PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه می توان مثل اینو ساخت

master
01-19-2007, 08:05 PM
ببخشید من می خواستم ببینم این از مامبو استفاده کرده و اگر از مامبو استفاده کرده کسی می دونه قالبشو ساخته و یا از جایی دانلود کرده و اگر اونو کسی دیده لینک دانلود شو بذاره دمش گرم لطفا سریع جواب بدید آدرس سایته که من می گم :<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
;D

-------------------------------------------------------------------------------------------
طراح قالب وبلاگ عضو شید و قالب وبلاگ دانلود کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sorry4uboth
01-19-2007, 08:13 PM
بله مامبو هست

لطفا انتظار نداشته باشید سوالی رو که میپرسید تا رفرش میکنید جواب بگیرید!

اون قالب هم akostyle هست تو اینترنت سرچ کنید به جواب میرسید

master
01-19-2007, 08:37 PM
بله مامبو هست

لطفا انتظار نداشته باشید سوالی رو که میپرسید تا رفرش میکنید جواب بگیرید!

اون قالب هم akostyle هست تو اینترنت سرچ کنید به جواب میرسید

با سلامی دوباره ببخشید از طرز صحبتم عضر می خواهم و بعد هم من این کلمه را همه جوره تو گوگل سرچ کردم ولی نمی یاد که نمیاد چیزی به این نام نداره اگه میشه شما لینک دانلودشو بگذارید با تشکر از شما آقا محمد و از همکارانتان به خا می سپارمت

یا علی

master
01-19-2007, 08:58 PM
ببخشید ولی وقتی من اونجوری حرف نزنم کسی تا صد سال دیگم جوابمو نمیده با تشکر یه جواب خوب اگه می شه به من بدید.

radmehr
01-19-2007, 09:09 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

20 ) انجمن‌های مامبولرن برای پاسخ گویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت می‌کند، اما در صورت عدم پاسخ دهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمن‌ها و مدیران سایت نخواهد بود.

لطفا خیلی رعایت کنید! اینجا هیچ سوالی بی جوای نمونده تا به حال ولی ما دینی هم به شما نداریم که بخوایم سوالتون رو 3 سوت جواب بدیم !!!