توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ماژول برای بروزرسانی سایت
mitra2579
04-05-2012, 09:30 AM
سلام. من اطلاعاتم کمه میخوام بدونم چطور می تونم سایتم رو وقتی که در حال بروزرسانی هست بصورت یک تایمر -مثل فلش- از زمان باقیمانده راه اندازی سایت نشوان بدم؟
آیا کامپوننتی وجود داره؟
parsnest
04-06-2012, 10:28 PM
سلام. من اطلاعاتم کمه میخوام بدونم چطور می تونم سایتم رو وقتی که در حال بروزرسانی هست بصورت یک تایمر -مثل فلش- از زمان باقیمانده راه اندازی سایت نشوان بدم؟
آیا کامپوننتی وجود داره؟
دوست عزیز
برای این منظور شما باید از قالب های آماده برای چنین ساختاری استفاده کنید ، اصولا توی جوملا چنین چیزی نداریم
ولی میتونید به فرض مثال سایت رو به صورت آفلاین در بیارید و بگید که سایت در حال بروزرسانیست.
اما تایمر فلش رو باید مجزا از جوملا تهیه کنید.
mitra2579
04-07-2012, 11:55 AM
دوست عزیز
برای این منظور شما باید از قالب های آماده برای چنین ساختاری استفاده کنید ، اصولا توی جوملا چنین چیزی نداریم
ولی میتونید به فرض مثال سایت رو به صورت آفلاین در بیارید و بگید که سایت در حال بروزرسانیست.
اما تایمر فلش رو باید مجزا از جوملا تهیه کنید.
یعنی منظور شما اینه که یک قالب تهیه کنم که یک فایل فلش فقط نشان بده؟
یه کم کاملتر میشه توضیح بدید؟
parsnest
04-07-2012, 01:36 PM
خیر
برای نمایش اون صفحات شمارش معکوس شما باید از اسکریپت اماده برای همون کار استفاده کنید.
و در واقع یک ساختار کاملا مجزا از جوملا خواهید داشت.
mitra2579
04-08-2012, 07:43 AM
خیر
برای نمایش اون صفحات شمارش معکوس شما باید از اسکریپت اماده برای همون کار استفاده کنید.
و در واقع یک ساختار کاملا مجزا از جوملا خواهید داشت.
ببخشید ولی من نفهمیدم. آدرسی هست که توضیح کامل در این مورد رو بشه مطالعه کرد؟
safajuy
04-08-2012, 08:17 AM
شما مي تونيد صفحات آفلاين رو از اينجا ببينيد
designmodo.com/under-construction-html-templates
اين تمپليت ها جداگانه هستند و به جوملا هيچ ارتباطي ندارند
موفق باشيد
mitra2579
04-09-2012, 02:58 PM
شما مي تونيد صفحات آفلاين رو از اينجا ببينيد
designmodo.com/under-construction-html-templates
اين تمپليت ها جداگانه هستند و به جوملا هيچ ارتباطي ندارند
موفق باشيد
ببخشید شاید سوالهای من پیش پا افتاده باشه اما این فایلها رو من گرفتم کدوم قسمت باید کپی کنم؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.