PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطوری ظاهر مطالب دسته بندی رو تغییر بدم؟

apoosh
04-07-2012, 07:48 PM
شاید این موضوع خیلی ساده به نظر بیاد اما خب من بلد نیستم!
وقتی یک بخش از سایت رو میزنم مثلا عنوان تازه ها که در اون چهارتا مطلب هست، کل مطالب به شکل زیر که خیلی بیریخت و درهم ریخته هست ظاهر میشه! چکار باید بکنم که به صورت منظم و قشنگ چیده بشن؟ ماژول خاصی میخواد یا باید تو تنظیمات قالب دستکاری انجام بدم؟! لطفا راهنماییم کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

safajuy
04-08-2012, 08:32 AM
سلام

دوست عزيز براي پاسخگويي كمي صبور باشيد و قبل از هر چيز قوانين رو يكبار مطالعه كنيد

شما زمان زيادي از ارسالتون نمي گذره و انتظاراتتون براي پاسخگويي زياد هست

اينكه بگيد آمار انجمن هم فيك هست يك جور بي انصافيه. فعلاً توي پستاتون از قوانين تخطي كرديد. اميدوارم تكرار نشه

------------------------------------
قالبتون به اين شكل در آورده. اين يك تيبل هست كه قالبتون كوچيكش كرده

بايد قالبتون رو ويرايش كنيد كه به دليل تجاري بودن قالب، طبق قوانين نمي تونيم كمكي در اين زمينه بكنيم

موفق باشيد

apoosh
04-08-2012, 08:54 AM
ببخشید من این حرف رو زدم، آخه اینجا یک انجمن تخصصی هست و خب انتظار من با توجه به فعالیت در انجمن های بسیار شاید کمی بالاست
در ارتباط با این مشکل، تروخدا یه جورایی کمکم کنید، باور کنید پیر شدم تا بخوام این رو درست کنم! من دقیقا هم نمیدونم چرا نمیشه کمک کرد! اینکه فارسی نیست! من حاضرم هزینه کنم و اصلا یک قالب آماده با ماژول و همه چی گیرم بیاد (ترجیحا فارسی باشه)، اما فقط در این بین دوست دارم خیالم راحت باشه همه چیش درست و راحت کار میکنه وگرنه پول قالبش رو هم میدم

apoosh
04-09-2012, 06:56 PM
انگاری در این انجمن به اصطلاح تخصصی، هیچکس بلد نبود (یا شاید هم اهمیتی نداد!) که به ما بگه چجوری دسته بندی رو تغییر بدم :(

safajuy
04-15-2012, 05:11 PM
از قالب رايگان استفاده كنيد تا كمكتون كنيم

قالب تجاري رو اگر هم بخريد در اينجا نمي تونيد سؤالتون رو مطرح كنيد

موفق باشيد

poonoodi
04-15-2012, 08:32 PM
سلام

در منوی تازه ها و از گزینه ها گزینه بلاگی رو انتخاب کنید از این بهتر میشه

موفق باشید