توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد ساخت فرم
mirzakhani
04-01-2012, 02:43 PM
با سلام
من فرم ساز بریزینگ رو نصب کردم و تمامی مراحل نصب نیز موفقیت آمیز بود، فقط وقتی من از طریق "حالت سریع ایجاد فرم" یک فرم می سازم و کلیه مراحل ساخت تمام می شه و فرمو ذخیره می کنم اما وقتی دوباره به قسمت "مدیریت فرم ها" بر می گردم فرمی که ساختم نیست!!!!!
لطفا راهنمایی نمائید
با تشکر
mersad
04-01-2012, 05:46 PM
دروود
از کدوم ورژنش استفاده میکنید ؟
جوملا شما چه ورژنی است ؟ از جوملا فارسی استفاده میکنید ؟
شاد و سلامت در پناه ایزد
mirzakhani
04-02-2012, 08:07 AM
دروود
جوملا شما چه ورژنی است ؟ از جوملا فارسی استفاده میکنید ؟
شاد و سلامت در پناه ایزد
از ورژن 2.5 جوملا و ورژن 1.73 بریزینگ،
البته خودم فکر می کنم شاید از عدم وجود پرمیشن های مناسب باشه اما اگه هم اینطوره نمی دونم پرمیشن کدوم فایل یا فولدرو عوض کنم
mersad
04-05-2012, 07:22 PM
رایگان یا تجاری ؟
ادرس سایت رو قرار بدید !
شاد و سلامت در پناه ایزد
mirzakhani
04-06-2012, 01:04 PM
رایگان یا تجاری ؟
ادرس سایت رو قرار بدید !
شاد و سلامت در پناه ایزد
نمی دونم، از روی نت گرفتم ولی فکر کنم کامل باشه چون یه رایگانشو نصب کرده بودم و کامل تنظیماتش در دسترس نبود.
من هنوز سایتمو بار نگذاشتم! البته توی سایتم مهم نیست چون تو همون بخش مدیریت اصلا فرم های ساخته شده رو ذخیره نمی کنه چه برسه بیاد روی سایت
ممنون
safajuy
04-06-2012, 04:56 PM
نمی دونم، از روی نت گرفتم ولی فکر کنم کامل باشه چون یه رایگانشو نصب کرده بودم و کامل تنظیماتش در دسترس نبود.
من هنوز سایتمو بار نگذاشتم! البته توی سایتم مهم نیست چون تو همون بخش مدیریت اصلا فرم های ساخته شده رو ذخیره نمی کنه چه برسه بیاد روی سایت
ممنون
سلام
براي پشتيباني موارد به سايت سازنده مراجعه كنيد
طبق قوانين از پشتيباني موارد تجاري در اين انجمن معذوريم
موفق باشيد
rahnamafard
04-06-2012, 08:22 PM
یک پیشنهاد می دم خدمتتون شاید به دردتون خورد:
از سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> استفاده کنید و کد رو استفاده کنید.
sam1303
04-14-2012, 10:15 PM
شما اگر در قسمت پکیج حالت رو روی quickmodeforms قرار بدید میتونید فرم هاتون رو ببینید .
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.