توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال نشان ندادن عنوان سایت به زبان انگلیسی
ehsanfotoo
04-10-2012, 03:52 PM
سلام
من یک سایت با جوملا 1.5 دارم. پس از مدتی نسخه انگلیسی را هم راه اندازی کردم. در قسمت تنظیمات رفتم و عنوان سایت را با زبان انگلیسی نوشتم اما در سایت همان عنوان را نشان می دهد که در سایت فارسی هست. اما در تمام صفحات عنوان انگلیسی را نشان می دهد! فقط در صفحه اول اینجوری هست. باید چه کار کنم؟ ضمناً cache ها هم پاک کردم.
jalal_iranian
04-10-2012, 04:17 PM
با سلام
به مدیریت منو انگلیسی خود بروید و در آیتم صفحه خانگی عنوان صفحه را تغییر دهید.
یا علی
ehsanfotoo
04-10-2012, 04:40 PM
با سلام
به مدیریت منو انگلیسی خود بروید و در آیتم صفحه خانگی عنوان صفحه را تغییر دهید.
یا علی
مدیریت منو فقط گزینه های زیر رو داره به تمامشون رفتم و هیچ کدون عنوان فارسی داخلشون نبود که من تغییرش بدم.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
jalal_iranian
04-10-2012, 04:51 PM
من عذر میخوام. توجه نکردم که از جوملا 1.5 استفاده میکنید. از کامپوننت joomfish استفاده می کنید؟
ehsanfotoo
04-10-2012, 04:58 PM
من عذر میخوام. توجه نکردم که از جوملا 1.5 استفاده میکنید. از کامپوننت joomfish استفاده می کنید؟
خیر. کامپوننت هایی که نصب هست:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
jalal_iranian
04-10-2012, 05:02 PM
شما برای نسخه انگلیسی یک جوملا دیگه نصب کردید؟
اگر به اینصورت است به آدرس زیر بروید و عنوان را تغییر دهید.
منوها > mainmenu > صفحه اصلی > پارامترها - سیستم > عنوان صفحه
ehsanfotoo
04-10-2012, 05:11 PM
شما برای نسخه انگلیسی یک جوملا دیگه نصب کردید؟
اگر به اینصورت است به آدرس زیر بروید و عنوان را تغییر دهید.
منوها > mainmenu > صفحه اصلی > پارامترها - سیستم > عنوان صفحه
به این آدرس رفتم و یک "پارامتر اصلی" وجود داشت که زیر منوی اون فقط "تصویر منو" بود و یک "پارامتر پیشرفته" بود که در اون نوشته "پارامتری برای گزینه این منو وجود ندارد"
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.