PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد منوهای متفاوت در صفحات غیر از صفحه اصلی

zarvand
04-18-2012, 12:11 PM
با درود

می خواستم صفحاتی بسازم که غیر از منوهای بالای صفحه که عمومی است یک سری منو هم در سمت راست صفحه داشته باشد
و مختص همان صفحه باشد، یعنی صفحه هایی مستقل. چون سایت من سه بخش اصلی دارد که هر بخش دارای منوهای متفاوتی است.
مطالب مرتبط به این موضوع را هم مطالعه کردم مثل این تایپک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ولی متاسفانه چیزی متوجه نشدم .
لطفا مرا کمک کنید.

متشکرم

zarvand
04-19-2012, 08:58 AM
لطفا یک نفر به من کمک کند این مسئله خیلی برام مهم است.: Frage:

shmata
04-19-2012, 12:06 PM
بعد از ایجاد منو ای که میخواهید فقط در یک صفحه خاص قرار بگیرد باید از مدیریت ماژول ها به ماژول همان منو بروید و در قسمت انتخاب منو فقط همان صفحه خاص را انتخاب کنید.

zarvand
04-19-2012, 03:01 PM
منو ایجاد کردم و می دانم که در قسمت ماژولها می توانم معین کنم که برای چه صفحاتی انتخاب شود ولی از اینکه فرمودید
« به ماژول همان منو بروید» را متوجه نشدم. چون در ماژولها چیزی به عنوان ماژول خاص همان منو ندیدم.
لطفا راهنمایی فرمایید.

متشکرم

hamidy
04-19-2012, 04:48 PM
سلام

ابتدا مدیریت منو بروید و منوهای مورد نظرتون را ایجاد نمایید.

در مدیریت ماژول ، ماژول منو را انتخاب کنید و در موقعیت مورد نظر منتشر کنید و همینطور منو را به صفحات مورد نظر تخصیص دهید.

موفق باشید