ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل تغییر فونت سایز

shahrouz2020
04-05-2012, 11:13 AM
با سلام من جدیدا سایتم دچار این مشکل شده که در بعضی از صفحات مثلا در حال حاضر صفحه 2 فونت نصف صغحه نرماله ولی فونت نصف دیگر سایت کلفت شده لطفا کنک نمایید من چی کار کنم؟
آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

jozef2070
04-05-2012, 11:18 AM
سلام
دوست عزیز شما باید برید تو قسمت css قالبتون .
و همه font-size ها رو 11px کنی البته با فونت tahoma . بعد همه فونت ها نرمال میشن .
بعد اگه خواستی از کلفتی درشون بیاری باید باز هم توی css متیغر bold رو حذف کنید .
موفق باشید

shahrouz2020
04-05-2012, 02:10 PM
سلام
دوست عزیز شما باید برید تو قسمت css قالبتون .
و همه font-size ها رو 11px کنی البته با فونت tahoma . بعد همه فونت ها نرمال میشن .
بعد اگه خواستی از کلفتی درشون بیاری باید باز هم توی css متیغر bold رو حذف کنید .
موفق باشید

با سلام و ممنون از جوابتون... اگه دقیقا توضیح بدید خیلی ممنون می شم چون من کامل مبتدی ایم با تشکر

parsoon724
04-06-2012, 07:35 PM
با سلام

دوست عزيز من سايت رو ديدم
منتهاي مراتب اين عدم توازن تو سايز فونت ها لازمه، تو طراحي سايت لزوما همه جاي سايت با يك سايز فونت نيست
لطفا دقيق بفرمايين كدوم مطلب تا من بهتر راهنماييتون كنم.
با تشكر

shmata
04-07-2012, 05:56 AM
با سلام و ممنون از جوابتون... اگه دقیقا توضیح بدید خیلی ممنون می شم چون من کامل مبتدی ایم با تشکر
هنگام ایجاد مطالب میتونید از ادیتور جوملا سایز فونت ها را تغییر بدید اگر قسمت دیگری مد نظرتون هست که تغییر بدید لینک همون صفحه را بدید تا دقیقا بهتون بگم کجا رو ویرایش کنید.