توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش کارت شارژ و پین کد با VirtueMart 2
behnam2
03-28-2012, 07:18 PM
با سلام
من میخواستم با این فروشگاه ساز فروش کارت شارژ و پین کد راه بندازم . که پین کد را به ایمیل و یا شماره موبایل خریدار ارسال کنه.
در ضمن از قسمت فروش دانلود هم نمیخوام استفاده کنم! چون مناسب نیست
باید چه کار کنم؟ آیا افزونه ای برای این VirtueMart وجود داره؟
kianesfahan
03-28-2012, 07:47 PM
درود .
یک افزونه مخصوص فروش کارت شارژ با VirtueMart هست . یک سرچ در نت بکنید .
موفق باشید
behnam2
03-28-2012, 08:22 PM
من در انجمن های فارسی چیزی پیدا نکردم .
در انجمن های انگلیسی هم یکی برای ورژن 1 پیدا کردم. که کار هم نکرد.
میشه دوستان لطف کنند راهنمایی کنید؟
kianesfahan
03-28-2012, 09:44 PM
درود .
دوست عزیز شرمنده بنده نمی توانم لینک به شما بدهم . اجازه این کارو ندارم .
اما بنده در دو سایت مشاهده کردم . شما سرچ کنید امیدوارم پیدا کنید .
موفق باشید
kianesfahan
03-28-2012, 09:48 PM
درود . دوست عزیز بنده که برای شما فیلم اموزشی ارسال کردم . همان را کار کنید می توانید ان صفحه را ایجاد کنید . موفق باشید
behnam2
03-29-2012, 06:56 AM
سلام دوست عزیز ممنون
فیلم آموزشی را من نفهمیدم کجا ارسال کردید؟!
میشه لینک آموزش یا فیلمش را برای من بزارید ؟ خواهش میکنم بدجوری کارم گیر هست !
راستی من از جوملا 1.5 و VirtueMart2 استفاده میکنم
kianesfahan
03-29-2012, 07:39 AM
شرمنده دوست عزیز . اون پست فیلم . مال یه پست دیگه بود اشتباه در این پست درج شد .
دوست عزیز عرض کردم افزونه مد نظر شما در نت وجود دارد اما بنده اجازه ارسال لینک ندارم .
شما دقیقا کلمه سیستم فروش پین کد برای ویرچومارت به صورت رایگان! را در گوگل سرچ کنید مطمن باشید افزونه مورد نظر را پیدا می کنید .
موفق باشید
behnam2
03-29-2012, 08:51 AM
متاسفانه این چیزی که گفتید فقط برای ورژن 1 VirtueMart هست.
در ضمن ترجمه یک سایت انگلیسی هست که قبلا دیده بودم.
کسی نمیتونه این کار را برای من انجام بده ؟
مهدی.
03-29-2012, 10:52 AM
سلام
سیستمهای رایگانی موجود هستند در اینترنت که اینکار را میکنند ! بدون نیاز به جوملا ! سیستم فروش کارت شارژ !
اگر نیاز داشتید میتونید اون سورس رو برای جوملا بومی کنید ! با جی فوژن !
هیچکس تنهاتر خدا نیست
behnam2
03-29-2012, 11:20 AM
سلام
سیستمهای رایگانی موجود هستند در اینترنت که اینکار را میکنند ! بدون نیاز به جوملا ! سیستم فروش کارت شارژ !
اگر نیاز داشتید میتونید اون سورس رو برای جوملا بومی کنید ! با جی فوژن !
هیچکس تنهاتر خدا نیست
من برای فروش یوزرنیم و پسورد میخوام.
میخوام یوزر و پس را ایمپورت کنم . و به فروش برسونم .
فروگاه شاز های موجود برای کارت شارژ خیلی ساده و برای این کار مناسب نیستند .
در ضمن به یک سیستمی نیاز دارم که کار بر ثبت نام کنه
میتونید کمکم کنید؟
safajuy
03-29-2012, 03:51 PM
سلام
اگر بخواييد براي كاربر اشتراك ايجاد كنيد، بطوريكه كاربر بعد از پرداخت سطح كاربريش ارتقا پيدا كنه بايد از افزونه هاي membership استفاده كنيد
افزونه اي كه خيلي ها ازش استفاده كردند و راضي هستند RSMemebership هست كه البته تجاريه (براي خريد مي تونيد فرم تماس با ما سايت جوملا فارسي رو پر كنيد)
اين كار دقيقاً همون چيزي هست كه شما مي خواييد
البته نمونه اي رايگان هم هست به نام Akeeba Subscriptions (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) كه براي ايران بومي سازي نشده و پرداخت انلاين نداره
behnam2
03-29-2012, 05:57 PM
سلام
اگر بخواييد براي كاربر اشتراك ايجاد كنيد، بطوريكه كاربر بعد از پرداخت سطح كاربريش ارتقا پيدا كنه بايد از افزونه هاي membership استفاده كنيد
افزونه اي كه خيلي ها ازش استفاده كردند و راضي هستند RSMemebership هست كه البته تجاريه (براي خريد مي تونيد فرم تماس با ما سايت جوملا فارسي رو پر كنيد)
اين كار دقيقاً همون چيزي هست كه شما مي خواييد
البته نمونه اي رايگان هم هست به نام Akeeba Subscriptions (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) كه براي ايران بومي سازي نشده و پرداخت انلاين نداره
ممنون
اما جایی برای فروش کارت شارژ و پین کد داره ؟
یا فقط عضویت خود سایت هست؟
safajuy
03-29-2012, 06:40 PM
سيستم براي ممبر شيپ هستش و امكان خريد و فروش كد رو نداره
فقط مي تونيد به عنوان يك سيستم عضويت ازش استفاده كنيد
موفق باشيد
behnam2
03-29-2012, 09:25 PM
سيستم براي ممبر شيپ هستش و امكان خريد و فروش كد رو نداره
فقط مي تونيد به عنوان يك سيستم عضويت ازش استفاده كنيد
موفق باشيد
1-امکانش هست که اضافه کرد؟ چه قدر هزینه داره؟
2-و یا سیستمی دیگه سراغ ندارید؟
payam.hayati
03-29-2012, 10:16 PM
سلام
بهترین کار اینه که با یکی از بانک ها برای ایجاد فروشگاه اینترنتی اقدام کنید اگر شرکت هستید بانک ملت و اگر هم شخص حقیقی بانک سامان بعد از خرید کد شارژ برای شخص ایمیل خواهد شد .
اطلاعات بیشتر:
banki.ir
اما اگر اصرار به استفاده از سیستمی برای این کار هستید:
لینک پیغام خصوصی شد.
نظر من : Virtuemart افزونه مناسبی برای ایجاد یک فروشگاه کامل که قدرت بروزرسانی و انعطاف پذیری بالایی رو داشته باشه نیست.
موفق باشید.
behnam2
03-29-2012, 10:36 PM
با سلام و تشکر
هدف بنده فروش کارت شارژ نیست. و اسکریپت های رایگان و پولی موجود هیچ کدام به کار من نمیاد.
همان سیستمی که safajuy معرفی کرد واقعا جالب بود . اما اگر برای هر کاربر پین کد اختصاصی ارائه شود خیلی عالی میشد .
من این کامپوننت را تهیه کردم (RSMemebership) اگرکسی میتونه این امکان را بهش اضافه کنه حتما به من اطلاع بده.(هزینه داده میشود )
اگه هم سیستمی بهتر سراغ دارید لطفا بگید .
به طور خلاصه من یک افزونه فروش پین کد میخوام. که بعد از خرید کاربر بتونه پین کد های خریداری شده را ببینه و تمدید کنه . پین کدها بر اساس تاریخ باشند .
فکرکنم اگه سیستم اکانتینک باشه کارم راه بیفته ! الیته اکانت ها به صورت اتوماتیک ساخته نمشند من آن ها را دستی وارد کنم .
safajuy
03-30-2012, 09:23 AM
سلام
در ممبر شيپ شما مي تونيد يك عضويت معمولي بذاريد براي استفاده و نمايش عمومي فايل ها و متون كه اين عضويت رايگان باشه
اما براي اينكه يك فرد دسترسي به بخش ويژه داشته باشه مي تونيد از سيستم پرداخت آنلاينش بهره ببريد
فروش پين كد كار رو براي كاربر سخت تر مي كنه. اينكه يك نفر يك كد رو بزنه و تغيير حساب بده و بشه كاربر ويژه خودش آموزش ميخواد
البته اين كار هم شدنيه. در كامپوننت AlphaUserPoint (نسخه ي 1.7.2) شما مي تونيد اين اجازه رو به كاربر بديد كه پس از يك سقف امتياز ، سطح دسترسيش تغيير كنه. اين تغيير امتياز رو مي تونيد با پين كدهايي كه خودتون مي سازيد تعيين كنيد(فرضاً يك پين كد 100 امتيازي بسازيد) بعد اين سيستم رو به VM متصل كنيد. هرچند اتصالش نيازمند هك هست و درآپديت هاي بعدي اذيتتون مي كنه
RSMembership هم به بانك هاي ايراني متصل شده. ولي نسخه ي آخر اون تغييراتي داده كه يك مقدار كار رو سخت كرده
اگر مرچنت بانكي داريد مي تونيد بفرستيد تا اتصالش رو تست كنم براتون
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.