توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب سایت ورزش3
mah_kamran
04-08-2012, 10:48 PM
سلام
من یه فالب میخام شبیه قالب سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
نکته ای که تو این سایت برام مهمه اینه که بلاک ها ی ستون ها رو میشه جابه جا کرد.
اگه دوستان لطف کنند راهنمایی کنند که چطوری میشه همچین امکانی رو به سایت اضافه کرد ممنون میشم
parsnest
04-08-2012, 11:26 PM
سلام
من یه فالب میخام شبیه قالب سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
نکته ای که تو این سایت برام مهمه اینه که بلاک ها ی ستون ها رو میشه جابه جا کرد.
اگه دوستان لطف کنند راهنمایی کنند که چطوری میشه همچین امکانی رو به سایت اضافه کرد ممنون میشم
دوست عزیز فکر نمیکنم این قالب رو برای جوملا کسی پیاده کرده باشه
بهتری هست اگر به دنبال چنین امکانی در قالب میگردید ، یک قالب سفارش بدید که براتون آماده بشه.
موید باشید.
Mostafa3D
04-09-2012, 01:16 AM
این قالب رو ببین :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اسم این قالب هست Affinity و کار شرکت RocketTheme
البته شبیه قالب سایت ورزش سه نیست ولی میشه توش ماژول ها رو حرکت داد
این قالب تجاری و امکان قرار دادن لینک دانلود نیست
موفق باشید .
mah_kamran
06-23-2012, 05:13 PM
ممنون بابت جواب.
خیلی کار تمیزی هست این . نمی دونید از کجا می تونم همچین دانلود کنم/؟
hisss
06-23-2012, 05:19 PM
دوست عزیز قالب ورزش 3 با دیتالایف دقیقا مثل همون موجود هست .
و درمورد قالب پیشنهادی هم یک نگاه بنداز به این :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>-templates.joomlart.com/ja_elastica/
safajuy
06-23-2012, 05:21 PM
سلام
براي خريد قالب مي تونيد به :
info (at) joomlafarsi.com ايميل بزنيد و درخواست بديد براي خريد
موفق باشيد
mah_kamran
06-24-2012, 01:26 PM
ممنون اما این قالبی که که آدرسش رو گذاشتید که قابلیت جا به جا کردن ستون ها رو نداره؟
alirezazzz
10-22-2012, 07:03 AM
دوستان من قالبی دقیقاً شبیه ورزش 3 لازم دارم؟
یعنی با خاصیت jquery پیاده شده باشه و بشه به همین سادگی با جای ماژول ها بازی کرد. و قسمت جدول هاش هم دقیقا بدون نیاز به رفرش عوض بشه کرد.
برای دیتالایف فرمودین که هست میشه معرفی کنید؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.