PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول ثبت نام و ورود به سایت BT Login (پارسی)

pop123
03-27-2012, 10:01 PM
ماژول پارسی و راست چین شده BT Login

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سایت سازنده (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

دمو افزونه از سایت سازنده (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

لینک دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

delroba
03-28-2012, 06:54 AM
ممنون
زمان ورود در عکس ِ زیر اون قسمت زرد رنگ رو که مشخص کردم ، چطور میشه تغییر داد ؟

jalal_iranian
03-28-2012, 07:04 AM
با سلام

فایل زبان فارسی موجود در بسته را به صورت دستی در پوشه زبان کپی کنید.

یا علی

delroba
03-28-2012, 07:26 AM
فایل fa-ir.mod_bt_login رو در شاخه زیر ریختم:

joomla root/public_html/llanguage/fa_IR
ولی هنوز همونطوره :sad:

jalal_iranian
03-28-2012, 07:32 AM
من ماژول رو تست کردم و مشکلی نداشت. در هر صورت در فایل زبان عبارت btl_welcome را جستجو کنید ببینید معادلی داره؟ اگر وجود نداشت ایجادش کنید و معادل فارسی برای اون در نظر بگیرید.

ضمنا من سایت شما را چک کردم و مقدار زیر رو هم طبق گفته بالا بررسی کنید.

BTL_REQUIRED_FIELD

irantej
04-11-2012, 07:49 AM
آیا با این ماژول میشه فرم ثبت نام با فیلدهای اضافی بوجود آورد و یا فقط همان فرم ثبت نام جوملا را با شکلی دیگر نمایش می دهد؟

arses
04-28-2012, 12:58 PM
سلام من نصب رو انجام دادم روی قالب پیش فرض جوملا (yougrids)

ولی وقتی یک کاربر وارد سیستم می شود

برای خارج شدن روی اسم که می زند دکمه خروج از سیستم سمت دیگر صفحه ظاهر می شود و نه زیر اسم کاربر ایراد css می باشد یا خیر؟

peyman.ict
08-17-2012, 08:50 PM
سلام.
من این ماژول رو نصب کردم ولی به یه مشکلی برخوردم :
نام کاربری یا پسوورد رو برای کاربرانی که از طریق مدیریت ساختم نمیشناسه !!

رمز ورود یا نام کاربری وارد شده صحیح نمی باشد...

mersad
08-18-2012, 12:04 AM
دروود

از تنظیمات کلی بررسی کنید ببینید بعد ار عضویت نیاز به فعال سازی هست یا خیر ؟

در پناه ایزد

arsham0151
08-19-2012, 06:43 AM
سلام
من یک مشکلی با این ماژول خوشگل دارم
همه چیزش خوبه فقط موقع ثبت نام این ارور رو می ده

irantej
08-20-2012, 03:55 AM
منم موقع استفاده از این ماژول هر چیزی که با استفاده از تب ساز دلفی پلاس ساختم ناپدید میشه و مثل اینکه اصلا منتشر نشده. کسی دلیلشو میدونه؟

peyman.ict
08-20-2012, 06:21 PM
دروود

از تنظیمات کلی بررسی کنید ببینید بعد ار عضویت نیاز به فعال سازی هست یا خیر ؟

در پناه ایزد

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون ، ولی همچین گزینه ای تو تنظیمات ماژول وجود نداره!میشه واضح تر توضیح بدید یا اینکه اگر راه دیگه ای هست بفرمائید

peyman.ict
09-02-2012, 07:49 PM
ماژول پارسی و راست چین شده BT Login

سایت سازنده (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

دمو افزونه از سایت سازنده (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

لینک دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

من با این ماژول یه مشکل عجیب دارم!
وقتی نام کاربری و پسوورد رو وارد میکنم پیغام میده که "رمز ورود یا نام کاربری وارد شده صحیح نمیباشد"
و وقتی پنجره باز شده توسط ماژول رو میبندم و صفحه رو ریفرش میکنم کاربر رو میشناسه و در موقعیت ماژول پیغام خوش آمد گویی میده!
دوستان کمک کنید لطفا

takab1
09-02-2012, 07:51 PM
غیر از این ماژول کلیه ماژول های ثبت نام و ورد کاربران رو غیر فعال کن

peyman.ict
09-02-2012, 08:02 PM
غیر از این ماژول کلیه ماژول های ثبت نام و ورد کاربران رو غیر فعال کن

همه غیر فعال هستن ، حتی ماژول پیشفرض جوملا

irantej
09-06-2012, 08:52 PM
با سلام. دوستان منم عینا همین مشکل رو دارم. کاربر رو لاگین می کنه ولی میگه
"رمز ورود یا نام کاربری وارد شده صحیح نمیباشد" اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشیم.

مهدی.
09-09-2012, 02:55 PM
با سلام. دوستان منم عینا همین مشکل رو دارم. کاربر رو لاگین می کنه ولی میگه
"رمز ورود یا نام کاربری وارد شده صحیح نمیباشد" اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشیم.
سلام

این سوال رو شما در تاپیک دیگری مطرح کردید و خواهشی که داریم در همان تاپیک پیگیری کنید !

این تاپیک به دلیل آنکه از موضوع اصلی خود که معرفی افزونه بوده خارج شده است قفل میشود. دوستان اگر سوالی در ارتباط با این افزونه دارند میتوانند جداگانه مطرح فرمایند.

ضمن اینکه از دوست عزیزمون pop123 دعوت میکنم افزونه های ترجمه شده خودشان را برای ما و بخش افزونه های جوملا فارسی ارسال کنند تا با نام ایشان در این قسمت قرار بگیرد.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست