PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در اتصال به پایگاه داده instl_database_prefix_msg

ahmad79
04-18-2012, 04:49 PM
سلام
من تو قسمت ارتباط با پایگاه داده با این خطا مواجه شدم
instl_database_prefix_msg
لطفا راهنمایی بفرمایید

shmata
04-18-2012, 05:28 PM
مقاله راه حل مشکل اتصال به پایگاه داده (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C_Unable_to_Connect_to_the_Database) را مطالعه بفرمایید .

ahmad79
04-18-2012, 08:47 PM
ولی این روش جواب نداد قربان میشه یه روشی دیگه معرفی کنید
یا اصلا اگر میتونید خودتون زحمت نصبش رو بکشید
ممنون میشم

محمد محسنی
04-19-2012, 07:43 PM
با سلام

کنترل پنل هاست شما چیست؟

در ضمن از درست بودن اطلاعات دیتا بیس خود هم اطمینان پیدا کنید و یا دیتا بیس با نام کاربری جدید ایجاد نمایید.

یا حق.

jalal_iranian
04-20-2012, 08:34 AM
با سلام

پیشوند جداول را تغییر داده اید؟

اگر این کار را کرده اید، یکبار پیشوند را تغییر ندهید و بگذارید مقدار پیشفرض باشد.

یا علی

ahmad79
04-20-2012, 10:49 AM
cpanelتمام اطلاعات هم درست وارد شده

arses
04-23-2012, 02:24 PM
اطلاعات بده یه چک کنیم!! اگه می خوای ادرس سایت و با اطلاعات دیتا بیس اگه نه هاست هم پیام خصوصی کن تا چک کنم واست .
شاید یه چیزی و درست انجام نمیدی ایراد تداخل تو ورود اطلاعات به دیتا ه داداش

safajuy
04-23-2012, 03:15 PM
سلام

در نظر داشته باشيد طبق قوانين:

19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.

با علم به اين موضوع تصميم بگيريد

---------------

از پيشوند ديتابيس كلمه ي _ رو حذف كرديد؟

يك اسكرين شات قرار بديد

موفق باشيد