PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نصب جوملا

aramon
04-08-2012, 06:55 PM
سلام دوستان
من دفعه اول جوملا رو دقیقا همونطور که در سایت توضیح داده شده نصب کردم و کامل نصب شد
ولی خواستم بیشتر اشنا شم با نصب و اینطور چیزا
هی پاک کردم و وردپرس نصب کردم پاک کردم فلان اسکریپت نصب کردم و......
الان میخوام جوملا نصب کنم دقیقا همه مراحل نصب رو میرم اما وقتی وقتی ادرس سایت رو میزنم هیچ صفحه ای لود نمیشه
کسی از مدیران هست بگه دقیقا من چکار کنم یا خودش برام نصب کنه

parsnest
04-08-2012, 11:40 PM
سلام دوستان
من دفعه اول جوملا رو دقیقا همونطور که در سایت توضیح داده شده نصب کردم و کامل نصب شد
ولی خواستم بیشتر اشنا شم با نصب و اینطور چیزا
هی پاک کردم و وردپرس نصب کردم پاک کردم فلان اسکریپت نصب کردم و......
الان میخوام جوملا نصب کنم دقیقا همه مراحل نصب رو میرم اما وقتی وقتی ادرس سایت رو میزنم هیچ صفحه ای لود نمیشه
کسی از مدیران هست بگه دقیقا من چکار کنم یا خودش برام نصب کنه

دوست عزیز
یکبار کلیه اطلاعات موجود در public_html هاستتون رو پاک کنید و فایل زیپ جوملایی که از همین سایت دانلود کردید رو اکسترکت کنید و مجددا در یک دیتابیس جدید ، جوملاتون رو نصب کنید.

اگر همچنان مشکل داشتید، لینک سایتتون رو قرار بدید تا ببینیم که بعد از نصب چه پیغامی در سایت نمایش داده میشه، تا راهکار مناسب تری ارائه بشه خدمتتون.

موید باشید.

aramon
04-09-2012, 10:10 AM
دوست عزیز من این کار رو بارها کردم اما الان مجدد هم انجام دادم فرقی نکرد
این ادرس سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

aramon
04-12-2012, 09:29 AM
دوست عزیز
یکبار کلیه اطلاعات موجود در public_html هاستتون رو پاک کنید و فایل زیپ جوملایی که از همین سایت دانلود کردید رو اکسترکت کنید و مجددا در یک دیتابیس جدید ، جوملاتون رو نصب کنید.

اگر همچنان مشکل داشتید، لینک سایتتون رو قرار بدید تا ببینیم که بعد از نصب چه پیغامی در سایت نمایش داده میشه، تا راهکار مناسب تری ارائه بشه خدمتتون.

موید باشید.

چرا کسی جواب نمیده به من

:cry::cry::cry:

poonoodi
04-12-2012, 09:55 AM
سلام

لطفا تحمل داشته باشيد

مواردي كه دوستمون parsnest گفتن رو دقيقا انجام دادين؟

اين صفحه رو مطالعه كنيد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88&search=%D9%86%D8%B5%D8%A8+%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84 %D8%A7&go=%D8%A8%D8%B1%D9%88

موفق باشيد

aramon
04-12-2012, 09:23 PM
سلام

لطفا تحمل داشته باشيد

مواردي كه دوستمون parsnest گفتن رو دقيقا انجام دادين؟

اين صفحه رو مطالعه كنيد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>ویژه%3Aجستجو&search=نصب+جوملا&go=برو

موفق باشيد

بله دقیقا انجام دادم اما بازهم فرقی نکرد

mersad
04-12-2012, 09:35 PM
دروود

مشخصات سرور ؟
لوکال یا هاست ؟

کامل فایل ها رو حذف کردید ؟
دیتابیس رو حذف کردید ؟ و دوباره ساختید ؟!

در پناه ایزد

aramon
04-14-2012, 07:51 PM
دروود

مشخصات سرور ؟
لوکال یا هاست ؟

کامل فایل ها رو حذف کردید ؟
دیتابیس رو حذف کردید ؟ و دوباره ساختید ؟!

در پناه ایزد

سلام دوست عزیز

از هاست ایران . نت گرفتم تو ادرس زیر اطلاعات کاملش هست

کامل فایل ها رو حذف کردید ؟ بله کامل حذف کردم
دیتابیس رو حذف کردید ؟ و دوباره ساختید ؟! بله اونا رو هم حذف دوباره ساختم