ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خیلی مهم :لطفا این ماژول منو را برای من ....

newestgame
04-20-2012, 03:50 PM
سلام
کسی افزونه منویی میشناسه واسه جوملا که شبیه سایت بازی سنتر باشه؟

راستش زیاد گشتم ولی پیدا نکردم
من میخوام منوهامو مثل این سایت در بیارم . اگه کسی افزونهای میشناسه که منوها رو به این صورت در میاره ممنون میشم راهنمایی کنه.
با تشکر

shmata
04-21-2012, 04:12 AM
سلام
کسی افزونه منویی میشناسه واسه جوملا که شبیه سایت بازی سنتر باشه؟

راستش زیاد گشتم ولی پیدا نکردم
من میخوام منوهامو مثل این سایت در بیارم . اگه کسی افزونهای میشناسه که منوها رو به این صورت در میاره ممنون میشم راهنمایی کنه.
با تشکر

برای پیاده سازی یک منو باز شو میتونید از این ماژول استفاده کنید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
نکته ای که در سایت بازی سنتر وجود داره اینه که در کنار بعضی از آیتمها یک تصویر هم وجود داره برای انجام اینکار شما باید از مدیریت منوها در تنضیمات یک آیتم منو قسمت پارامترهای سیستم / پسوند کلاس صفحه یک پسوند اختصاص بدید و در css به اون کلاس (پسوندی که اختصاص دادید) یک background اختصاص بدید .
برای اطلاعات بیشتر مقاله آموزش: استفاده از پسوند کلاس در جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87_%D8%A7%D8%B2_%D9%BE%D8%B3 %D9%88%D9%86%D8%AF_%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3_%D8%AF %D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7) را مطالعه بفرمایید