قالب وارز در اینترنت هم هست که میتونید دانلود کنید!! اما باید مشکلاتش رو به خودتون بپزیرید!)
برای خرید از سایت اصلی بهتره که خودتون دلار پرداخت کنید و ... . برای خرید اینترنتی از این سایت میتونید از سایت رنک بازار کمک بگیرید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
jozef2070
03-27-2012, 11:15 PM
با سلام خدمت همه
به نظر من دانلود کنی بهتره . مثل دموش هم هست . من خودم زیاد دانلود کردم هیچ فرقی با دموشون نداشتن .
ولی فارسی نیستن !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.