توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرم ثبت نام با فیلدهای بیشتر - مهم
irantej
04-11-2012, 07:25 AM
دوستان عزیز و مدیران. یکی از اشکالات عمده جوملا نداشتن فرم ثبت نام انعطاف پذیر است. حالا ما چگونه با فرم سازهای دیگر مانند rs form فرم ثبت نام قوی ایجاد کنیم و کاربر با یوزر و پسورد خودش بتونه از فرم ورود جوملا استفاده کنه؟ هر کس بتونه کمک فکری کنه واقعا کمک بزرگی کرده. مرسی
هدف فقط فرم با فیلد بیشتر نیست هدف یکپارچگی بیشتر با جوملاست.
shami123
04-17-2012, 02:55 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
irantechnic
04-17-2012, 03:19 PM
افزونه های زیادی هست که فرم های ثبت نام را برای شما میسازه
شما می تونید از اونا استفاده کنید در این صورت شما می تونید فرم های ثبت نام را طوری طراحی کنید که کاربر از فرم ورود بتونه وارد بشه
موفق باشید
irantej
04-18-2012, 03:56 PM
خب دوست عزیز لطفا چند تا فارسی شده رو معرفی نمایید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
خب این که دانلود نداره.
mohsen3310
04-18-2012, 04:17 PM
این مشکل من هم هست اگه تو این مورد یه راهنمایی بشه عالیه
irantej
04-19-2012, 04:39 AM
با راهنمایی دوست عزیزمون اسم این پلاگین رو پیدا کردم Joomla! user registration plugin که مربوط به کامپوننت rs form می باشد. ولی خود این پلاگین رو نتونستم پیدا کنم. کسی می تونه کمک کنه؟
آقا کسی نمیدونه plg_rsfpregistration.zip را چه جوری باید بدست بیاریم؟
safajuy
04-19-2012, 06:25 AM
سلام
اسن پلاگيندر خود پكيج افزونه هاي خريداري شده موجود هست
البته پيشنهاد من استفاده از cb هست كه امكان پيشرفته سازي ثبت نام و پروفايل رو داره
موفق باشيد
pckavir
04-19-2012, 06:41 AM
اینم لینک دانلود این پلاگین
محمد محسنی
04-19-2012, 08:29 AM
با سلام
همانطور که دوست خوبم اشاره کرد
بهتر هستش از کامپوننت CB استفاده کنید.
h ttp://<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
البته پيشنهاد من استفاده از cb هست كه امكان پيشرفته سازي ثبت نام و پروفايل رو داره
یا حق.
irantej
04-19-2012, 09:59 PM
با سلام
همانطور که دوست خوبم اشاره کرد
بهتر هستش از کامپوننت CB استفاده کنید.
h ttp://<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا حق.
یکم بیشتر توضیح بدین عالی میشه. آیا cb تو این انجمن هست؟ و اگه نیست فارسی شده رو از کجا پیدا کنم. سوال مهم اینکه دردسرهای بعدی اعم از پیامهای خطا و... که نداره؟
Eskafild
04-23-2012, 11:20 AM
یکم بیشتر توضیح بدین عالی میشه. آیا cb تو این انجمن هست؟ و اگه نیست فارسی شده رو از کجا پیدا کنم. سوال مهم اینکه دردسرهای بعدی اعم از پیامهای خطا و... که نداره؟
تو گوگل بگردید پیدا میشه من قبلا یه آموزش تصویریشو دیدم که به طور دستی خودتون می تونستید تو دیتا بیس هر تغییری که می خواستین انجام بدید و نیازی با ماژول و پلاگین نبود!
safajuy
04-23-2012, 11:26 AM
تو گوگل بگردید پیدا میشه من قبلا یه آموزش تصویریشو دیدم که به طور دستی خودتون می تونستید تو دیتا بیس هر تغییری که می خواستین انجام بدید و نیازی با ماژول و پلاگین نبود!
استفاده از اين روشها موقع آپديت و بروزرساني سايت رو دچار مشكل مي كردند.
افزونه ها براي اين بوجود اومدن كه تغيير كدها بصورت دستي نباشه
موفق باشيد
arses
04-23-2012, 04:04 PM
cb فارسی شدش نیست! و این که شما میتونی با استفاده از سی بیــــــ بتونی امکاناتی مثل ثبت نام خودت رو وسیعتر کنی (پارامتر های بیشتر رو میشه اضافه کرد) که هم سازگاز با جوملا نوشته شده.
safajuy
04-23-2012, 04:27 PM
cb فارسی شدش نیست!
در همين انجمن پلاگيني براي نسخه ي فارسيش وجود داره كه محيط كاربريش رو فارسي كرده
almaweb.ir
06-12-2012, 12:39 PM
بله دوست عزیز. آخرین ورژن رو از اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دانلود کنید(باید تو سایت عضو بشید)
فارسی سازشم اینجـــآ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.