توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش قدم به قدم نصبquick start
hamedrayan
04-12-2012, 07:45 PM
با سلام خدمت تمامی دوستان کسی هست بتونه طریقه نصب کامل و قدم به قدم بسته های نصبی قالب جوملا رو به ما یاد بده تو نت که چیزی پیدا نکردیم آموزش دقیق میخوام ممنون میشم اصلا سر در نمیارم بعد از اینکه فایل ها رو روی هاست کپی میکنم دیگه ادامه نصب رو بلد نیستم .:question::question:
hamedrayan
04-16-2012, 04:25 AM
ممنونم از همه بچه های فروم خودم راه حل پیدا کردم دمتون گرم هه
Chandler Bing
04-26-2012, 10:25 AM
سلام
دوستان میخواستم ببینم آموزشی برای نصب قالب ها یquick start جوملا تو انجمن موجو هستش یا نه...
الان من جوملا فارسی رو نصب کردم ، میخوام یه قالب quick start رو هم نصب کنم ،ممنون میشم مدیر بخش یا سایر دوستان راهنمایی کنن
----------------
در واقع به صورت جدا جدا میتونم هم قالب quick start انگلیسی رو کامل نصب کنم و هم جوملا فارسی رو ! فقط مچ کردن این دوتا رو بلد نیستم !
ممنون
safajuy
04-26-2012, 11:45 AM
سلام
بسته هاي كوئيك استارت يا لانچر (هر شركتي يه اسمي ميذاره) خودشون شامل جوملا، افزونه ه اي جوملا و اطلاعات نمونه هستند.
نصب اين بسته ها بهمراه اطلاعات نمونه هستند و موقع نصب حتماً بايد اطلاعات نمونه يا پيش فرض رو نصب كنيد.
نصب كوئيك استارت ها بانصب جوملا تفاوتي نداره و تنها تفاوتشون اينه كه توي كوئيك استارت نصب اطلاعات نمونه براي ديدن موقعيت ها و شكل قالب الزامي هستش
موفق باشيد
Chandler Bing
04-26-2012, 01:56 PM
ممنون
مشکلی تو این مورد نیست ، حتی سایت رو با این قالب quick start آوردم بالا ، مشکلی نیست در این مورد
فقط الان کاملا انگلیسی هستش و میخوام فارسیش کنم .برای فارسی کردنش راهنمایی خواستم ...
safajuy
04-26-2012, 06:21 PM
براي ترجمه مي تونيد بسته ي جوملا فارسي رو از آدرس زير دريافت كنيد و روي جوملاي خودتون نصب كنيد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
طريقه ي نصبش مثل نصب افزونه هاست
بعد از نصب به مديريت زبان ها بريد و زبان سايت و مديريت خودتون رو روي Persian بذاريد
موفق باشيد
shaakhab-pars
07-07-2012, 10:12 PM
من هم یک بسته Quick start نصب کردم(خود بسته دارای جوملا بود و من بر روی لوکال هاست خام بسته رو نصب کردم. ایرادی در این بخش نیست)
پس از نصب کامل جوملا، در مدیریت قالب 3 تا قالب سایت و 2 تا قالب ادمینی معروف atomic, beez... هستند اما قالب اصلی و که به خاطر اون از بسته استفاده کردم نیست!
اما درون فولدر templates این قالب هست.
برای نمونه، جوملا پارسی رو نصب کنید اما به شکل قالب ATOMIC و بدون هیچ ماژول و HTML سفارشی باشه اما قالب امیر کبیر رو درون فولدر ببینید!
از همیاری شما سپاس گذارم
shaakhab-pars
07-08-2012, 01:22 PM
سلام
بسته هاي كوئيك استارت يا لانچر (هر شركتي يه اسمي ميذاره) خودشون شامل جوملا، افزونه ه اي جوملا و اطلاعات نمونه هستند.
نصب اين بسته ها بهمراه اطلاعات نمونه هستند و موقع نصب حتماً بايد اطلاعات نمونه يا پيش فرض رو نصب كنيد.
نصب كوئيك استارت ها بانصب جوملا تفاوتي نداره و تنها تفاوتشون اينه كه توي كوئيك استارت نصب اطلاعات نمونه براي ديدن موقعيت ها و شكل قالب الزامي هستش
موفق باشيد
دقیق همه این کارها رو انجام دادم اما باز هم نتیجه 1 جوملای انگلیسی بدون قالب، ماژول، افزونه ... مورد نظر نسب شده
poonoodi
07-08-2012, 05:41 PM
احتمالا اشکال از بسته نصبی بوده و گرنه نصب این بسته ها همانطور که دوستان اشاره کردند کار خاصی نداره
موفق باشید
najme_67
08-02-2012, 07:31 PM
باسلام و خسته نباشید
من یه کوئیک استارتو دانلود کردم که میخوام فارسیش کنم
کلا همه چیزشو مثلا ماژول ها و ...
و همچنین این که این بسته یه قالبی داره که اسلاید شو و ....مشخص است ولی بعد از نصب خیلی از تصویراش نمیاد میشه بگید باید چکار کنم درست بشود
خیلی ممنون
mersad
08-02-2012, 09:34 PM
دروود
این مورد بسته به نوع قالب شما در جای جای اون متفاوت هست
مهم تر از همه این هست که شما ابتدا فایل زبان فارسی رو از طریق
مدیریت > افزونه ها > مدیریت افزونه ها نصب کنید
سپس در مدیریت زبان ها اون زبان کاربری و ادمین سایت رو به فارسی تغییر بدید
حالا باید موارد باقی مانده رو تغییر بدید
که در این موارد به علت تجاری بودن این بسته و رعایت قوانین کپی رایت در انجمن جوملا فارسی باید به انجمن مربوطه مراجعه کنید
در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.