PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : flash menu 123

web_master
01-19-2007, 03:10 PM
سلام دوستان
من در مورد این سوالم سرچ کردم ولی فقط یک مطلب یافتم که بدردم نخورد.
من می خوام 2 منو به صورت فلش که با 123 فلش ساخته شده است را در قالبم قرار بدم .
از طریق کدها یی که خود برنامه می ده به جایی نرسیدم میشه کسی منو کمک کنه؟
آیا میشه این منوها رو به صورت ماژول در سایت قرار داد اگه می شه طریقه انجام؟
ممنون میشم جواب من رو بدین :D

abtin
01-19-2007, 03:50 PM
سلام..

اگه از این برنامه برای ساختن منو هاتون می خواین استفاده کنین باید لینکها رو به صورت دستی وارد کنی ! .. یعنی لینک ها رو به منو هات توی برنامه بدی و اون رو توی یک ماژول جدید منتشر کنی . با این کار دیگه منویی به صورت داینامیک تولید نمیشه .. شما باید منو هاتون رو دستی بسازین و بهش لینک بدین ..!

پیروز باشید !

mmaammbboo
01-19-2007, 04:09 PM
شما میتونید آدرس فایل فلشتونو به جای YOUR_FLASH_ADDRESS در کد زیر بزارین بعد این کد اچ تی ام ال رو توی قسمت HTML ماژول جدید بگذارین و در موقعیت ماژول مشخص شده قرار دهید.

&lt;OBJECT codeBase=<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>=5,0,0,0
height=616 width=497 classid=clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;_cx&quot; VALUE=&quot;13150&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;_cy&quot; VALUE=&quot;16298&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;FlashVars&quot; VALUE=&quot;&quot;&gt;
&lt;PARAM NAME=&quot;Movie&quot; VALUE=&quot;YOUR_FLASH_ADDRESS&quot; ref&gt;
&lt;PARAM NAME=&quot;Src&quot; VALUE=&quot;YOUR_FLASH_ADDRESS&quot; ref&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;WMode&quot; VALUE=&quot;Window&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;Play&quot; VALUE=&quot;-1&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;Loop&quot; VALUE=&quot;-1&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;Quality&quot; VALUE=&quot;High&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;SAlign&quot; VALUE=&quot;&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;Menu&quot; VALUE=&quot;0&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;Base&quot; VALUE=&quot;&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;AllowScriptAccess&quot; VALUE=&quot;always&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;Scale&quot; VALUE=&quot;ShowAll&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;DeviceFont&quot; VALUE=&quot;0&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;EmbedMovie&quot; VALUE=&quot;0&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;BGColor&quot; VALUE=&quot;&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;SWRemote&quot; VALUE=&quot;&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;MovieData&quot; VALUE=&quot;&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;SeamlessTabbing&quot; VALUE=&quot;1&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;Profile&quot; VALUE=&quot;0&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;ProfileAddress&quot; VALUE=&quot;&quot;&gt;&lt;PARAM NAME=&quot;ProfilePort&quot; VALUE=&quot;0&quot;&gt;
&lt;EMBED
loop=false menu=false quality=high bgcolor=#FFFFFF WIDTH=120 HEIGHT=40
TYPE=&quot;application/x-shockwave-flash&quot;
PLUGINSPAGE=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
&lt;/EMBED&gt;&lt;/OBJECT&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P align=center&gt;&lt;/P&gt;

web_master
01-19-2007, 04:27 PM
آقا حل نشد :-[
این چه شه چرا راه نمی فته ؟
من به این منو نیاز دارم لطفا کمک کنید.

mmaammbboo
01-19-2007, 04:31 PM
مشکل کد بالا چی بود؟؟؟
بیشتر توضیح بدین.

web_master
01-19-2007, 04:33 PM
چیزی در صفحه اصلی سایت نمی آورد

mmaammbboo
01-19-2007, 04:37 PM
آدرس سایتتونو میشه بدین.

web_master
01-19-2007, 04:39 PM
قربان من لوکال دارم تست میکنم

mmaammbboo
01-19-2007, 04:48 PM
خوب یه عکسی چیزی بده از صفحه اصلی که ببینیم
فایل فلشت هم بده من میزارم تست میکنم کد شو بهت میدم.

web_master
01-19-2007, 05:00 PM
عکس که چیزه خاصی نشون نمی ده ولی فایلم رو میذارم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mmaammbboo
01-19-2007, 05:53 PM
ابتدا سه فایل:

1.fmp
1.swf
flashobject.js

را در دایرکتوری modules\main_menu بریزید.(مکانی که مامبو را نصب کرده اید)(اگر پوشه ای نبود آن را بسازید)

سپس کد زیر را در ماژول جدید قسمت اچ تی ام ال پیست کنید.

&lt;script src=&quot;modules/main_menu/flashobject.js&quot; type=&quot;text/javascript&quot;&gt;
&lt;/script&gt;&lt;br /&gt;
&lt;div id=&quot;treeview_id&quot; align=&quot;center&quot;&gt;
&lt;a href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
&lt;/div&gt;
&lt;script type=&quot;text/javascript&quot;&gt;
var fo = new FlashObject(&quot;modules/main_menu/1.swf&quot;, &quot;treeview&quot;, &quot;250&quot;, &quot;300&quot;, &quot;6&quot;, &quot;#FFFFFF&quot;);
fo.addParam(&quot;menu&quot;,&quot;false&quot;);
fo.addParam(&quot;quality&quot;,&quot;best&quot;);
fo.addParam(&quot;salign&quot;,&quot;LT&quot;);
fo.addParam(&quot;scale&quot;,&quot;noscale&quot;);
fo.addParam(&quot;wmode&quot;,&quot;window&quot;);
fo.write(&quot;treeview_id&quot;);&lt;/script&gt;

امید وارم مشکلتان حل شود.
پیروز باشید

web_master
01-19-2007, 07:33 PM
عزیز ممنون از توجهت
ولی بازم همون ارور قبلی رو میده
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mmaammbboo
01-20-2007, 03:24 PM
خوب شما کانکت شو به اینتر نت بعد YES رو بزن اون باید یه چیزی رو دانلود کنه تا بتونه اون فلش رو باز کنه(مرور گرت یه چیزی کم داره)
البته این به خاطر نرم افزار 123flash هست.

web_master
01-20-2007, 05:16 PM
درسته عزیز توی IE , yes رو میزنم ولی هنگ می کنه و در fir fox هم اون ارور نمیاد ولی فایل هم نشون داده نمیشه
این منو کشت.
یه کاری بکنید
کسی تونسته از این استفاده کنه

hossein.shokrzadeh
01-20-2007, 07:55 PM
سلام عزيزم
يكم فكر كنم صبر كن كه اين flash دانلود شه
بعد نصب شه، البته مشكلت فكر نكنم اين باشه، چون flash player 9 داري!
ميگه تو فايل فلشت يه اسكريپت داري كه باعث ميشه كند شه... حالا اون چيه؟ نميدونم
فايل فلشت رو يه بار باز كن با flash player يا خود ie
ببين چي ميشه
بعدش اگه فايل قالبت رو تو dreamweaver باز كني، خودش امكان قرار دادن فايل فلش رو بهت ميده
من خيلي منوي فلشي اين تيپي بهت پيشنهان نميكنم
چون همونطور كه آبتين گفت دايناميك نيست و دردسر ميشه
موفق باشي
اگه چيزايي كه گفتم به دردت خورد يه بار دعاي فرج رو بخون
يا علي