PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویرایش و تغییر حالت نمایش مطالب قبل از ادامه مطلب

sfmhoo
04-14-2012, 06:46 PM
سلام به دوستان
یه سوال دارم لطفا راهنمایی کنید

سوالم اینه که چجوری میشه کاری کرد که وقتی روی مطلب کلیک می کنیم و متن کامل نمایش داده میشه تمامی مطالبی که قبل از ادامه مطلب نمایش داده میشن درون یک کادر نشون بده و یا یک بک گراند داشته باشه
البته از طریق ویرایش html در هر مطلب میشه دستی اینکارو کرد ولی من می خوام خود به خود روی همه مطالب اعمال بشه
با این کد
<div style="background-color: #cccccc; padding: 10px; border-bottom: 1px solid #999999; border-top: 1px solid #999999; color: #000000;"></div>

می خوام بدونم کدوم فایل و کدوم قسمت رو باید ویرایش کنم که رو همه مطالب سایت اعمال بشه
برای اینکه بهتر متوجه بشید اینو ببینید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ... 4-21-54-38 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اینو از طریق ویرایش html در بخش مدیریت مطلب و ادیتور اعمال کردم

safajuy
04-15-2012, 06:18 PM
سلام

پلاگين پيش مطلب رو خود بنده بصورت پسوند كلاس ماژول قرار ميدم

پسوند كلاس ماژولي براي اين كار تعيين كنيد و توي مطالب خودتون فراخوني كنيد. فرضاً براي يك پاراگراف با تگ p كلاس تعيين كنيد

با اين كار از سورس جوملا محافظت ميشه و بروز رساني هاي آتي مشكلي براتون ايجاد نمي كنه

موفق باشيد

sfmhoo
04-15-2012, 10:03 PM
سلام و ممنون از پاسختون
اما من نمی دونم دقیقا باید چیکار کنم..در زمینه کلاس ها خیلی حرفه ای نیستم و اطلاعاتم نسبتا کمه راستش من این سایت خبری رو برای مشتری طراحی کردم و می خوام طوری باشه که نیاز به هربار تگ و کد نوشتن نداشته باشه و وقتی مدیر سایت مطلبی رو قبل از ادامه مطلب میزاره خود به خود کادر دورش ایجاد بشه مثل نمونه ای که ایجاد کردما
اگر اینی که فرمودید اینکارو می کنه لطفا بیشتر راهنمایی بفرمایید
باتشکر

safajuy
04-16-2012, 06:35 AM
براي استفاده از كلاس ها بايد همين دستور رو در يك كلاس فرضاً* contentpre بنويسيد

بعد موقع اجرا كد رو بصورت زير بنويسيد:

<p class="contentpre"> your content pre</p>
<p> more content</p>

sfmhoo
04-19-2012, 04:42 AM
این رو باید تو کد بنویسم و برای هر دفعه و هر مطلب دوباره کد رو در html بنویسم و اعمال کنم؟ من سایت رو برای مشتری و کاربر عادی که اطلاعی از کدنویسی نداره می خوام و طوری مدنظر هست که سیستم خودش برای هر خلاصه مطلب این کادر رو اعمال کنه