PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپلود فایل به طور مستقیم

S_M_J_2007
04-04-2012, 06:51 PM
سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان راهی هست که بشه فایلی را که مخوام برای دانلود بزارم مستقیم این کار رو انجام بده و دیکه نیاز نباشه که ار ftp استفاده کرد
مثلا تو قسمت ایجاد مطلب یه گزینه باشه که بشه مستقیما فایل رو آپلود کرد
مثل کاری که برای عکس میشه

kianesfahan
04-05-2012, 05:24 AM
درود .

بله دوست عزیز امکان پذیر میباشد .

می توانید با استفاده از افزونه های فوکا دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و جی دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دقیقا چنین کاری انجام دهید .

نسخه فارسی فوکا دانلود را نیز می توانید از اینجا دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) نماید .

موفق باشید

S_M_J_2007
04-06-2012, 07:10 PM
دوست عزیز از راهنمایی شما متشکرم
از انجایی که کاربران سایت من اکثرا مبتدی هستند اگر راه حل ساده تری هست لطفا راهنمایی کنید

S_M_J_2007
04-10-2012, 10:51 AM
سلام خدمت دوستان
دوستان و اساتید و مدیران اگر کسی راه حلی داره دریغ نکنه
خیلی واجبه

poonoodi
04-10-2012, 11:04 AM
سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان راهی هست که بشه فایلی را که مخوام برای دانلود بزارم مستقیم این کار رو انجام بده و دیکه نیاز نباشه که ار ftp استفاده کرد
مثلا تو قسمت ایجاد مطلب یه گزینه باشه که بشه مستقیما فایل رو آپلود کرد
مثل کاری که برای عکس میشه

سلام

همانطور که دوستمون گفتند بهترین کار استفاده از افزونه های فوکا و جی دانلود است
ضمنا جی دانلود پلاگینی داره که تو ادیتور ظاهر میشه و نویسنده میتونه بوسیله اون فایل دانلودی رو در مطلب اشinsert کنه
plg_editors-xtd_jdownloads_2.0.1

موفق باشید

S_M_J_2007
04-10-2012, 04:09 PM
سلام مجدد
دوست عزیز همچین پلاگینی من ندارم
فقط یه پلاگین به نام jDownloads - System Plugin دارم که اونم تو ادیتور هیچ تغییری نداده

jalal_iranian
04-10-2012, 04:20 PM
با سلام

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی