ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا قالب مناسب این جوملا نداره؟؟؟

hosseinonline7
03-28-2012, 08:31 AM
من از هر قالبی خوشم اومد و صب میکنم یک عیبی داره یکی قاطی هست یکی موقعیت اسلایدر نداره - یکی پلاگین هاش جور نیست ...:(

من یک قالب شبیه قالب وطن دانلود - آسان دانلود و ... میخوام توی همون رنگ بندی که رنگ روشن باشه یا اصلا سفید چند روزه تمام سایتها را زیرو رو کردم هیچی گیرم نیومد خواهشن یک کمکی بکنید...

hosseinonline7
03-28-2012, 09:47 AM
میخواستم بپرسم من که قالب دلخواهم گیرم نیومده با نرم افزار artister که توی اینترنت هست میشه سریع و راحت قالب ساخت ؟ طراحی با این نرم افزار راحت هست و یکم اگر امکان دارد توضیح دهید ...

kianesfahan
03-28-2012, 11:44 AM
درود .

دوست عزیز شما در نت جستجو کنید و سایت های خارجی را مشاهده کنید .

می توانید قالب های خارجی را فارسی کنید .

می توانید با نرم افزار ارتیستر قالب طراحی کنید . می توانید از این اموزش (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) کمک بگیرید .

اما طراحی قالب با ارتیستر را توصیه نمی کنم . شما خودتان از اول طراحی کنید خیلی بهتر میباشد .

موفق باشید

hosseinonline7
03-28-2012, 12:38 PM
درود .

دوست عزیز شما در نت جستجو کنید و سایت های خارجی را مشاهده کنید .

می توانید قالب های خارجی را فارسی کنید .

می توانید با نرم افزار ارتیستر قالب طراحی کنید . می توانید از این اموزش (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) کمک بگیرید .

اما طراحی قالب با ارتیستر را توصیه نمی کنم . شما خودتان از اول طراحی کنید خیلی بهتر میباشد .

موفق باشید

دوست عزیز به خدا 3 روزه پدرم در اومده اعصابم خورد شده 3 روزه کارم اینه دنبال قالب جوملا حدود 5000 تا قالب از سایتهای خارجی (yootheme- joomla24,...) دانلود کردم یا پلاگیناش جور نیست یا وقتی نصب میکنم قاطی هست دیگه نمیدونم چکار کنم چرا با نرم افزار آرتیستر خوب نیست قالب طراحی کنم؟ راستی اصلا چرا هیچ کدوم از قالبهای این سایتها درست نیست؟؟؟ اسلایدشو توش بکار رفته ولی وقتی نصب میکنم از هیچ چیز خبری نیست و هیچی نداره و نه بخش بندی خبراش درسته و نه ... چکار کنم ؟؟؟

راستی چه ورژنی از نرم افزار جوملا 2.5 را پشتیبانی میکنه؟؟؟

kianesfahan
03-28-2012, 12:43 PM
دوست عزیز چون باید افزونه هایش را منتشر کنید و در موقعیت مناسب قرار دهید .

به دلیل زیر عرض می کنم که قالب های ارتیستر زیاد جالب نیست :

خرید لایسنس ارتیستر (البته میشه از نسخه کرک شده استفاده کرد که توصیه نمی شود )

قالب های در سطح متوسط و غیر حرفه ای

قالب های سنگین

و ...

شما در این 3 روز سفارش طراحی قالب اختصاصی می داید که بهتر بود .

در ضمن دانلود قالب از سایت های خارجی باید قالب ها فارسی شده باشند .

موفق باشید

safajuy
03-28-2012, 12:51 PM
سلام

راستی چه ورژنی از نرم افزار جوملا 2.5 را پشتیبانی میکنه؟؟؟

آخرين نسخه( نسخه ي 3 به بعد)

همه ي قالب ها افزونه به همراه ندارند. اگر در قالبي موقعيت وجود نداره مي تونيد توش موقعيتي ايجاد كنيد براي موراد دلخواه خودتون

نمونه ي قالبهايي كه مشكل داشته رو در تاپيكي جداگانه قرار بديد تا بررسي كنيم.

ايراد قالب ها رو هم ذكر كنيد

موفق باشيد

hosseinonline7
03-28-2012, 01:14 PM
خوب من از همون سایتهای joomla24 و yootheme قالب دانلود کردم افزونه هاش را که برای دانلود نزاشتن قالب خالی هست ما با زوق و شوق قالب را دانلود میکنیم و نصب میکنیم بعد میبینیم هیچیش درست نیست و افزونه و پلاگین اینها را برای دانلود نزاشتن از همینجا هست که آدم اعصابش خورد میشه...

safajuy
03-28-2012, 01:18 PM
يوتم افزونه هاش رو بهمراه قالب ارائه ميده و نياز به جستجو در سايتش هست

البته ناگفته نمونه كه 99 درصد قالبهاش تجاريه!

شما مي تونيد بااستفاده از ماژولهاي متونع اسلايدر از اون چيزي كه مد نظرتون هست فراتر بريد و سايتي بهتر از دمو بسازيد

سايت هاي تجاري افزونه هاشون رو هم براي دانلود ميذارن

موفق باشيد