PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گالری تصاویر sige محبوب

aliabo
04-17-2012, 12:07 PM
گالری محبوب تصاویر sige

سلام

من این پلاگین رو نصب کردم اما نمیدونم چطور باید یه آیتم در منوی (اصلی) ایجاد کنم تا عکس های گالری رو نمایش بده

بعد اصلا نمیدونم تصاویر رو باید در کجا به این پلاگین اختصاص داد

با تشکر

kianesfahan
04-17-2012, 04:04 PM
با سلام .

درود .

بعد از نصب پلاگین به مدیریت منو ها رفته و منوی مورد نظر خود را انتخاب کنید .

سپس یک ایتم جدید ایجاد کنید . در هنگام ایجاد ایتم جدید نوع افزونه خود که پلاگین تصاویر sige را انتخاب کنید سپس در سایت درج میشود .

برای اطلاعات بیشتر در مورد نصب و استفاده پلاگین مقاله زیر را مطالعه فرماید .

پلاگین چیست؟ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

در مورد استفاده از پلاگین هم بنده تا به حال از این پلاگین استفاده نکردم اما باید در خود پلاگین فایل ها را اپلود کنید .

امکان دارد که باید مجموعه هم بسازید .

موفق باشید

jalal_iranian
04-20-2012, 08:23 AM
با سلام

آموزش:پلاگین SIGE
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DA%AF%DB%8C%D9%86_SIGE)

یا علی

mohammad3tr
08-12-2012, 09:26 PM
دوست عزیز منم چنین مشکلی دارم من جوملا 2.5 نصب کزدم و لی در مدیریت منو ها کجا نوع آیتم رو انتخاب میکنیم من چنین آپشنی ندارم

mohammad3tr
08-12-2012, 09:27 PM
لطفا بیشتر راهنمایی کنید

flagraph
09-24-2012, 08:18 PM
لطفا بیشتر راهنمایی کنید

من هم همین مسئله را دارم. ممنون میشیم اگه کسی راهنمایی درستی بکند.

محمد محسنی
09-24-2012, 08:53 PM
دوستان سلام

آیا شما مطالب این تاپیک را خوانده اید؟

آیا مقاله زیر را مطالعه کرده اید؟

با سلام

آموزش:پلاگین SIGE
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DA%AF%DB%8C%D9%86_SIGE)

یا علی

یا حق.

flagraph
09-25-2012, 06:34 AM
دوستان سلام

آیا شما مطالب این تاپیک را خوانده اید؟

آیا مقاله زیر را مطالعه کرده اید؟

یا حق.

دوست عزیز تو این مطلبی که لینک کردید یکم دقت کنید. فقط در مورد این پلاگین توضیح داده ولی ننوشته که چجوری آدرس فایلها رو بدیم و کجا پارامترها رو وارد کنیم. من کارایی که گفته رو انجام دادم ولی چجوری و کجا باید این پلاگ رو تعریف کنیم؟

محمد محسنی
09-25-2012, 08:56 AM
سلام

طریقه قرار دادن تصاویر در این پلاگین (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بسیار ساده هست. اما ممکن است شما نیاز به تنظیمات خاص برای تصاویر خود و یا گالری خود داشته باشید که می*توانید با استفاده از این پارامترها در تگ فراخوانی پلاگین (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) استفاده کنید.
تگ فراخوانی پلاگین (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و تصاویر به شرح زیر است :

{gallery}folder{/gallery}

که بجای عبارت folder می*توانید با توجه به تنظیماتی که در مدیریت پلاگین (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) برای پوشه تصاویر این پلاگین (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مشخص کردید این آدرس را معین کنید.

آیا باز هم مشکلی وجود دارد؟

یا حق.

flagraph
09-25-2012, 10:21 AM
دوست عزیز این آدرس رو کجا وارد کنم؟ تو مدیریت این پلاگین که جایی برای وارد کردن آدرس تصاویر وجود ندارد!!!!!!!!!!! در ضمن جچوری این پلاگین رو در سایت خودم جاگذاری کنم؟

محمد محسنی
09-25-2012, 10:39 AM
سلام

در ابتدا پیشنهاد میکنم کتاب زیر را مطالعه نمایید.

کتاب راهنمای استفاده از جوملا 2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

کد زیر را در مدیریت مطالب خود وارد نمایید

{gallery}folder{/gallery}

جایی که مطالب خود را مینویسید.

یا حف.

hadijon
11-27-2012, 12:08 PM
میشه دقیق بگید چطور باید عکسهای خود رو درون ابن ماژول یگذاریم تا نمایششون بده. با تشکر.

hadijon
11-27-2012, 01:09 PM
گالری محبوب تصاویر sige

سلام

من این پلاگین رو نصب کردم اما نمیدونم چطور باید یه آیتم در منوی (اصلی) ایجاد کنم تا عکس های گالری رو نمایش بده

بعد اصلا نمیدونم تصاویر رو باید در کجا به این پلاگین اختصاص داد

با تشکر

سلام. اول پوشه تصاویرتونو تو F:\Program Files (x86)\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> کپی کنید.(اگر zamp دارید بجای پوشه www پوشه htdocs) بعد تو قسمت ویرایش مطالب مطلب خود را انتخاب کنید بعد تو قسمت متن مطلب {gallery}نام پوشه تصاویر{/gallery} رو تایپ کنید.

hamidy
11-27-2012, 01:49 PM
سلام

1- تصاویر را در پوشه ای آپلود کنید.
2- در تنظیمات پلاگین > تک تک بندهایی که ذکر شده رو با توجه به نیاز تنظیم کنید. برای مثال می تونید " ساخت و ذخیره تصاویر بندانگشتی " را روی بلی قرار دهید و "شروع آدرس پارامتر پلاگین از ریشه جوملا" نیز روی بلی باشد.
3- می تونید در مدیریت مطالب مطلبی ایجاد کنید یا حتی یک ماژول دستی ایجاد کنید و کد {gallery}آدرس پوشه و یا تصویر مورد نظر برای نمایش{/gallery} رو در ادیتور وارد کنید.
4- در مدیریت منو با توجه به نوع مطلب منوی از نوع نمایش یک مطلب خاص ایجاد کنید.

به راحتی و بدون مشکل تصاویر نمایش داده می شود.

سعی کنید حتما به نتیجه خواهید رسید

موفق باشید
یک مطلب

MAH230
12-12-2012, 06:16 PM
سلام

1- تصاویر را در پوشه ای آپلود کنید.
2- در تنظیمات پلاگین > تک تک بندهایی که ذکر شده رو با توجه به نیاز تنظیم کنید. برای مثال می تونید " ساخت و ذخیره تصاویر بندانگشتی " را روی بلی قرار دهید و "شروع آدرس پارامتر پلاگین از ریشه جوملا" نیز روی بلی باشد.
3- می تونید در مدیریت مطالب مطلبی ایجاد کنید یا حتی یک ماژول دستی ایجاد کنید و کد {gallery}آدرس پوشه و یا تصویر مورد نظر برای نمایش{/gallery} رو در ادیتور وارد کنید.
4- در مدیریت منو با توجه به نوع مطلب منوی از نوع نمایش یک مطلب خاص ایجاد کنید.

به راحتی و بدون مشکل تصاویر نمایش داده می شود.

سعی کنید حتما به نتیجه خواهید رسید

موفق باشید
یک مطلب

با تشکر از همه دوستان
من همه این کارهارو انجام دادم
پوشه درست کردم عکس اپلود کردم پلاگین جدید ساختم تو ادرس پوشه ادرسو زدم سر اخر اینو بهم داد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

واقعا دیگه خسته شدم:np:

ولی در کل نمی دونم این گالری که من نصب کردم توی کجای کارم تاثیر داشت!!!:bc::whistle:

خوانساری
12-12-2012, 07:15 PM
با سلام

دوستان شما چرا اینقدر با این پلاگین زیبا مشکل دارید؟
احتمالا با دقت لینک آموزش پلاگین را نخوانده اید.
شما نباید نام پوشه image را در بین تگ بگذارید چرا که در بخش مدیریت پلاگین بصورت پیش فرض پوشه image به عنوان پوشه مادر تعیین شده است. در نتیجه شما کافی است نام پوشه ای که در پوشه ی image ذخیره کرده اید را در بین تگ درج کنید.

ضمنا من دیدم که آغاز و پایان تگ را اشتباه وارد کرده اید. درست آن این است: {gallery/} نام فولدر شما که در داخل image است {gallery}

MAH230
12-12-2012, 07:33 PM
[QUOTE=خوانساری;230843]با سلام

دوستان شما چرا اینقدر با این پلاگین زیبا مشکل دارید؟
احتمالا با دقت لینک آموزش پلاگین را نخوانده اید.
شما نباید نام پوشه image را در بین تگ بگذارید چرا که در بخش مدیریت پلاگین بصورت پیش فرض پوشه image به عنوان پوشه مادر تعیین شده است. در نتیجه شما کافی است نام پوشه ای که در پوشه ی image ذخیره کرده اید را در بین تگ درج کنید.

دمت گرم
فقط یه چی می گم نخندید!!!
مبتدیم خو :np:
من رفتم مدیریت ماژول ها نیو زدم تصویر تصادفی رو انتخاب کردم
بعد عکسهارو در پوشه ای به اسم 1 اپلود کردم
ادرسو به این صورت در قسمت پوشه تصاویر وارد کردم {gallery/}1{gallery}
بعد مکانشو انتخاب کردمو ذخیره....
حالا 1 . کجای کارم اشتباست؟
2.این sige کجا استفاده شد؟ :-D:-D:-D:-D:-D
البته این روشرو طبق توضیحات بالا رفتم !!!!!!!

خوانساری
12-12-2012, 07:36 PM
چرا مدیریت ماژول ها؟

خوانساری
12-12-2012, 07:39 PM
دوست عزیز این مواردی رو که عرض می کنم انجام بدید.

1) به مدیریت محتوا بروید و در آنجا یک مطلب جدید را ایجاد کنید اما آن را نبندید.

تا اینجا برید تا مابقی گفته شود.

MAH230
12-12-2012, 07:42 PM
دوستمون بالا اینو گفتن
- می تونید در مدیریت مطالب مطلبی ایجاد کنید یا حتی یک ماژول دستی ایجاد کنید
من که بلد نیستم
خوب اقا دمت گرم

خوانساری
12-12-2012, 07:45 PM
درسته اما شما ابتدا از طریق ایجاد مطلب پیش برید تا بعد در مورد آن توضیح داده شود.

MAH230
12-12-2012, 07:46 PM
باشه.شما بگید من به پیش می رم!!!

خوانساری
12-12-2012, 07:49 PM
خب عرض کردم در بخش مدیریت مطالب مطلب جدیدی را ایجاد کنید اما آن را نبندید.

تا اینجا پیش برید و بگی که انجام دادید.

MAH230
12-12-2012, 07:51 PM
خوب اونو انجام دادم
من منتظر شمام.مراحلیو که می گید سریع انجام می دم
شرمندتم داداش

خوانساری
12-12-2012, 07:54 PM
عنوان را هر چه دوست داشتید بگذارید به طور مثال «تست گالری تصاویر sige» و بعد از آن در بخش متن این تگ را بنویسید: {gallery}slide{/gallery}

خوانساری
12-12-2012, 07:55 PM
شما از چه جوملایی استفاده می کنید؟

MAH230
12-12-2012, 07:57 PM
خوب.اینم انجام شد.جوملا 2.5

sahama
12-12-2012, 07:58 PM
خدا رو شکر

خوانساری
12-12-2012, 07:58 PM
چرا اینقدر با تاخیر جواب می دید؟

خوانساری
12-12-2012, 07:59 PM
حالا ذخیره و بستن را بزنید.

خوانساری
12-12-2012, 08:01 PM
بعد از ذخیره کردن دکمه ویژه که در جلوی عنوان مطلب است را بزنید تا در صفحه اول شما نمایش داده شود.

MAH230
12-12-2012, 08:01 PM
بخدا من مرنب دارم رفرش می کنم که جواب بدم.خوب انجام شد

خوانساری
12-12-2012, 08:06 PM
بعد از آنکه دکمه ویژه را زدید ستاره ی آبی رنگ ویژه نمایان می شود.

سپس به مدیریت رسانه ها بروید و یک پوشه با نام slide ایجاد کنید. پس از آن بر روی دکمه choose file کلیک کنید تا پنجره ی انتخاب فایل برای شما باز شود. از این پنجره 3 یا 4 تصویر را انتخاب کنید و open را بزنید. بعد از آن دکمه آپلود را بزنید.

خوانساری
12-12-2012, 08:08 PM
فراموش نکنید که پس از ایجاد پوشه در ابتدا باید وارد آن بشوید و سپس دکمه choose file را بزنید و بعد آپلود.

MAH230
12-12-2012, 08:09 PM
انجام شد.بعد

خوانساری
12-12-2012, 08:09 PM
شما آیدی یاهو دارید تا از طریق چت برای شما توضیح بدم. شاید مدیران سایت از این همه تایپیک ناراحت شوند.

خوانساری
12-12-2012, 08:11 PM
تصاویر شما در داخل پوشه slide آپلود خواهند شد. پس از آن وارد مدیریت پلاگین ها شوید تا از فعال بودن پلاگین sige اطمینان حاصل کنید.

MAH230
12-12-2012, 08:11 PM
بازم شرمندتم
side_by_edis@yahoo.com
از مدیران سایت هم معضرت می خوام