PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مسیر دادن کاربر بر به دایرکتوری خاصی بر اساس آی پی

adineh
03-30-2012, 12:08 PM
با سلام من تو هاستینگ سایتم سه تا جوملا نصب کردم, میخوام بر اساس آی پی کاربر به یکی از این سیستم مدیریت ها ارجاع داده شود. مثلا سایت دو زبانه هست حالا بر اساس ای پی ایران سایت فارسی باز بشه و بر اساس آی پی کشور های انگلیسی زبان سایت انگلیسی باز بشه این فرایند رو چه جوری انجام بدم. با ویرایش htaccess میشه این کار رو کرد؟ چطوری؟ با تشکر فراوان از دوستان

مهدی.
03-30-2012, 07:54 PM
سلام

قبل از هر چیز به یک مورد باید اشاره کنم که جوملا 2.5 این ویژگی رو بصورت پیشفرض داره !! سایت چند زبانه رو با جوملا 2.5 بسیار ساده میتونید داشته باشید ! نیازی به نصب چند جوملا نیست !

اما برای موردی که فرمودید میتونید اینکار رو انجام بدید و یک رنج آیپی مشخص رو به پوشه خاصی بفرستید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

adineh
03-31-2012, 10:46 PM
سلام

قبل از هر چیز به یک مورد باید اشاره کنم که جوملا 2.5 این ویژگی رو بصورت پیشفرض داره !! سایت چند زبانه رو با جوملا 2.5 بسیار ساده میتونید داشته باشید ! نیازی به نصب چند جوملا نیست !

اما برای موردی که فرمودید میتونید اینکار رو انجام بدید و یک رنج آیپی مشخص رو به پوشه خاصی بفرستید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

ممنون دوست عزیز از پاسختون. این توانایی جوملا را میدونم!

چجوری با htaccess میشه این کارو انجام داد. میشه دستورشو برام بزارین؟

با تشکر فراوان

مهدی.
04-01-2012, 01:02 AM
RewriteCond %{REMOTE_ADDR} ^123\.123\.123\.
RewriteRule ^index\.html$ special.page.html [R=301,L]

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

قربون گوگل :)

هیچکس تنهاتر از خدا نیست