PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیدا کردن قالبی شبیه به قالب ... (لطفا سریع تر )

newestgame
04-04-2012, 08:39 AM
سلام دوستان خیلی خیلی عذر میخوام ولی من خیلی به این قالب جوملا نیاز دارمببخشید تنها مشکل کنونی من قالب می باشد میخواستم ببینم کسی میتونه یه قالبی شبیه به این دو قالب زیر برای من حتی اگر شبیه اونا هم باشه کافیه bazicenter.com gameseason.netممنون میشم دوستان

newestgame
04-04-2012, 12:45 PM
چرا کسی از صبح جواب نمیده به من بد بخت اصلا تا حالا نگاه نکردید !!!

jozef2070
04-04-2012, 02:30 PM
سلام داداش
من همچین قالب هایی رو ندیدم فکر کنم اختصاصی باشند .
ولی اگه می خواهی قالبی شبیه این سایت ها داشته باشی (عین خودش ) من یه سایتی رو بلدم که عین همون سایت رو برات طراحی می کنه برای جوملا . کارش هم عالیه
اگه خواستی بگو تا برات اسم سایت رو پ خ کنم .
باتشکر

newestgame
04-04-2012, 02:35 PM
داداش عزیز دمت گرم من رایگان میخواستم طراحی .....

ببخشید کسی حالا مثلش هم نبود ایرادی نداره فقط خوب باشه برای گیم خواهشا قالب های خود گیم جوملا رو بذارید کنار لطفا چون من یه سال هست که جوملا رو میشناسم با قالب های
گیمش که خیلی ماشالله زحمت کشیده در ضمن اگه میشه برای جوملا 1.7 باشه

ممنون

ممنون

poonoodi
04-04-2012, 03:18 PM
سلام

این تنها قالب زیبای گیمی بود که سراغ داشتم که میتونه رقیب خوبی برای قالب های فوق باشه
بدست اوردنش با خودتون چون به نظر رایگان نیست

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این هم هست:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>-themes.joomlart.com/jm_natris

موفق باشید

newestgame
04-04-2012, 03:48 PM
اینا رو هم دیده بودم دوست عزیزم ممنون از شما ولی همون طور که گفتید ..... هستند