PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن کدهای جاوا و اچ دی ام ال

sunboys
04-13-2012, 08:58 AM
سیلام سته نباشید من از جوملا 2.5 فارسی استفاده می کنم اگه ماژول آمارگیر فارسیدارید بهم معرفی کنید و اگه ندارید بفرمائید در سمت راست یا چپ سایتم چور یک منو را قرار بدم و بتونم داخلش کد جاوا بزارم

shmata
04-14-2012, 05:17 AM
نحوه قرار دادن کد امار بازید : از مدیریت ماژول ها یک ماژول html سفارشی اضافه کنید و کد آمار بازدید تونو در قسمت html اون ماژول قرار بدید .
شما میتونید از ماژول پیش فرض جوملا هم استفاده کنید برای مشخص شدن کاربران آنلاین و مهمانان .

sunboys
04-14-2012, 06:04 AM
نحوه قرار دادن کد امار بازید : از مدیریت ماژول ها یک ماژول html سفارشی اضافه کنید و کد آمار بازدید تونو در قسمت html اون ماژول قرار بدید .
شما میتونید از ماژول پیش فرض جوملا هم استفاده کنید برای مشخص شدن کاربران آنلاین و مهمانان .
خوب این ماژول را ازکجا بگیرم و نصب کنم اصلا خود جوملا چیزی برای آمار بازدید نداره

shmata
04-14-2012, 06:11 AM
خوب این ماژول را ازکجا بگیرم و نصب کنم اصلا خود جوملا چیزی برای آمار بازدید نداره
بسیاری از سایتها این کد را ارائه میکنند (به دلیل عدم پشتیبانی از جانب ما ) من نمیتونم اسم شونو بگم خودتون با جستجو پیدا خواهید کرد ولی
اگر یک افزونه آماده بخواهید که براحتی ازش استفاده کنید و این درد سر ها را هم نداشته باشه میتونید از این افزونه استفاده کیند ـ:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sunboys
04-14-2012, 06:23 AM
بسیاری از سایتها این کد را ارائه میکنند (به دلیل عدم پشتیبانی از جانب ما ) من نمیتونم اسم شونو بگم خودتون با جستجو پیدا خواهید کرد ولی
اگر یک افزونه آماده بخواهید که براحتی ازش استفاده کنید و این درد سر ها را هم نداشته باشه میتونید از این افزونه استفاده کیند ـ:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من آمار بازدید فارسی لازم دارم و همچنین ورژن جوملامم 2.5 هست شما ماژول واسه 1.5 و انگلیسی معرفی فرمودید

sam1303
04-14-2012, 10:10 PM
این برای جوملا 2.5 هستش

sam1303
04-14-2012, 10:18 PM
در مورد اضافه کردن کد هم از ماژول html سفارشی استفاده کنید و بعد حالت ادیتور خودتون رو تاگل کنید تا متن ساده بیاد کد مورد نظرتون رو در اون قرار بدید

sunboys
04-15-2012, 06:46 AM
مممنون از راهنمائیتون اما من آمار فارسی می خوام اینا کا شما معرفی کردید انگلیسیه

shmata
04-15-2012, 08:12 AM
مممنون از راهنمائیتون اما من آمار فارسی می خوام اینا کا شما معرفی کردید انگلیسیه

افزونه آمارسایت فارسی برای جوملا 1.7 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اگر این افزونه براتون قابل استفاده نبود میتونید از کد webgozar استفاده کنید .