توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در صفحه اصلی( ماژول ها با هر تنظیم رزلوشن از کادر خارج می شود)
Mahmood majdzadeh
04-07-2012, 09:20 AM
با سلام من با نرم افزار آرتیستیر یک قالب درست کردم و RTL هم کردم.
خیلی هم خوب کار می کند اما مشکلم با ماژول متن و اسلاید شویی هست که در صفحه اصلی گذاشتم که با بزرگ و کوچیک کردن صفحه از کادر خارج می شود. جستجو هم کردم اما چیزی یافت نشد
اگر امکان داره کمک :)
این هم لینک سایت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
parsnest
04-07-2012, 01:46 PM
با سلام من با نرم افزار آرتیستیر یک قالب درست کردم و RTL هم کردم.
خیلی هم خوب کار می کند اما مشکلم با ماژول متن و اسلاید شویی هست که در صفحه اصلی گذاشتم که با بزرگ و کوچیک کردن صفحه از کادر خارج می شود. جستجو هم کردم اما چیزی یافت نشد
اگر امکان داره کمک :)
این هم لینک سایت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
دوست عزیز
استاندارد پهنای هر وبسایتی 960 پیکسل هست
به این دلیل که در مانیتورهای 15 اینچ هم تمام محتوای وبسایت قابل نمایش باشه
اولا پهنای پیشفرض قالب شما بفیکس نیست و نسبت به عکس اسلایدر متغیر است و با این تفاسیر فقط برای مانیتورهای بالای 17 اینچ مناسب دیده میشود
دوما بعد از اصلاح اندازه پهنای قالب و فیکس شدن اون ، شما باید اون ماژول اسلایدر رو از طریق سی اس اس تنظیم کنید تا از کادر بیرن نرود و فلکسی بل باشد.
Mahmood majdzadeh
04-10-2012, 03:45 PM
دست شما درد نکنه اما همه ی سایت هم اوکیه فقط این دوتا ماژول مشکل داره. یکی اسلاید شو و اون یکی ماژول متنم که یه عکس گذاشتم توش.
ولی حتی پنجره ی بروزر رو هم کوچیک می کنم از کادر خارج میشه. اگه امکان داره می تونین بگین چه جوری فایل css ماژول رو درست کنم؟
یک چیز دیگه یادم رفت این 2 ماژول تو قالب های دیگه ثابت میمونه!!!! اینش اجیبه
ممنون از کمکتون
Mahmood majdzadeh
04-14-2012, 04:40 AM
یعنی کسی نیست کمک کنه؟ :(
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.