PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در نصب جوملا 1.5

محمد فرزانه
04-18-2012, 06:51 AM
سلام ممنون مي شم كمكم كنيد
در نصب جوملا بعد از وارد كردن مشخصات پايگاه داده براي رفتن به مرحله 5 با اين خطا مواجه مي شم :مشكلي در ارتباط به پایگاه داده وجود دارد. پيام خطا نشان ميدهد كه : .
Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
حتي كامپيوتر را هم عوض كردم باز هم همين مشكل ويندوز xp بود.
ممنون از كمك شما

shmata
04-18-2012, 07:36 AM
سلام ممنون مي شم كمكم كنيد
در نصب جوملا بعد از وارد كردن مشخصات پايگاه داده براي رفتن به مرحله 5 با اين خطا مواجه مي شم :مشكلي در ارتباط به پایگاه داده وجود دارد. پيام خطا نشان ميدهد كه : .
Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
حتي كامپيوتر را هم عوض كردم باز هم همين مشكل ويندوز xp بود.
ممنون از كمك شما

لطفا مقاله چگونه پیغام خطای Unable to connect to the database (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C_Unable_to_Connect_to_the_Database) را برطرف کنیم را مطالعه بفرمایید

kianesfahan
04-18-2012, 08:08 AM
درود .

دوست عزیز محمد فرزانه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) از نسخه 2 ومپ سرور استفاده نماید .

موفق باشید

محمد فرزانه
04-19-2012, 10:38 AM
سلام ممنون اما مشكل من با اولين جواب حل نشد مي شه بيشتر راهنمايي كنيد

shmata
04-19-2012, 12:11 PM
سلام ممنون اما مشكل من با اولين جواب حل نشد مي شه بيشتر راهنمايي كنيد

پیغام خطایی که شما باهاش مواجه شدید به دلیل عدم دسترسی جوملا به بانک اطلاعاتیه که در اون مقاله تمامی حالت هایی که ممکن است جوملا به پایگاه داده ها دسترسی نداشته باشه بررسی شده و مشکل شما 100% یکی از آن حالت هاست .

javadabbasi
04-20-2012, 01:29 PM
منم با همین مشکل مواچه شدم. همه ترفندها را هم بکار بردم. من اصلا جوملا را از همون اول تو سرور هاست آپلود کردم. کار نصب را تا مرحله تنظیمات بانک اطلاعاتی پیش رفتم. که با این مشکل مواجه شدم.
بعضی جاها مطالعه کردم دیدم " اسم هاست " را لوکال گذاشتن. در صورتی که اصلا از همون اول که مرحله نصب را اجرا کردن بر روی سرور نصب کردین.
اگر از همون اول بر روی سرور اپلود و نصب بشه اسم هاست چی باید باشه؟
در فولدر configuration لازم هست تغییراتی داده بشه؟ و چه زمانی این تغییرات را باید داد؟
تا حالا بیشتر خود مشکل را گفتن چی هست تو انجمن. راه حلشو کسی خوب توضیح نداده که . اگه کسی کمک کنه ممنون میشم

محمد محسنی
04-20-2012, 05:45 PM
با سلام

مشخصات هاست شما چیست؟
ویندوز با لینوکس
کنترل پنل

یا حق.

محمد فرزانه
04-21-2012, 05:53 PM
سلام من تو كامپيوتر شخصي اين مشكل رو داشتم كه با ندادن پسورد در قسمت تنظيمات ديتابيس اين مشكل حل شد .منظورم صفحه قبل از مشخصات ftp مي باشد.
شاد پيروز باشيد/

محمد محسنی
04-21-2012, 06:56 PM
با سلام
من منظورم با javadabbasi (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بود

با سلام

مشخصات هاست شما چیست؟
ویندوز با لینوکس
کنترل پنل

یا حق.