PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نوشتن کد در جوملا

mr.soroush
04-09-2012, 12:38 PM
با سلام
من یه سایت جوملایی دارم اما یک جوملاکار حرفه ای نیستم. بیشتر به نوشتن برنامه علاقه دارم.
من میخوام در بعضی از صفحات سایتم چیزهایی قرار بدم که نیاز به برنامه نویسی دارن. یعنی علاوه بر html و css به کدهای جاوااسکریپت و جی کوئری و php هم نیاز است.
در نوشتن برنامه ها مشکلی ندارم اما با قرار دادن کدهام در صفحات جوملا مشکل دارم بصورتیکه نتیجه کدی که نوشتم در تم جوملا نمایش داده بشه.
به عنوان مثال من برای بخش تماس با مای سایت از کدهای google map استفاده کردم. حالا میخوام نتیجه این کد در تم جوملا نمایش داده بشه.
یک سوال مهم دارم که اگه پاسخ بگیرم تقریبا با جوملا دیگه هیچ مشکلی ندارم:
من چجوری میتونم در جوملا کد بنویسم؟
از پلاگین یا کامپوننت خاصی باید استفاده کنم؟
درصورت اینکه باید از پلاگین استفاده کنم، میشه توضیح بدید که چه مراحلی رو باید طی کنم؟
بسیار ممنون

jalal_iranian
04-09-2012, 12:41 PM
با سلام

شما باید با شیوه افزونه نویسی در جوملا آشنا باشید.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

mr.soroush
04-09-2012, 01:15 PM
خیلی ببخشید اینکه میگم رو لطفا بررسی کنید و یک جوابی بدید که منو راهنمایی کنه:
اگه از قسمت مدیریت جوملا، قسمت تنظیمات کلی رو انتخاب کنیم و در صفحه ای که باز میشه،از قسمت «ویرایشگر WYSIWYG پیش فرض میباشد » Editor- No Editor رو انتخاب کنیم،
سپس به قسمت مدیریت مطالب رفته و «جدید» رو بزنیم، در کادر باز شده میتونم کد دلخواهمو قرار بدم؟؟
من جاوااسکریپت رو چک کردم جواب داد. اما میخوام جی کوئری استفاده کنم. برای استفاده از جی کوئری، باید کتابخانه جی کوئری رو در برنامه فراخوانی کنیم با این دستور: <script src="jquery-1.6.2.js"></script>
اما جواب نمیده.
با این روش میشه تو جوملا کد دلخواه نوشت؟

نوید
04-09-2012, 02:17 PM
سلام
میتونید کتابخانه js دلخواه را در قالب فراخوانی کنید و در مطالب استفاده نمایید
موفق باشید

mr.soroush
04-10-2012, 05:43 AM
ممنون
من این کارو میکنم ولی کدهای جی کوئری اجرا نمیشه و دلیلش اینه که جوملا از کتابخانه mootools.js استفاده میکنه و بین این کدها تداخل ایجاد میشه
میشه راهنمایی کنید که چجوری این مشکل رو حل کنم؟

mr.soroush
04-10-2012, 08:00 AM
خیلی ببخشید ولی یک پلاگینی هست به نام Direct PHP که اجازه میده کد دلخواه خودمونو وارد جوملا کنیم و در صفحات جوملا نمایش بدیم.
با استفاده از این پلاگین میشه کد دلخواه در جوملا نوشت و «هیچ نیازی به آشنایی با افزونه نویسی در جوملا نیست»
به این لینک مراجعه کنید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگر ممکنه آموزش استفاده از این رو «حداقل» در فروم قرار بدید.
فقط کافیه این لینکی که در بالا داده رو به فارسی ترجمه کنید